|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
❤KWIECIEŃ❤ wymiana u Milki - różne rozmiary ஐ ZAPRASZAM ஐWitam Was gorąco w moim wiosennym wątku !! ![]() Mam do wymiany rzeczy nowe, bądź używane - o ich stanie zawsze piszę w opisie.
Wszystkie ubrania wysyłam wyprane. Wszystkie ciuchy są w stanie minimum dobrym, nadającym się do noszenia - proszę mi nie proponować ciuchów spranych i znoszonych. Nie odmieniam się, zawsze podaję rozmiar i opis stanu wiec proszę się z tym dokładnie zapoznać ![]() Pierwsza wysyła osoba, która ma mniej przekupek. Wysyłam ubrania zawsze listem poleconym ( priorytetowym lub ekonomicznym - zależy jak się umówimy), w kopercie bąbelkowej, no chyba, że szykuje się większa przesyłka to wtedy idzie paczką. ![]() Osoby zainteresowane jakimś przedmiotem proszę o podawanie linków. Z A P R A S Z A M ************************* ************************* *********************** * turkusowa sukienka rozm.38/40. Sukienka jest wiązana na szyi. Góra ozdobiona jest cekinami. Sukienka jest w stanie idealnym. Super układa się w tańcu. * oliwkowa sukienka - za coś super r.ozm.38,zapinana z boku na suwak. W zestawie z sukienką jest czarny pasek. Sukienka jak i pasek uszyte są z połyskującego materiału. Sukienka jest w stanie bardzo dobrym - założona była może ze 3 razy. Ramiączka doszyłam sama, jedno ramiączko ma dwie dziurki (od weselnych kotylionów) - także może wymagać wymiany, ewentualnie naszycia czegoś na nie. * luźna bluzka w fioletowe kwiatki H&M rozm.XS dł.od ramienia 54cm stan bardzo dobry * dresowa bluza w różowe kasety rozm.M/L Backswing stan idealny - prawie nie używana wymiary: od pachy do pachy 48cm, dł.od ramienia 58cm * sweterek w paski ORSAY rozm.M stan bardzo dobry wymiary: dł.rękawa zewn.60cm dł.rękawa wewn. 48cm dł.całkowita : 58cm od pachy do pachy: 45cm * połyskujące brokatem czarne spodenki stan dobry -
Edytowane przez /\/\ilka Czas edycji: 2013-04-09 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ❤KWIECIEŃ❤ wymiana u Milki - różne rozmiary ஐ ZAPRASZAM ஐ
ddd* długa sukienka w panterkę - rozm.M/L , na osobę o wzroście min.170 (osoba na zdj.ma 180cm), świetna do wysokich butów, - stan bardzo dobry oddaję bez paska
* brązowa spódnica ADINT FASHION stan bardzo dobry rozm.L wymiary: * kremowy sweterek ATMOSPHERE, rozm.z metki 38, ale wg mnie to jest raczej 40 Edytowane przez /\/\ilka Czas edycji: 2013-04-10 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
* dresowa bluza z kapturem i bufkami
rozm.z metki 42 - ale tak naprawdę to jest M (ja noszę M -na zdjęciu widać jak leży) stan idealny - nie używana wymiary: dł.całkowita 56cm od pachy do pachy 46cm Sportowe buciki, beżowe RAINBOW - łatwo nie oddam materiał : skóra ekologiczna i podobno naturalna sięgają za kostkę, zapinane na suwak NOWE, nigdy nie używane rozm.41, dł.władki 27cm - raczej nie są na wąskie stopy
Edytowane przez /\/\ilka Czas edycji: 2013-04-29 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
*biało-czarna sukienka w pepitkę - rozm.S/M - łatwo nie oddam
(z innej wymianki), stan bardzo dobry, zapinana na suwak *spódniczka w kratę - rozm.M (metka wycięta, ale te M tak na oko jest) W spódniczkę wszyta jest gumka. Gruby, ciepły materiał. *długa koszula z napami, rozm.S (to takie S/M)
Edytowane przez /\/\ilka Czas edycji: 2013-04-29 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za buty z dokładki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za buty z dokładki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za buty?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za buty Rainbow ?
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moge oddac sukienke i tunike w kwiaty
co ty na to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mysle ze 26,5 cm
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.