![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wiosenna wymiana w marcu :)NIEAKTUALNE Witam wmoim kolejnym wątku wymiankowym KILKA ZASAD: 1. Wymieniam się wartościowo, więc nie zawsze jest to rzecz za rzecz. Za coś, co bardzo mi się spodoba mogę oddać kilka moich rzeczy i tak samo za niektóre moje rzeczy (głównie te, przy których zaznaczyłam, że mogę być wybredna) będę szukała czegoś o podobnej wartości. 2. Wysyłka tylko listem poleconym. Koperta nie musi być bąbelkowa, jeśli rzeczy są odpowiednio zabezpieczone. Zaznaczam, że nie wysyłam rzeczy w poniedziałki. Ciągle zapominam, że w ten jeden dzień mam więcej lekcji i nie zawsze zdążę wrócić do domu na tyle wcześnie, żeby jeszcze lecieć na pocztę. Z góry przepraszam, jeśli zaproponuję/zgodzę się na ten dzień wysyłki i przez to opóźnię wymianę. 3. Wszystkie ubrania są wyprane, ale mogły leżeć w szafce nawet kilka miesięcy nieruszane, więc mogą wymagać odświeżenia (co jak mi się wydaje nie jest problemem, bo chyba i tak każdy kupione ubrania od razu wrzuca do prania, szczególnie te używane). 4. Mimo że nie mam tutaj wielu komentarzy proszę nie traktować mnie jakbym pierwszy raz wymieniała się przez internet, gdyż robię to co najmniej od 2 lat i jakieś pojęcie o tym mam a) Oczywiście ze względu na małą ilość komentarzy na tym portalu zgadzam się na wysyłkę jako pierwsza, ale tylko do osób, które mają powyżej 25 komentarzy i żadnych negatywów. b) Jeśli chcesz się ze mną wymienić, a masz jakiekolwiek negatywy to wysyłasz jako pierwsza. c) Jeśli masz mniej niż 25 komentarzy to wysyłamy tego samego dnia. Ze względu na to, że już zdążono mnie tutaj oszukać, to musiałam wprowadzić takie zasady. Jeśli będzie taka potrzeba to mogę podać linki do moich innych profili na różnych portalach, gdzie będzie można sprawdzić moją wiarygodność. 5. Jeśli ktoś pyta mnie o wymianę, a później przestaje odpisywać to ja nie będę się w nieskończoność dopytywać. 6. Wymieniam się głównie na to, co mi się spodoba. Mój rozmiar: góra - XS, dół -S, buty 37 (24cm) Rzeczy niedostępne zaznaczam na kolor szary Wszystkie te ubrania sprzedaję i wymieniam także na innych portalach, więc mogą nagle znikać. Edytowane przez MademoiselleRose Czas edycji: 2013-07-23 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenna wymiana w marcu :)
1. Sukienka H&M
r. 34/XS Wiązana na szyi Czarna w panterkowo-tygrysi wzorek Długość mini Stan idealny (2 razy miałam ją na sobie) 2. Czarna elegancka trapezowa spódnica Z plisami Zapinana z tyłu na zamek Rozmiar S Stan idealny 3. Sweterek Marks & Spencer r. 44 XL Stan idealny 4. Spodnie z H&M'u granatowe rurki Rozmiar 36 - S, może być też na małe M Stan - idealny (miałam je na sobie 2 razy, jednak są na mnie za duże) Bardzo wygodne, ładnie dopasowują się do ciała. Lekko podwyższona talia Zapinane z boku na zamek Materiał: 98% bawełna, 2% elastan Wymiana tylko na inne spodnie o podobnym kroju lub jeansy, najlepiej na identyczny model w rozmiarze 34 (kolor granat lub czerń) 5. Spodnie typu dzwony marki Levis Strauss & CO. Rozmiar W27 L32 (jeśli trzeba mogę podać dokładne wymiary) Stan: nowe, bez metek, tylko przymierzane (dostałam je od mamy, ale to jednak nie mój styl) Fabryczne przetarcia Kolor: ciemny jeans 6. Spódniczka marki H&M Stan: bardzo dobry, noszona 3 razy, więc bez wad Rozmiar: z metki XS, ale jest elastyczna więc pasuje także na S Z wyższym stanem Dopasowana Kolor ciemnoróżowy, malinowy W pasie wszyta elastyczna guma Dodatkowe zdjęcia spódnicy Edytowane przez MademoiselleRose Czas edycji: 2013-06-06 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
1. Koszula w stylu hippie / boho
rozmiar S Stan idealny 2. Biżuteria na wymianę to, co widać na zdjęciu stan bardzo dobry, bardzo mało noszone (niektóre nawet wcale, nie przepadam za biżuterią na co dzień ![]() Kolczyki białe wkrętki w kwiatki - jedna para bez zatyczek 3. Próbka perfumy Gucci by Gucci Pour Homme 4. Mgiełka do ciała z delikatnie połyskującymi brokatowymi drobinkami Bardzo ładny zapach Zużycie widoczne na zdjęciu Firma Avon Edytowane przez MademoiselleRose Czas edycji: 2013-05-05 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mała dokładka
![]() 1. Shock Absorber używany, w bardzo dobrym stanie Rozmiar ok. 65D (nie ma metek, więc nie wiem dokładnie, nosząc 65C z effuniaków na mnie jest trochę za duży) Kolor biały Zapięcie z tyłu 3x2 hafki 2. Lakiery do paznokci: fioletowy AVON zużycie ok. 1/3 niebieski AVON zużycie ok. 1/4 są wydajne jasnozielony CITY - nowy zielony brokatowy SENSIQUE - zużycie ok. 1/3 3. Poduszeczki powietrzne dające efekt super push-up. Były przy jakimś staniku z primarka, ja ich nie nosiłam, ale może komuś się przydadzą ![]() 4. Un bra - stanik do bluzek/sukienek z odkrytymi plecami. Samoprzylepny, z zewnątrz beżowy materiał. Raz przymierzony, nieumiejętnie czyszczony, przez co część klejącego silikonu zeszła. Nie gwarantuję, że będzie się trzymał, ale jest szansa, że będzie. Raczej jako gratis do wymiany, np. dla kogoś, kto chce taki stanik kupić, ale zastanawia się jaki rozmiar wybrać ![]() 5. Sukienka z H&M Rozmiar 34 - XS Stan idealny (raz noszona) Wzór i kolory jak na zdjęciu Wiązana na szyi, odcięta pod biustem długość mini zapinana z boku na zamek 6. Sukienka wykonana z weluru / aksamitu w azjatyckim stylu Stan bardzo dobry Rozmiar S/M (jest lekko elastyczna, więc może się dopasować Kolor bordowy (ciężko uchwycić na zdjęciu) Długość mini Odkryte ramiona Zapinana z tyłu przy szyi na 2 guziczki taliowana Na mnie niestety za duża Edytowane przez MademoiselleRose Czas edycji: 2013-06-06 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
A.
|
nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up, zrobiona dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
gorset nie w takim stylu jakiego szukam ale interesuje mnie
1. sukienka welurowa / aksamitna New Look Stan idealny r. 6 - XS, XXS kolor granatowy i może jeszcze 3. szminka sensique kolor 305 - delikatny róż z brokatowymi drobinkami kolor idealny na co dzień, mi jednak nie pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za depilator ze styczniowego watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
up, mała dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Podoba mi się:
1. Shock Absorber używany, w bardzo dobrym stanie Rozmiar ok. 65D (nie ma metek, więc nie wiem dokładnie, nosząc 65C z effuniaków na mnie są trochę za duże) Kolor biały Zapięcie z tyłu 3x2 hafki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok jutro podeślę Ci zdjęcia, bo teraz nie mam jak zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie spodni z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok w takim razie daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.