![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
lutowy wszystkowątek
Zamknięty
Witam w moim zimowym wątku! Zrobiłam dalsze porządki i znów znalazło się trochę rzeczy do oddania. Moje zasady są w większości jak u wszystkich: szanujmy się; odpisujemy na zmianę: ja w Twoim wątku, Ty w moim itd.; wysyłamy poleconym lub paczką Staram się ponownie wykorzystywać wiele rzeczy, dlatego chętnie wysyłam rzeczy zapakowane w folię i włożone w kopertę, nie przeszkadza mi też jeśli sama dostanę taką paczkę, proszę tylko o uważne pakowanie (szczególnie kosmetyków), żeby nic się nie uszkodziło. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2014-04-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: lutowy wszystkowątek
Do wymiany mam:
*nieużywane, nierozpakowane stringi Miriale, rozmiar S białe *zielony cień Vipera, mało używany *srebrny cień do powiek Miss Sporty (mało używany) - cienie najchętniej oddam razem *torba a4 -jej stan oceniam na bardzo dobry minus, w środku ma fajną kieszonkę na portfel na cienkim pasku *bransoletka i zawieszka *mix biżuterii: broszka, łańcuszek do okularów, łańcuszek zwykły, wisiorek, wisiorek złoty (chyba) z perłą, bransoletka, spinka do włosów, pusta buteleczka po perfumach z Oriflame *poszewka na jaśka (chyba mniejsza niż standardowo, dla zainteresowanych mogę zmierzyć), ręcznie haftowana w egipskim stylu. *kolorowe sznurówki *pasek - stan dobry *mała ramka na zdjęcie, mogę zmierzyć, ale takie standardowe zdjęcie się zmieści, tylko pionowo. dokładka 26-02: papeteria (skrzypce-9 kartek i 8 kopert, ta po lewej- 8 kartek i 6 kopert, ta po środku- 7 kartek i 6 kopert dokładka 3-03: prostownica, używana, ale w dobrym stanie, sprawna, ma regulację temperatury i ceramiczne płyki Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2013-03-03 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
*kołnierzyk z perełek-->expectativa
*silikonowe, cienkie ramiączka Pierdółki: jakieś koraliki, guziczki itp. Ogólnie można to sobie gdzieś ponaszywać, może się komuś przydadzą Oddam te rzeczy za drobiazg (zmywacz do paznokci, waciki, jakieś próbki itp.) KSIĄŻKI: Jak widać, w razie wątpliwości – pytać śmiało ![]() brak Małej Syrenki i Pocahontas ! *koszula czarna, rozmiar 40, nienoszona, na mnie jest za duża *pas wyszczuplający s *kurteczka biała M, na mnie za duża więc przewisiała w szafie:/ *ochraniacz na komórkę (taki żółty piesek) Mam też glany rozmiar 37, nie mam zdjęcia, ale prawie nie używane i mało zniszczone oraz książkę Z archiwum X - Skóra. * bluzka czerwona (plamka to wina aparatu) dokładka 3-03: bluzka H&M koszulowa, Xs, kochałam ją, bo jest urocza, ale trzeba się pogodzić z faktem, że nigdy już w nią nie wejdę ![]() chusta, duża w takiem niebieskim ombre. Nie moje kolory, ale może komuś przyda się na wiosnę Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2013-03-03 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
* śliczna, fioletowa bluzka odcinana pod biustem (gumka) - S
* spodnie czarne, S, z haftem na pupie ![]() *zestaw biżuterii, nieużywany * jabłko szklane * słoń też ze szkła *film po francusku (może ktoś zna język i jest miłośnikiem takiego kina) tytuł: The shock *prostownico-karbownica, prawie nowa, użyta może ze 2/3 razy *rolki i łyżwy, używane, więc jest trochę zadrapań, ale ostatnio kurzą się w szafie. rozmiar 37 Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2013-02-09 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
*kozaki z haftowanym (?) motywem na cholewce, rozmiar 37. trochę zdarte fleki, usztywnione obcasy i lekko ubrudzone (wyczyszczę
![]() *śliczne, eleganckie buty, rozmiar 37. założone raz na wesele, nie mam ich gdzie nosić. są brokatowe ![]() *zamsz do zdobienia paznokci, użyty ze dwa razy *nowy tonik the body shop - vitamin E-->dannu *szpilki Jennifer, nienoszone, przymierzone tylko, rozmiar 37, brak wad -TYLKO Za COŚ SUPER Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2013-03-08 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nic z tej biżuterii już nie znalazłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się szpilki Jennifer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Coś za Piz Buin?
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Jak dołożysz *złota, brokatowa kredka do oczu FARMASI oraz biała kredka (nie mam zdjęć, jak ktoś się uprze to dorobię) do Piz Buin to bardzo chętnie wymienię OI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Uwaga, odpowiadam.
Nic mnie nie zainteresowało.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
sajkolidżist
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
#22 |
JESTEM ONA
|
Hej, wolałabym większe wymianki. Za jeden kosmetyk nie opłaca się wysyłka.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Wątek przejrzę później, teraz muszę wyjśc ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam.
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
podoba mi się *nowy tonik the body shop - vitamin E, ale nie wiem co Ty na to?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
a nie podoba Ci się nic więcej ode mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.