![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Bony do Douglasa, cienie Inglota i inne ... ----> Maj![]() ![]() ************************* ![]() ![]() 2. Jeśli mi się nic nie spodoba, odpisuję w swoim wątku, aby niepotrzebnie nie subskrybować wątków. Jeśli mnie coś zainteresuję, odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. 3. Nie odmieniam się bez istotnego powodu, nie ukrywam przed nikim stanu faktycznego moich rzeczy. 4. Rzeczy wymienione usuwam z wątku 5. Dokładka - dokładam rzeczy poprzez edytowanie tego postu abyście nie musiały przeszukiwać całego wątku. Dokładka na czerwono 6. Proszę Was bardzo o nie wysyłanie mi żadnych propozycji prywatną wiadomością. Jeśli macie coś interesującego zamieście to w moim wątku. Przejrzę wszystkie Wasze wątki jakie mi zaproponujecie. Propozycje w prywatnych wiadomościach będą automatycznie odrzucane przeze mnie nawet jakbyście miały same cudeńka. Niech każdy ma równe szanse ![]() Ps. ponieważ jestem raczkująca na forum , dopiero uczę się jak tu z Wami żyć w zgodzie i harmonii , z góry przepraszam za częste zmiany w moim regulaminie. Z czasem jak korzystam z forum widzę co mi pasuje a co nie wiec i dlatego też regulamin ulega ciągłej przebudowie. ![]() UWAGA UWAGA UWAGA Dla tych którzy boją się, że bony nie przejdą w waszym Douglasie razem z bonami jestem w stanie przesłać kartę imienną na które są wystawione . Bony wartościowe można ze sobą łączyć podczas zakupów. Bony wartościowe są wystawione na moja siostrę która pracuje w Douglasie i każdy bon oddaje mi bo sama ich nie potrzebuje. Ponieważ w Douglasie do którego mam dostęp jest mały asortyment musiałbym je wydać na coś czego nie potrzebuję aby się nie zmarnowały, dlatego wolę się wymienić. W Douglasie wystarczy powiedzieć że zapomniało się swojej karty i że się nazywa tak jak na kuponie ![]() ![]() Wkrótce następne bony ![]() >>>>>>>>>> MOJA WISHLISTA <<<<<<<<<< KOSMETYKI 1. Paletka SLEEK AU NATUREL NUDE 2. Palerka SLEEK OH SO SPECIAL 3. BeneFit, POREfessional (Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów) 4. CARMEX- pomadka w sztyfcie 5. Cienie w kremie odcienie od beżu / brązu 6. Eyeliner do brwi 7. Urban Decay, Naked Palette (Paleta cieni do powiek) 8. MAC cień do powiek woodwinked A31 9. Sleek Make Up, Pout Paint (Pigment koloryzujący do ust) kolor : milkshake / minx 10. Make Up Factory, Liquid Eye Liner (Eyeliner w płynie) kolor : czarny 11. Christian Półpermanentny Puder do Brwi kolor : Irid Brown / Charcoal 12. Revitalash 13. Estee Lauder, Pure Color, Crystal Lipstick (Szminka nawilżająca) kolor : 01 Crystal Baby PĘDZLE I AKCESORIA 1. Pędzel do różu i podkładu Duo Fibre Brush 187, MAC 2.Pędzelek do cieni 217 Blending Brush, MAC 3. Aplikator rzęs Ardell Pro Lash Applicator lub Technic False Eyelash Applicator INNE 1. Buty w stylu LITA , czarne ( tylko nie zamszowe i najlepiej z ciemnym obcasem) dł. wkładki 25,5 >>>>>>>>>> NA WYMIANĘ <<<<<<<<<< * Bon rabatowy o wartości 40 zł wystawiony dnia 05.04.2013 - bon jest ważny 3 miesiące od dnia wystawienia . * Bon rabatowy o wartości 40 zł wystawiony dnia 30.04.2013 - bon jest ważny 3 miesiące od dnia wystawienia * Bon rabatowy o wartości 40 zł wystawiony dnia 08.05.2013 - bon jest ważny 3 miesiące od dnia wystawienia. * Bon rabatowy o wartości 40 zł wystawiony dnia 15.05.2013 - bon jest ważny 3 miesiące od dnia wystawienia. * ulotka Douglas dzięki której możemy dostać miniaturę ( 30 ml ) balsamu do rąk anti-aging po zakupie produktów marki Douglas nails hands feet za min. 49 zł. Oferta ważna po okazaniu ulotki. * cienie Inglot - ich stan zależy od koloru jak tylko znajdę chwilkę wypisze jakie posiadam kolorki, proszę o cierpliwość 7. Maybelline, Colossal Volum` Cat Eyes Mascara - Tusz pogrubiający do rzęs NOWY * Garnier Color & Shine, Szampon koloryzujący z ekstraktem z żurawiny i olejkiem arganowym. nr. 6 Ciemny Blond NOWY * Soraya KOlagen + Elastyna- Mleczko Do Demakijażu - użyte 1 raz * Ziaja, Ulga Dla Skóry Wrażliwej - Peeling enzymatyczny . NOWY * Max Factor, Smoky Eye Effect Eyeshadow - kolor : Bronze Haze. Użyty 2 razy * Yves Rocher, Teint Fluide Zero Default - Podkład niebrudzący kolor: 23995 jasny beż . Użyty był 5 razy. * Profis-Fryzopol, Lady Spa, Repair Silk & Argan Mask - Maska do włosów 1000 ml użyta 1 raz * Profis-Fryzopol, Lady Spa, Repair Shampoo Silk & Argan -(Szampon do włosów 1000 ml użyty 1 raz * Scandic Line FRUIT MASK - maska 1000 ml. NOWA * Phyto, Phytorelax, Olio di Argan. Olejek argonowy do włosów 60 ml , użyty 4 razy. ----------------------------------------------------------------- posiadam też dużo bonów których nie wypisałam w wątku. Śmiało można o nie pytać. Kupony dotyczą takich firm jak : GUERLAIN, CLARINS, Chloe, BVLGARI, JUVENA, KENZO, LANVIN PARIS, MONT BLANC, SHISEIDO, TONI GARD, SENSAI Kanebo, CLINIQUE, COLLISTAR, DAVIDOFF, DIESEL, IsaDora, MARLIES MOLLER,-----------------------------------------------------------------
Michałek ur. 11.11.11 godz. 15:00 3900 g i 56 cm Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci mi, że moja praca nie jest profesjonalna niech pamięta,
że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści Edytowane przez JestemTegoWarta Czas edycji: 2013-05-23 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bony do Douglasa wymienię - Maj
Cos u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bony 40zł ?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za bon na -40 zl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za dwa bony po 40 zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za oba bony po 40zł?? Czego ogólnie poszukujesz za nie??
Zajrzyj do obu moich wątków... odpisz też u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bony do Douglasa, cienie Inglota i inne ... ----> Maj
mogę oddać 2 pedzle do pudru za 2 bony
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To może 1 bon na 40zł za pędzel do pudru.
Nie chcę więcej bo nie wiem czy przejdzie taki myk w duglasie.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, niestety zupełnie nic nie widzę.
![]() Pozdrawiam.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nic innego nie wpadło mi w oko
Za bon mogę zaoferować pędzel do pudru Sephora lub Marionnaud plus jakiś drobiazg
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
W dniu jutrzejszym dodam zdjecia pedzla z sephory
![]() ![]() Jakie pedzle Cie jeszcze interesuja? Bo mam jeszcze jeden do cieni z sephory. Z czarna raczka.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2013-05-14 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w prywatnej wiadomości wysyłam Ci linka do mojego konta na szafa.pl jest tam sporo rzeczy, może coś Ci wpadnie w oko, jak tylko wrócę do domu, czyli ok 17 wrzucę zdjęcia pędzli
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Powiem Ci, że nie mam jakiejś konkretnej zachcianki, najchętniej perfumy z wish, aczkolwiek niekoniecznie. Jest też sporo rzeczy, które chętnie bym przygarnęła, a nie mam ich na liście, możesz wymienić mi co masz to pomyślimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
To zależy, czym jesteś zainteresowana
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Pędzel RT jest praktycznie wymieniony, reszta dostępna ![]() ![]() ![]() Myślę, że byłaby to dla Ciebie bardzo opłacalna wymianka, bo oddałabym rzeczy przekraczające wartość bonów ponad dwukrotnie ![]() Jeśli chodzi o szampon to jest taki: http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...me-250-ml.html Maska: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lour-mask.html (btw jest rewelacyjna, załuję, że jej nie mogę sama zużyć, ale zmieniłam kolor włosów ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Po prostu wolę wymienić się na coś, co mi się przyda, a z bonów na pewno skorzystam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.