![]() |
#1 |
BAN sta³y
|
Kwietniowo- wiosennie u Diamond13143Ma³y regulamin ;* 1. Wysy³a pierwsza osoba która ma mniej przekupek. 2. Proszê pytaæ o wszystko poniewa¿ nie odmieniam siê. Wszystkie wady staram siê dok³adnie opisywaæ przy wymiance . 3. Za granice wysy³am tylko wtedy gdy rzeczy wpadnie mi bardzo w oko. W innych przypadkach odpuszcze sobie dodatkowych kosztów 4. Nie odpowiadam za zaniedbania poczty ( gdy paczuszka nie dojdzie ) . Zawsze mogê wys³ac ci numer nadania albo skan nadania 5. Po wymianie rzeczy z watku kasuje, poniewaz mam mase innych do wystawienia i brak miejsca MOJA WISH LISTA ![]() Urz±dzenia ![]() ![]() ![]() [/COLOR] Kosmetyki ![]() ![]() ![]() Dodatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciuchy rozm. wiêksze 36-38 ![]() ![]() ![]() ![]() * czarne woskowane * czarne * miêtowe ( taka ³adna miêta ) * treginsy w stylu HM czy Stadivarius * ze skórzanymi wstawkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buty rozm. wiêksze 39 ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ _________________________ _____ 1. Czarme muchy 2. Czerwono- szare pilotki 3. Sukienka kobaltowa S-M. Oddam najchetniej za inn± sukienkê 4.Bransoletka z kolcami. Nietrafiony prezent. Kupiona 2 tyg temu 5. Boxerko tunika w panterke. Kupiona 2 tyg temu . Niestety ¼le wygl±dam w niej poniewa¿ jestem niziutka. Rozm . M 6. Ala lateksowe leginsy ( moje bez paska ) rozm. S-M 7. Super Skórzana torba znanej firmy .Miesci A4. Oddam za co¶ mega 8. Over size bia³o - koralowy rozm. S 9. Bluzka z flag± rozm. S 10. Bokserka w panterkê z ''rozkloszowanym'' do³em S Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-05-21 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN sta³y
|
Dot.: Kwietniowo- wiosennie u Diamond13143
[SIZE="4"][FONT="Century Gothic"]1. Sweterek z ³atami . Rozm . M
2. Bia³a koronkowa sukienka. Rozm XS-S z odkrytymi plecami ASOS 3. Miêtowa sukienka z bufkami. M. Bede wybredna! 4. Pasek na talie. Najmodniejszy z æwiekami 5.Pudrowa sukienka Hm . Rozm . S. tegoroczna kolekcja. Raz za³o¿ona 6. Torebka neonowe serduszko. Malutka. Nie mie¶ci A4 7. Pudrowy kuferek na bi¿uterie b±dz inne dodatki. Pojemny. Nie ma oznak uzytkowania . 8. Rurki HM z zipem na pupie rozm. M 9. Sukienka ze skórzanymi wstawkami S. Oddam najchetniej za inna sukienkê najlepiej z baskink± /FONT] Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-05-21 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN sta³y
|
1. Wê¿owa sukienka rozm. 40 Z cieplejszego materia³u idealnego na jesien- zima. Niestety jest to nie trafiony prezent ( odrobine za duza )2. 2. 2.Spodenki rozm. 32 ! NOwiutkie. oddam za cos extra !
3. Balerinki w groszki rozm. 40. 4. Spodnie rozm. 36 ale pasuj± na M-L. S± w kroku odrobinkê skulkowane ale nie widaæ tego i absolutnie nie przeszkadza to w ich noszeniu. 5. Urz±dzenie do paznokci. Oddam za co¶ super bo trochê mnie ono kosztowa³o 6. Gruby, sexowny pasek na talie ! Kosztowa³ 69 z³ wiec nie oddam ³atwo. Zdjecie nie oddaje uroku. 7. Br±zowy pasek ala skóra wê¿a. Super modny , niestety rzadko kiedy nosze paski. 8. ZARA marszczona sukienka rozm S-M. Nowa. Oddam tylko za co¶ extra 9. Bia³y ¶liczny biustonosz dla osób nosz±ca miseczkê B 10. Czarne rurki rozm. S Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-04-14 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN sta³y
|
1. Pomarañczowy strój z zipem. Cena na nim to 140 z³. Z METK¡ !!
2. Kremowa warstwowa spódniczka !! Rozm. L ale pasuje na M-L-XL 3. Bia³a narzutka . Pasuje na S-M-L. 4. Biala torebeczka ma³a Puma. Da³am za nia 100 z³ . Mam do niej paseczek . Nie oddam ³atwo 5. Koszula, czerwono czarna . HIT! Dzieciêca rozmiarówka ale pasuje na XS 6. Super tuniczka w panterkê rozm. S. Stan idealny 7. Czarna obcis³a spódniczka. Pasuje na S-M. Angielskiej fimy CCC 8. Biala Materia³owa kamizelka rozm. M . STan idealny 9. Super Szara sukienka z bufkami. Rozm. S ale pasuje tak¿e na M 10. Lokówka Babyliss . Kupiona miesiac temu w angli. Mam koncówke polsk± do niego . Tylko za jakis sprzêt z mojej wish. NIE PROPONUJCIE MI NIC INNEGO !!! Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-04-01 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
|
1.Ruda tunika rozm. M. Najmodniejsza na jesien !!!
2. Sweterek w serduszka. Oddam za co¶ fajnego rozm. 38 3. Pi¿amka w ma³pki . Cieplutka, idealna na wyjazdy. M-L 4. Najmodniejsze butki z frendzelkami rozm. 39. Najchêtniej oddam za jakies fajne butki na jesien 5. Ró¿owe balerinki rozm. 39. Nowe. Wymienie najchêtniej za inne balerinki 6. Torebka Hello Kitty . Nie mie¶ci A4 7.Czarne balerinki rozm. 38 z odkrytymi palcami 8. Oryginalny zegarek CHRISTIANA DIORA. Skórzany pasek. Napis na tarczy oraz pod spodem paska. Trzeba tylko wymienic baterie. 9.Czerwona sukienka nadaj±ca sie na sylwestra i studniówkê M. Zdjêcia nie oddaja jej uroku 10. Piêkna sukienka river island z odciêtym bokiem rozm. M. Oddam najchêtniej za sukienkê z baskink± ( która ma rêkawki ) Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-05-03 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN sta³y
|
1. elegancka torebka z piêknym zapiêciem. Mie¶ci A4 2. Bluzka floral S. Zdjecie nie oddaje jej uroku 3. bia³a kamizelka z jeansu rozm. XS ma³e S 4.Oryginalna torebka Dolce Gabbana nie miesci A4 5. Piekna torebka w zeberke ze z³otymi zakonczeiami. Zdjecie nie oddaje jej uroku. Nie miesci A4 6. Boxerka szara floral S-M 7. Misiek przywieziony z Anglii. Z metka nadaje sie na prezent 8. Maxi spódica floral. Rozmiar uniwersaly 9. Piêkny portfel z æwiekami . W ¶rodku przybrudzony, stan db 10. Piêkna koralowa spódniczka rozm. 36 . Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-04-14 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
|
1. Bluzeczka z falbankami rozm. S
2. Koronkowa sukienka rozm. M. Kolor - zielen 3. Turkusowe kapcie rozm . 39 4. Bluzka z bufkami S . Kolor Szarosæ z brokatem 5. Czarny p³aszczyk przej¶ciowy . Rozm. S-M 6. Czerwona skórka S Ma wade na rêkawie , starta skórka. Oczywiscie mogê wys³aæ zdjecia 7. Jasne tregginsy rozm .M 8. Spodnie rurki rozm. M 9. Br±zowe tregginsy. Mam z wymiany rozm. M 10. Bia³e proste spodnie lekko zwe¿ane . Rozm. 34 ale pasuje tak¿e na 36 Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-04-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN sta³y
|
1. Mgie³ka w panterke rozm. S
2. Bluzka HM S kolor- zgni³a zieleñ 3. Kamizelka ( nie zapina sie ) MODO rozm . M-L ale na S tez pasuje 4. Bluzka z koronka rozm. M 5. Czarna kamizelka S/M 6. Sweterek w kwiatuszki szary rozm M 7. Sweterek w kwiaty rozm. S/M 8.. Kurteczka jeansowa . Mam ja z wymiany jednak nie mam do czego nosic :< Oddam za cos fajnego . Rozm. M 9. Najmodniejsze buty rozm. 39 z wstawkami. Kupione 3 dni temu. Najchêtniej Oddam za jakies fajne buty, torbê b±dz sukienkê 10. DU¯Y ROZMIAR Bia³a elegancka bluzka z kokardkami rozm. 16 Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-04-14 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
|
1. Nie noszona przezemnie torebka ró¿owa ala ró¿a. Nietrafiony prezent. Stan idealny
2. Torebka bia³a z æwiekami . Niestety jest trochê poprzecierana a niektóre æwieki odpadaja. Stan dostateczny. Nie bede wybredna za ta torebkê. Mie¶ci A4 3. Torebka czarna Jimmi Choo . Da³am za nia 300 z³ . Niestety pasek jest do wymiany poniewa¿ jest przetarty i moze nied³ugo sie urwaæ. Mie¶ci A4 4. Torebka ala ró¿a pudrowa. Stan bdb- ( na spodzie musia³am ja po³ozyc i ma malutkie przetarcie) . Zamek jest do wymiany. Tak torebeczka nowiutka . miesci a4 5. Kuferek Louisa Vuittona. Zamek do wymiany. Chyba mie¶ci A4 . Stan db 6. Br±zowe okularki 7. Br±zowe muchy 8. Przepiêkna spodniczka na wiosne-lato w panterkê rozm. XS i S 9. Czarno bia³a sukienka z cekinowym pasem rozm. S 10. Balerinki na lekkim koturnie rozm. 38 . ODDAM TYLKO I WY£¡CZNIE ZA ; lordsy ( najlepiej z æwiekami) , balerinki pudrowe ze z³ot± blaszk± b±dz neonowe ró¿owe ![]() Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-05-14 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
|
1. Buty ze srebrnymi wstawkami rozm. 41. Naleza³y do mojej mamy . Stan bdb Chêtnie oddam za fajn± torbê , sukienkê M b±dz butki na wiosne-lato rozm. 39
2. Bluzka zara rozm. M. Z nowej kolekcji. Nie muszê oddawaæ ale ku¶cie ![]() 3.Sukienka w panterkê z falbankami ( warstwowa ) rozm . M 4, Ró¿owa sukienka. Wiêkszy rozmiar 42-44. Idealna na lato 5. Miêtowa sukienka rozm. L ale na M tez dobra . Oddam tylko za cos mega ! Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-05-18 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1364796535
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1364799691
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
co¶ u mnie za
4. Bia³a koronkowa sukienka. Rozm XS-S z odkrytymi plecami ASOS? ewetualnie jeszcze 10. Torebka neonowe serduszko. Malutka. Nie mie¶ci A4 i okulary muchy?
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2013-04-01 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej! Podoba mi siê u Ciebie sporo rzeczy, najbardziej bia³a koronkowa sukienka, ale te¿ niebieska bokserka i bransoletka z æwiekami. Znajdziesz co¶ u mnie dla siebie?
![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
a mog³abym zobaczyæ fotki real tej sukienki rare oraz asos z kokard± ?
![]()
#16 |
Raczkowanie
|
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1364796535? on ma tylko taki króciutki zameczek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
9. Super Szara sukienka z bufkami. Rozm. S ale pasuje tak¿e na M? |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN sta³y
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kolor to bardziej ciep³y, be¿owy (tak jak na real zdj) jednak ¶wiat³o jest tak mroczne, ¿e nie mog³am tego uchwyciæ
![]()
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mie¶ci A4 w miêkkiej oprawie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- mam du¿o sukienek poza w±tkiem tylko musia³abym wiedzieæ czego mam szukaæ, mam np identycznego kroju jak ta rare tyko koronkowa z be¿ow± podszewk± pod spodem, mam te¿ zip dress asos floral, no i inne ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1364797256 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1364799414 albo obie rzeczy? ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
hej,co¶ u mnie za te 2 rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1364797256 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1364799414 ?? ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
1. Koronkowa
jeden rêkawek, asymetryczna, rozm xs/s/m rozci±gliwa, naj¶liczniejszy wzór koronki jaki widzia³am, be¿owa podszewka idealnie pasuje i nie psuje efektu jak czarne halki pod spodem 2. Czerwona z kokard± cudowne przeszycia podkre¶laj±ce figurê, kokarda u góry rozm z metki 38, jednak na 36 jest równiez dobra genialny gatunkowo materia³ 3. Czerwona banda¿ówka z zipem z ty³u rozm 34/36 banda¿owy materia³ idealnie dopasowuje siê do cia³a d³ugi rêkawek przeszycia z ty³u zip na calej d³ugo¶ci 4. Asos floral banda¿owa z zipem typowe 34
#29 |
Zakorzenienie
|
biust 42-47
d³ od ramienia (najwy¿szego punktu) 90 cm pas 34-37 rêkaw 45 szeroko¶æ rêkawa 11-13 cm szer na dole 42-49 cm ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.