|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Od kwietnia aż do sierpnia szukam ubranek dla noworodka!
Witajcie!
Poszukuję na wymianę ciuszków dla noworodka! Jestem w ciąży i podobno spodziewam się dziewczynki ![]() Szukam ładnych ciuszków w stanie bardzo dobrym i idealnym Nie interesują mnie rzeczy z defektami typu plamka czy zmechacenie oraz "zwykłe" typu białe body... takie rzeczy kupię w miejscowym sklepie, tutaj szukam czegoś wyjątkowego! ![]() Najchętniej przygarnę ubranka w rozm 56 62 68 (body, pajace, spódniczki, sukienki, bluzki, kurtki itp) Szukam spódniczki tiulowej ![]() Jeśli macie jakieś ciuszki po swoich córeczkach itp to proszę wklejajcie tu fotki i jakiś opis ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-04-27 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Od kwietnia aż do sierpnia szukam ubranek dla noworodka!
hej
![]() ![]() Po pierwsze wiele dzieci w ogóle po urodzeniu już nie łapie się na ten rozmiar, po drugie noworodka raczej będziesz ubierać w zwykłe białe body, i to najlepiej nieco większe niż wskazuje długość dziecka ![]() ![]() Powodzenia w końcówce ciąży i radosnego macierzyństwa życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tez radzę szukać tiulowej spodniczki na raczej większy rozmiar
![]() Moja coreczka rodząc się nosiła juz 62, wiec rozmiary 56 wcale mi się nie przydały. ![]() z rozmiaru 62 wyrosła w ciągu miesiąca, poza tym takiemu leżącemu dzieciaczkowi wygodniej w zwykłych, prostych ubrankach - wiem sama po sobie, bo podostawalam mnóstwo spódniczek, sukienek z falbankami i nie zakładalam ich bo coreczka strasznie się wierciła i krzywiła, zwyczajnie nie było jej wygodnie, więc tak jak poprzedniczka polecam jednak szukanie ubranek w większych rozmiarach, przydadzą się na dłuzej - i jest to zwykła rada, żeby nie zostało odebrane jako jakieś uwagi ![]() ![]() Zyczę przyjemnej ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]() w wątku kilka przykładowych a mam poza sporo takich 3-6 bo moja córka właśnie skończyła pół roku ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Mam trochę rzeczy po córce m.in:
kurtkę z ostatniej kolekcji F&F https://lh5.googleusercontent.com/-i...8/DSCF4847.JPG (6-9miesięcy), kożuszek Ladybird z butkami (bez mała nowiuteńki, bo mało noszony 6-9 miesięcy) http://img15.tablica.pl/images_tabli...etokrzyski.jpg Koszulki, spodenki jeansowe...
Edytowane przez rodzyneq84 Czas edycji: 2013-04-28 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.