![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ ♥ wszystko wymienię za ciuszki dla niemowlaka lub kosmetyki ♥
WITAJCIE!
jestem w ciąży ![]() ![]() nie odmieniam się! Mam mało czasu na wizaż! jestem tutaj średnio raz dziennie! Dlatego proszę o cierpliwość ![]() ps: nie mam czasu na robienie dodatkowych zdjęć. rzeczy wystawiam też na innych portalach, więc prosze o szybkie decyzje! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Jeżeli masz mniej niż 5 przekupek lub chociaż jednego negatywa - wysyłasz paczkę pierwsza W innych przypadkach ZAWSZE wysyłamy równocześnie!!! Najchętniej wymienię się za wyprawkę i jakieś bajery dla niemowlaka dla dziewczynki lub unisex rozm 56 62 68.... coś ładnego w stanie bdb i idealnym moge też wymienić się za kosmetyki itp Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ ♥ wszystko wymienię za ciuszki dla niemowlaka lub kosmetyki ♥
piekna kamizelka new look
kolor beżowy z metki 36 elastyczna wełenka stan bardzo dobry polecam pieknie wygląda do np bialej bluzki i jeansow!!! atmosphere bluzka nowa z metki 36 pasuje na s i m elastyczna ciekawie wiazana wymiarow nie podaje poniewaz ona ma luzny fason- w tyle zwiazywana motyw piór/liści dłuższy tył fajny kroj ladny dekold wyjatkowa bluzka pastelowy róż +przezroczyste cekiny bufki zdobione cekinami elastyczna rozm z metki 36 pasuje na 34 36 małe 38 stan uzywana batdzo dobry bluzka idealnie wyglada z rureczkami!!!!!!!!!! pachy 2x37cm (rozciaga sie!) dł ok 63cm biała tunika long bardzo elastyczny materiał rozm uniwersalny pasuje na sml po bokach gumki mozna sciagnac lub zmarszczyc idealna np pod coś itp stan uzywana bardzo dobry polecam pachy 2x35cm max ok 2x50cm dł na plasko bez rozciagania i naciagania ok 80cm ale mozna sciagnac Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
szeroki pasek
w tyle guma elastyczny pasuje na SML ćwieki, klamry kolor zimny beż zapinany na rzep z tyłu stan idealny - założony do zdjęć kiedyś i od tamtej pory lezy w szafie nowa bez metki nienoszona boxerka atmosphere w motyle piekny niekulkujacy sie material z metki rozm uk 14 pasuje na 40 nie wiem jak z 42 ale pewnie tez pachy 2x43,5cm rozciaga sie dł ok 75cm boxerka jest super! taka troche dluzsza różowa tunika NOWA rozm ok 38 40 pachy 2x40cm mac ok 2x55cm długość ok 85cm dł rekawa od pachy ok 45cm idealna na wiosnę!!! może służyć jako ciążowa tunika nowa torebka nude torebka z fredzlami material ala zamsz mała, nie miesci 14 kolor nude stan bardzo dobry Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
torebka stan bdb
fioletowa-sliwkowa torebka z fredzlami Atmosphere do reki i na ramię na długi pasek mozna go odpiac torebka byla uzywana stan bdb- minusik za delikatnie naderwane raczki(te długie) wady pokazalam na foto a tak to wszystko ok prosze pytac w razie czego zapinana na zamek robi super wrazenie Sukienka H&M divided rozmiar z metki 42 proszę sprawdzić wymiary idealna na lato delikatnie prześwitująca pod spód trzeba raczej coś założyć idealna na upały, na plażę itp wiązana pod biustem z boku zamek stan idealny nie zauwazyłam wad moja siostra miała ją na sobie może 2 razymruga wymiary na plasko pachy ok 2x47cm w miescu pasa do związywania ok 2x45cm długość ok 93cm okolice bioder ok 2x66cm (tu sukienka powinna luźno opadać czarna sukienka elastyczna stan bdb rozm ok 36 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jeansowe spodnie
nogawka raczej prosta proszę sprawdzić po wymiarach rozmiar z metki 29/32 stan uzywane bdb-, minus za urwaną haftkę - trzeba to sobie przyszyć stąd niska cena spodni, poza tym wszystko ok w tyle zamki, kolor niebieski elastyczne podaje wymiary pas ok 2x41 cm max ok 2x42,5 stan z przodu ok 24cm udo pod krokiem 2x27cm max ok 2x30cm nogawka u dołu ok2x16,5 dł nogawki od kroku ok 80/81cm dł całkowita ok 105cm pierscionek H&M rozm chyba M moze L bransoletki H&M turkusowe jedna jest peknieta-do sklejenia ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
AMISU new yorker
tuniko sukienka z dzianiny jak sweterek stan używana bdb rozm z metki s pasuje tez na m jak widac na zdjeciach elastyczna bufki na ramionach za pupe pachy 2x40 (rozciaga sie bardzo!) dł ok 84cm sweterek z fajnego materialu super na jesień polyskująca srebrna nitka elastyczny materiał sciagacze pasuje na ok sm osoba na foto nosi M pachy 2x45 dł ok 65cm naciaga sie/rozciaga sie używana w stanie bdb- biustonosz szary w urocze gwiazdki uzywany stan bdb nie ma pushup rozm z metki UK 36C EUR 80C Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
granatowa bardzo dopasowana spodniczka
uzywana stan bdb- munis za takie wyciagniecie niteczki u dolu jak by oczko ale tego nie widac powinna pasowac na ok 34 36 stan podwyzszony raczej pas 2x30 max ok 2x40cm długosc ok 43cm szerokosc u dolu ok 2x41cm max cos ok 2x 50cm spodniczka jest bardzo elastyczna cienki sweterek idealny na wiosne kolor pastelowy róż delikatny i elastyczny, pasuje na rozm 36 i 38 ja na zdjęciu nosze 38M używany, stan bardzo dobry pachy 2x44cm długość ok 58cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. NOWE różowe majtki z kolesiem ze słonecznego patrolu
![]() 2. kolorowy staniczek wiazany na rozową tasiemkę NIE MA 3. czarny prosty staniczek stan idealny NIE MA 4. biało czarne majteczki w kwiatki stan idealny NIE MA 5. koralowy stanik stan idealny EU750 32DD 6. majtki w wisienki biało czerwone miss serfidge stan bdb rozm 36 na 34 tez ok 7. stanik w ptaszki new look rozm 36 8. stanik pudrowy róż z cekinami z metki10 pasuje na SM stan bdb- 9. brązowo białe majteczki idealny stan rozm 40 pasuja tez na 38 10. NOWY brązowy stanik H&M rozm 40 ale pasuje na SM 11. brązowy staniczek z naszytymi koralikami stan bdb rozm 36 na 34 tez ok 12. biało złoty staniczek stan idealny rozm z metki M 13. NOWY zielony staniczek z metkami rozm 14B/C pasuje na 36 38 moze 40 14. zielone majteczki stan idealny rozm 36 15. niebieskie majteczki atmosphere NIE MA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
stan idealny
banana republic rozm z metki 28 nogawka raczej prost amoze delikatnie zwężana podaję wymiary pas 2x36 max ok 2x38cm stan z przodu ok 21,5cm udo pod krokiem 2x25cm nogawka u dołu 2x 15,5 długość ok 102,5cm dł nogawki od kroku ok 79cm biodra mierzone na zakonczeniu zamka ok 2x43cm sukienko/tunika krój tulipana materiał w deseń marmurkowy idealna do ramoneski z ćwiekami pasuje na s m l jest bardzo elastyczna chetnym podam wymiary stan bardzo dobry sukienkę miałam na sobie ok 3 razy zmetki rozmiar 38 pachy 2x42cm max ok 2x52cm pas ok 2x28cm max 2x50cm (gumka) długosc ok 78cm sukienka jest bardzo elastyczna 100% viscose miekki nie mechacący się materiał elastyczna spodniczka jakby dresowa nie mechaci sie kieszonki rozm ok sm sciagacz w pasie stan bdb pas 2x37cm mac ok 2x44cm biodra ok 2x47 ale maja lezec luzno długosc ok39cm tunika w kwiatki new look rozm z metki 36S stan bdb pachy2x37cm długosc:77cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-05-21 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tunika rozm z metki 40
bedzie pasowac na 38 40 42 bardzo elastyczna ozdobny tył stan bdb pachy 2x41cm długość ok75cm NOWA TOREBKA jeansowe spodenki DIY stan używane kilkukrotnie- bardzo dobry z przetarciami nogawki podwinięte bardzo elastyczny jeans rozm z metki 10S pasują na 36 S może na małe M *pas 2x36cm max ok2x42cm *dł całkowita ok 38cm *stan z przodu ok 22cm *udo pod krokiem ok 2x26cm max ok 2x30cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sukienka tally weijl
panterkowa na podszyciu (pokazalam na foto) material bardzo delikatny rozmiar z metki 36 S sukienka jest bardzo elastyczna powinna pasowac tez na 34 i male 38 nie podaje wymiarow gdyz sukienka na plasko jest bardzo malutka - manekin nosi rozmiar SM i sukienka lezy idealnie stan bdb- minus za dziurki na wierzchnim materiale(nie wiem skad sie wziely, taka juz ja dostałam) nie widac tego za bardzo gdyz sa male a na panterkowym materiale to sie nie rzuca,jednak pokazuje na foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
biala koszulowa tunika
gumka pod biustem brak metki z rozmiarem ale manekin nosi sm i jak widać pasujemruga bardzo delikatna i przewiewna stan bdb- minusik za rozdarcie ok 1cm przy kolnierzyku w tyle na szwie a wiec do prostego zszycia oraz kolo guziczka delikatne zabrudzenie-mozliwe ze do sprania, prawie niewidoczne jednak pokazuje na foto sukienka marki H&M stan bardzo dobry kolor granat zapinana na guziczki po bokach i zwiazywana kopertowa marynarska rozm 34 pasuje tez na 36 rekawki 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
elegancka bluzka jak nowa stan idealny rozm ok sm
używana saszetka paris kolor srebrny noszona w pasie regulowana na zamek stan bdb - z zewnatrz wszystko ok w srodku pedko jedynie przeszycie przy gorze co widac na foto ale to nie wplywa na uzytkowanie polecammruga saszeytka super wygląda do jeansów Bluzka z ozdobnymi kamieniami, kolor czarny materiał nie mechaci się rozmiar 38 i na taki tez pasuje, elastyczna stan bdb-, minusik za malą białą bladą plamkę w okolicy piersi (nie widać tegoraczej przy noszeniu, tylko na plasko) byc moze do sprania, ja niestety nie mam teraz juz na to czasu. pachy 2x42cm talia 2x38cm długośc ok 58cm sukienka ASOS rozm 36/8 stan uzywana bardzo dobry - minus za brak grzybka od guziczka pokazalam na foto a tak to ok ![]() elastyczna guma pod biustem idealna na lato długość sukienki od ramienia ok 85cm gumka pod biustem 2x22cm max ok 2x 42cm sukienka raz zalozona stan idealny z metki rozmiar S/M bardzo elastyczna!!! pachy ok 2x37cm max ok 2x55cm długość ok 78cm stan bdb bez wad spodniczka w aztecki wzór bardzo elastyczna gumka u gory powinna pasowac na ok s m l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mgielka atmosphere pasuje na ok 38 40 42 stan idealny
mgielka koszulowa oversize stan bdb paski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
biżuteria
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie przygarnęłabym te trzy paski ale nie wiem czy byś cos znalazła...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1369127180 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1369127180 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1369127180 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
CORELIPS
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1369126333
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej
![]() wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5257012&d=1369125916 zielony komplet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Dot.: MAJ wszystko wymienię za ciuszki dla niemowlaka lub kosmetyki
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za srebrną saszetkę i ew. sukienkę asos?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie np z kosmetykow za
vfioletowa-sliwkowa torebka z fredzlami Atmosphere saszteka paris
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
komplet był b. drogi, ale zalega mi w szafie więc chętnie go wymienię, co powiesz na saszetkę + tuniko-sukienkę w marmurkowy wzór?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za biala koszule?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.