![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię bieliznę - wszystko nowe MARZEC/KWIECIEŃ
nieaktualne
zdjęcie 1 - Śliczny miękki staniczek w kolorze granatowym 75B. Doskonale zbiera i podkreśla biust. Prześwitujący, idealny na rozbieraną randkę. Stanik używany, ale w bardzo dobrym stanie. zdjęcie 2 - bardzo seksowny staniczek typu push-up, czarny z usztywnioną miseczką 75B. Miseczka wyprofilowana jest tak, aby podnosić i uwypuklać biust. Ramiączka odpinane. Staniczek pokryty jest zmysłową siateczką w typie rajstop-kabaretek. Wiązanie na środku imitujące wiązanie gorsetu dodaje pikanterii. Pas biustonosza prześwitujący. Stanik jest bardzo kobiecy i seksowny. Z wielką przykrością go oddaje , bo ma naprawdę nietuzinkowy fason. Dostałam go w prezencie i okazał się za mały. Założony kilka razy, stan bardzo dobry zdjęcie 3 i 4- śliczne koronkowe stringi XS kolor czarny NO NAME NOWE 2 sztuki zdjęcie 5 i 6 - prześwitujące stringi XS kolor biały NO NAME NOWE zdjęcie 7 i 8 - stringi S/M kolor biały NO NAME NOWE zdjęcie 9 i 10 - różowe stringi S/M NO NAME NOWE Chętnie wymienię na żel do mycia twarzy/cera naczynkowa lub kremy z wysokimi filtrami.
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-07-25 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię ubrania nowe i używane
poza tym w podpisie masz już dwa wątki, czyli tyle ile można
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię ubrania nowe i używane
dzieki że zwróciłaś mi na to uwagę, przekopiowałam opis z innego forum i nie zauważyłam tego "sprzedam" Oczywiście chce je wymienić!
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię ubrania nowe i używane LUTY
up
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zupelnie nie rozumiem dlaczego nikt się nie intersuje tą bielizną. Jest nowiuteńska
![]() |
#12 |
BAN stały
|
w jakim rozmiarze jest biustonosz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za te 3 pary?
zdjęcie 3 i 4- śliczne koronkowe stringi XS kolor czarny NO NAME NOWE 2 sztuki zdjęcie 5 i 6 - prześwitujące stringi XS kolor biały NO NAME NOWE zdjęcie 7 i 8 - stringi S/M kolor biały NO NAME NOWE pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
n
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- up
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.