illuminati - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 21:19   #1
melunia21
Raczkowanie

illuminati

hej !

dziewczyny slyszalyscie o czyms takim jak " illuminati " ?? dzisiaj kolezanka (nie z Polski ) opowiedziala mi o tym zakonie i powiem wam ze jestem w szoku ona jest w pelni przekonana o tym ze gwiazdy w amaryce ktore zrobily duza kariere, np LADY GAGA, Eminem , Jay-z , Beyonce! , sa pod wplywem szatana itd .. pokazala mi duzo filmkow na youTube i faktycznie jets tego sporo slyszalyscie cos na ten temat ?

szukalam troche w internecie ale na polskich stronach nic na ten temat niema
Stary 2010-01-14, 21:22   #2
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: illuminati

Kolezanka się chyba za dużo Dana Browna naczytała
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:24   #3
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melunia21 Pokaż wiadomość
hej !

dziewczyny slyszalyscie o czyms takim jak " illuminati " ?? dzisiaj kolezanka (nie z Polski ) opowiedziala mi o tym zakonie i powiem wam ze jestem w szoku ona jest w pelni przekonana o tym ze gwiazdy w amaryce ktore zrobily duza kariere, np LADY GAGA, Eminem , Jay-z , Beyonce! , sa pod wplywem szatana itd .. pokazala mi duzo filmkow na youTube i faktycznie jets tego sporo slyszalyscie cos na ten temat ?

Oglądałam kiedyś dokument na ich temat, poczytałam, ale o Lady gaga nie było tam mowy
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:38   #4
Kapust
Raczkowanie

Polska nazwa to ILUMINACI. Możesz sobie poczytać Dana Browna - "Anioły i Demony" koleżanka pewnie stąd zaczerpnęła inspiracji.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zakon_iluminat%C3%B3w na polskich stronach pewnie nic nie było, bo źle wpisywalaś nazwę
A co do tego, że wszystkie chameryckie gwiazdy są z tego zakonu - no comment tiaaa a wszyscy rządzący, naukowcy to masony, a vipy z duchowieństwa to opus dei tylko my szaraczki nieświadomie żyjemy na Ziemi
Kapust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:43   #5
rapifen
Zakorzenienie

Ci co obliczają kiedy skończą się surowce i chcą zredukować liczbę mieszkańców planety? Czy źle kojarzę;p?

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:50   #6
Kapust
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Ci co obliczają kiedy skończą się surowce i chcą zredukować liczbę mieszkańców planety? Czy źle kojarzę;p?
Iluminaci jako tacy teoretycznie już nie istnieją Ten zakon działał w XVIII wieku. Aczkolwiek (jak się domyślam) chodzi Ci o Nowy Porządek Świata? Jeżeli tak - to owszem - była to ich pierwotna idea
Stary 2010-01-14, 22:02   #7
melunia21
Raczkowanie

i podobno Barack Obama tez do nich nalezy sporo filmikow sie naogladalam na youtube i to tak troche mnie wciagnelo ta dziewcyzna jest jeszcze swiadkiem jehowy i mozliwe ze tam tez o tym slyszlala. Tak teraz mi sie skojarzylo . . . tlumaczyla mi to na piosence "bad romance" jak lady gaga spiewa na poczatku
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!

i tak czci jakiegos boga, i caly cwiat spiewa z nia i razem z nia go czci

Edytowane przez melunia21
Czas edycji: 2010-01-14 o 22:03
melunia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 22:09   #8
_vixen_
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=fvst

Aż posłuchałam tej Gagi
Ludzie to mają pomysły szalone.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:12   #9
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
hej !

Siedzi sobie Lady Gaga (nie lubię jej twórczości ale nie demonizuję) i rozmawia z przyjaciółką:
- A ty wiesz, że ta Katty, co mieszka dwie chałupki dalej, to należy chyba do Iluminatów...

Katty dwie chałupki dalej rozmawia z przyjaciółką:
-A ty wiesz, że ta Joan, no ta, co tu niedaleko ma domek letniskowy, to jest Iluminatka, słyszałam jak po kawę poszłam...

I tak to się to kręci...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:20   #10
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
hej !

A mi się wydaje ze to Twoja kolezanka jest pod wplywem szatana bo takie bzdury wygaduje, ze na pewno ma co najmniej nierowno pod sufitem

Wpisz w google "Zakon Iluminatow", idz do biblioteki po odpowiednia literature to dowiesz sie kim byli Ci ludzie i czym sie zajmowali. Zamiast wierzyc w hollywodzka wizje swiata i teorie spiskowe ktore powtarzaja ciemni ludzie.

Co do filmikow na youtube, ktore Ci pokazywala kolezanka - sa ludzie ktorzy wierza np ze jakas pani byla seksualna niewolnica Wielkiej Stopy i jest z nim obecnie w ciazy, ze na Marsie znaleziono Arke Noego albo ze na Florydzie znaleziono pol czlowieka pol rybe (http://www.joemonster.org/art/13171/...t_na_kolanach_). I nie, nie znaczy to ze posiedli jakas tajemna wiedze, sa po prostu debilami.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:26   #11
Kapust
Raczkowanie

My za to należymy do tajemnego Zakonu Wizażu :P
Stary 2010-01-14, 23:09   #12
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Co do filmikow na youtube, ktore Ci pokazywala kolezanka - sa ludzie ktorzy wierza np ze jakas pani byla seksualna niewolnica Wielkiej Stopy i jest z nim obecnie w ciazy, ze na Marsie znaleziono Arke Noego albo ze na Florydzie znaleziono pol czlowieka pol rybe (http://www.joemonster.org/art/13171/...t_na_kolanach_). I nie, nie znaczy to ze posiedli jakas tajemna wiedze, sa po prostu debilami.
Przeczytałam ten artykuł na joemonsterze - naprawdę istnieje taka gazeta ?! Bo te artykuły są tak głupie że trudno mi w to uwierzyć, no chyba że to tylko na potrzeby joemonstera zostało stworzone

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:30   #13
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość
Przeczytałam ten artykuł na joemonsterze - naprawdę istnieje taka gazeta ?! Bo te artykuły są tak głupie że trudno mi w to uwierzyć, no chyba że to tylko na potrzeby joemonstera zostało stworzone
Zajrzyj do źródła na dole artykulu. Tam sa jeszcze lepsze tematy na okładkach - w stylu duch ufoludka nawiedza Roswell, schwytano kota-wampira, kosmici wskrzeszają umarłych, odnaleziono: żywą Marylin Monroe, żywą Lady Di, żywego Elvisa, szczątki Adama i Ewy, kosmitę-dziecko na Marsie, Dick Cheney jest robotem, chłopiec nietoperz walczy w Iraku.

Mimo ze to brzmi idiotycznie setki ludzi (vide koleżanka Autorki) wierzą w takie rzeczy i sa jeszcze przekonani, ze "rząd ukrywa przed nimi prawdę", a ci którzy nie wierzą na pewno mieli robione pranie mozgu przez tajemnicze siły państwowe.

I tak, to jest prawdziwa gazeta. Proszę, oficjalna strona Weekly World News - world's only reliable news http://weeklyworldnews.com/

melunia21
pokaz koleznce ta strone, znajdzie tam ludzi na swoim poziomie i podobnym spojrzeniu na świat

Edytowane przez gramwzielone
Czas edycji: 2010-01-14 o 23:31
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 00:05   #14
Ejniacz
Zadomowienie

O kurcze... teraz będę miała zajęcie na najblizsze kilka dni - będę czytać artykuły na tej stronie.

właśnie czytam 'Megan Fox jest mężczyzną'

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 11:28   #15
diwa82
BAN stały

GG do diwa82

Jest takie czasopismo Nexus - dwumiesięcznik. Co jakiś czas drukują tam artykuły o Iluminatach. Wg Nexusa Iluminaci to nie wyznawcy szatana, ale grupa ludzi tzw szarych eminencji, którzy poprzez szczepionki i genetycznie modyfikowaną żywność chcą wyeliminować sporą część ludzkości dla własnego dobra oraz dobra przeludnionej planety Ziemia.
diwa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 13:32   #16
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Zajrzyj do źródła na dole artykulu. Tam sa jeszcze lepsze tematy na okładkach - w stylu duch ufoludka nawiedza Roswell, schwytano kota-wampira, kosmici wskrzeszają umarłych, odnaleziono: żywą Marylin Monroe, żywą Lady Di, żywego Elvisa, szczątki Adama i Ewy, kosmitę-dziecko na Marsie, Dick Cheney jest robotem, chłopiec nietoperz walczy w Iraku.

Mimo ze to brzmi idiotycznie setki ludzi (vide koleżanka Autorki) wierzą w takie rzeczy i sa jeszcze przekonani, ze "rząd ukrywa przed nimi prawdę", a ci którzy nie wierzą na pewno mieli robione pranie mozgu przez tajemnicze siły państwowe.

I tak, to jest prawdziwa gazeta. Proszę, oficjalna strona Weekly World News - world's only reliable news http://weeklyworldnews.com/

melunia21
pokaz koleznce ta strone, znajdzie tam ludzi na swoim poziomie i podobnym spojrzeniu na świat
A w tym tyg widziano M. Jacksona i Presley'a jedzących razem lunch!

A myślałam, że nic nie pobije Faktu. Muszę dorwać tę gazetę.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:00   #17
krolowakiczu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
ano anioły i demony

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 15:28   #18
kennedy
Zakorzenienie

hahah znam takich ktorzy nalogowo ogladaja filmy o spiskowych teoriach i w nie wierza
zeitgeist
zeitgeist addendum i inne:P

sciema jak nic
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 13:41   #19
diwa82
BAN stały

GG do diwa82

Też oglądałam Zeitgeista i stwierdzam, że żongluje on faktami i przeinacza trochę prawdę do własnych celów. Mimo to sądzę, że wiedza o świecie, jaką mamy, jest tylko niewielką częścią prawdy o naszej rzeczywistości. Głównie to wiemy tyle, ile media nas informują, a media są sponsorowane..
diwa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 22:47   #20
palkapalka
Przyczajenie

Illuminaci na prawdę istnieją i mają duży wpływ na to co dzieje się aktualnie na świecie (terroryzm itd...) są to ludzie bardzo bogaci i wpływowi i faktem jest także to że sławy do nich należą tj. chociażby Jay-z ( wielokrotnie eksponuje znak illuminatów- piramidę). To tajne stowarzyszenie maczało palce w wielu morderstawach i mowa tutaj chociażby o niewyjaśnionej śmierci Tupaca Shakura( jego ostani przedśmiertny album miał w nazwie "Killuminaty" z nasiskiem na "Kill"), podobno to całe stwrzyszenie chciało zaciągnąc Tupaca do swoich szeregów, zdawali sobie sprawę z jego siły przekazu, sprzeciwił się więc go zlikwidowali...
palkapalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 10:34   #21
kennedy
Zakorzenienie

zdecydowanie zabicie tupaca to cos co bylo potrzebbne iluminatom
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 11:37   #22
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
to samo pomyślałam...

a te wpływy szatana to chyba uświetnią mój dzisiejszy dzień

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 14:39   #23
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
hej !

Nie zaden tam zakn, tylko niby ogranizacja na podobienstwo masonerii, ktora niby macza palce we wszystkim, wot, pozywka dla dziwnych teorii spiskowych.

Cytat:
Napisane przez diwa82 Pokaż wiadomość
Też oglądałam Zeitgeista i stwierdzam, że żongluje on faktami i przeinacza trochę prawdę do własnych celów. Mimo to sądzę, że wiedza o świecie, jaką mamy, jest tylko niewielką częścią prawdy o naszej rzeczywistości. Głównie to wiemy tyle, ile media nas informują, a media są sponsorowane..
Zeitgeist to stek bzdur

Cytat:
Napisane przez palkapalka Pokaż wiadomość
Illuminaci na prawdę istnieją i mają duży wpływ na to co dzieje się aktualnie na świecie (terroryzm itd...) są to ludzie bardzo bogaci i wpływowi i faktem jest także to że sławy do nich należą tj. chociażby Jay-z ( wielokrotnie eksponuje znak illuminatów- piramidę). To tajne stowarzyszenie maczało palce w wielu morderstawach i mowa tutaj chociażby o niewyjaśnionej śmierci Tupaca Shakura( jego ostani przedśmiertny album miał w nazwie "Killuminaty" z nasiskiem na "Kill"), podobno to całe stwrzyszenie chciało zaciągnąc Tupaca do swoich szeregów, zdawali sobie sprawę z jego siły przekazu, sprzeciwił się więc go zlikwidowali...
Mega tajne i mega wplywowe stowarzyszenie, ale byle lachudra od teorii spiskowych o nich pisze i mowi (z podawaniem konkretnych ich czynow).
Niektorzy tak sie teorii spiskowych czepili, ze tego paradoksu nie racza zauwazyc
Gdyby cos takiego naprawde istnialo, bylo tak potezne i chcialo byc tajne, to by sie nikt o nich nie dowiedzial, a nie jacys fani teorii spiskowych zalewaja jutuba jakimis glupotami

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 15:22   #24
livin
Raczkowanie

paranormalne. pl proszę bardzo, tam znajdziecie dział o teoriach spiskowych.
Kennedy zdzwiłabyś się, nie wszystko co podsuwają edia jest prawdą. Poszukaj troszkę, a może nieco zmienisz zdanie. I masz racie Zeigeist był porażką.
livin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 15:34   #25
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
no chyba
aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 16:29   #26
palkapalka
Przyczajenie

Mega tajne i mega wplywowe stowarzyszenie, ale byle lachudra od teorii spiskowych o nich pisze i mowi (z podawaniem konkretnych ich czynow).
Niektorzy tak sie teorii spiskowych czepili, ze tego paradoksu nie racza zauwazyc
Gdyby cos takiego naprawde istnialo, bylo tak potezne i chcialo byc tajne, to by sie nikt o nich nie dowiedzial, a nie jacys fani teorii spiskowych zalewaja jutuba jakimis glupotami [/QUOTE]

"Byle łachudrą" to ty chyba jesteś... Może najpierw poczytaj na ten temat, dowiedz się czegoś więcej, a potem wystawiaj te swoje durne podsumowania, "jutubie"...

Edytowane przez palkapalka
Czas edycji: 2010-04-02 o 16:31
Stary 2010-04-02, 16:43   #27
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
"Byle łachudrą" to ty chyba jesteś...
Nie, byle lachudry to paranoicy od teorii spiskowych.

Cytat:
Może najpierw poczytaj na ten temat, dowiedz się czegoś więcej, a potem wystawiaj te swoje durne podsumowania, "jutubie"...
Juz wystarczajaco czytalem, beznadziejne teorie spiskowe

Lepiej wytlumacz: skoro sa tacy potezni, tajni i maja takie nieograniczone srodki, to jakim cudem byle szare myszki o nich tyle wiedza Samo istnienie teorii spiskowych podwaza ich prawdziwosc Bo gdyby naprawde cos takiego bylo, to by zadnych przeciekow nie bylo i tyle.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 17:26   #28
palkapalka
Przyczajenie

A mi się wydaje że właśnie na tym to polega... Ludzie uważają takie rzeczy za nieprawdziwe bzdury, zwyczajnie w nie nie wierzą, tymczasem oni robią swoje.

Nikt nie wie jak jest na prawdę, ale mysle że warto się nad tym zastanowić...
Stary 2010-04-02, 17:43   #29
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się wydaje że właśnie na tym to polega... Ludzie uważają takie rzeczy za nieprawdziwe bzdury, zwyczajnie w nie nie wierzą, tymczasem oni robią swoje.

Nikt nie wie jak jest na prawdę, ale mysle że warto się nad tym zastanowić...
Nie no, lepiej zalozyc, ze jakas superhiper tajna i potezna ogranizacja pociaga za sznurki ale pomimo calej potegi i tajnosci na jutubie sa dziesiatki filmikow o nich
Pewnie, ze ludzie uwazaja to za nieprawdziwe bzdury, skoro nie istnieja fakty na poparcie tych teorii spiskowych.

Stary 2010-04-02, 18:34   #30
menorka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie no, lepiej zalozyc, ze jakas superhiper tajna i potezna ogranizacja pociaga za sznurki ale pomimo calej potegi i tajnosci na jutubie sa dziesiatki filmikow o nich
Pewnie, ze ludzie uwazaja to za nieprawdziwe bzdury, skoro nie istnieja fakty na poparcie tych teorii spiskowych.
Wyrak uważaj, zaraz komuś przyjdzie na myśl, że jesteś jednym z nich i tylko próbujesz wmówić Wizażankom, że coś takiego nie istnieje
(och to by było piękne,jakby tak Wizażanki odkryły i udowodniły istnienie tajnej organizacji międzynarodowej)

menorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości