|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bardotkę 65E na 65F ! --> Lipiec
Witam!
Posiadam biustonosz marki Henderson, zakupiony w sklepie Esotiq. Przez moją zawziętość i upartość wzięłam o miseczkę mniejszy rozmiar (pani ekspedientka proponowała jeszcze 65F), oczywiście mierzyłam, ale byłam 'napalona' na 65E :P W domu po zmierzeniu na spokojnie doszłam do wniosku, że miseczki są za małe a mostek (wiadomo....) odstaje. Biustonosz był noszony około 3 razy, był prany (po kupieniu zorientowałam się, że ma plamkę...).
Tak więc zamienię bardotką moją białą 65E na bardotkę 65F (może być cielista lub biała), bez push-up'u, z odpinanymi ramiączkami ![]() Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam... Zapraszam do wymiany!
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bardotkę 65E na 65F ! --> Lipiec
nieaktualne już!!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.