|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad Solo Care Aqua, LRP, Bioderma, Inglot, Lakiery
Wymienię
- Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, użyty raz, ale dosadnie około 37 ml zostało, data otwarcia 14.10.2013, data przydatności 12/2014, data przydatności od otwarcia 6 miesięcy Właśnie zrobiłam porządki i mam powyższe rzeczy na zbyciu. Kosmetyki były przechowywane w kartonie w szafie. Dlatego brakuje kartonu od płynu do soczewek, a karton od kremu jest pogięty ![]() Lakiery: - Sally Hansen Hard as Nails Xtreme War, kolor 03 Mo-Rokin Pink / Rose Pau, zostało 90%, całe opakowanie 11,8 ml - Essence colour&go guick drying nail polish, kolor 46 wake up! Kod OF.AB, , zostało ok. 85 %, całe opakowanie 5 ml - Wibo express growth, kolor 134 (niebieski), data przydatności 06.2014, zostało 85%, całe opakowanie 8,5 ml Wszystkie są płynne, były używane WISH: Cokolwiek, co będzie mi przydatne ![]() Z chęcią odstąpię za próbki kosmetyków drogeryjnych/aptecznych, próbki/odlewki perfum, ale może być też wszystko inne co mi się przyda ![]() Wymienione: 1. - Płyn Solo Care Aqua 360 ml, płyn do soczewek, przydatność 04/2014, kod Z0006253 (bez kartonu, mogę dodać pudełko na soczewki), nowy, nie otwierany - wymiana z zaapałka 2. - Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014 - La Roche-Posay Thermal Spring Water, małe opakowanie, próbka 50 ml, wydaje mi się że jest nie używana (mam dwie butelki i ważą identycznie, jak ktoś wie jak to sprawdzić to proszę o info), data przydatności 11.2014 - wymiana z Brazylijka 3. - INGLOT kredka Soft Precision Eyeliner 20, czarna, raczej używana, długość kredki 10,2 cm, z nasadką ok. 12 cm - Miss sporty colours quick dry, kolor 301, kod 002931, zostało 65%, całe opakowanie 7 ml - wymiana z cedrowa Edytowane przez yellowmellow Czas edycji: 2013-11-06 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad Solo Care Aqua, LRP, Bioderma, Inglot, Lakiery
coś u mnie?
- Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014 - La Roche-Posay Thermal Spring Water, małe opakowanie, próbka 50 ml, wydaje mi się że jest nie używana (mam dwie butelki i ważą identycznie, jak ktoś wie jak to sprawdzić to proszę o info), data przydatności 11.2014 - INGLOT kredka Soft Precision Eyeliner 20, czarna, raczej używana, długość kredki 10,2 cm, z nasadką ok. 12 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014
coś u mnie? Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2013-11-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za wodę termalną i lakier essence?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę Biodermę i wodę termalną
![]() ![]() odpisz, proszę, w swoim wątku, bo ja swojego jeszcze nie mam ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za płyn do soczewek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podziękuję. Tak, to ten zestaw, nie mam wpływu na jego cenę na prywatnych aukcjach all, ale jego faktyczna i oficjalna cena to 120 zł dlatego szukam za niego jakiegoś konkretu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Głównie kwiatowe, cytrusowe Nie lubię: skórzanych Moja skromna fragrantica: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/3445/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
A czy interesowałaby Cię odlewka perfum Amor Amor Forbidden Kiss?
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ten jest taki bardziej dymny, a mniej słodki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to ten żółty alien? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jestem w pracy w niedziele i sprawdzę ale gdy wychodziłam we wtorek to jeszcze było sporo liftactiv serum 10
![]() a co jeszcze z próbek Cię interesuje? jaką masz skórę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na wymiankę, mam jednak pytanie, czy ten płyn do szkieł był otwierany czy jest oryginalnie zamknięty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za - Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014
- La Roche-Posay Thermal Spring Water, małe opakowanie, próbka 50 ml, wydaje mi się że jest nie używana (mam dwie butelki i ważą identycznie, jak ktoś wie jak to sprawdzić to proszę o info), data przydatności 11.2014
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
- Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream, Krem aktywny doskóry z problemami naczynkowymi, nowy, nie używany, w kartonie, data przydatności 12/2014
- La Roche-Posay Thermal Spring Water, małe opakowanie, próbka 50 ml, wydaje mi się że jest nie używana (mam dwie butelki i ważą identycznie, jak ktoś wie jak to sprawdzić to proszę o info), data przydatności 11.2014 może coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok, odezwę się w niedziele wieczorem albo w poniedziałek co ewentualnie mogłabym Ci zaproponować
![]() narazie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedź, pytałam bo przy płynie to szczególnie ważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tester, mam do niego kartonik ![]() jak widziałabyś naszą wymianę? Czy Bioderma + woda termalna wchodziłaby w grę?
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Brazylijka była pierwsza z zapytaniem, więc będę czekać na info zwrotne od niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, podobają mi się kredka Inglot i żółty lakier miss sporty. Czy znalazłabyś coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Znaczy wszystkie próbki Kate Moss Vintage byś chciała?
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Niestety mam nowszy telefon i widzę sama że zdjęcia robi tragiczne.. Hermesa jest na pewno 1,5ml z 2ml, Mexx w sumie raz tylko użyty minimalnie, a Kate dostaniesz kilka. ;p ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- w porządku, idę na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
OK. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.