|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pachnąca wymianka - maj
Zapraszam do zapachowej wymiany
![]()
Flakony/odlewki
Miniaturki
Odlewki
Poszukiwane - Angel i Alien Liqueuer - Alice & Peter Fancy Choco - Chanel: Chance, Allure edp, Coco Mademoiselle edp, No 19 edp, No 19 Poudre - Dior: Dune - Guerlain: Samsara, Insolence - Hermes: Hermessence Ambre Narguile - Kilian: Back to Black - Sarah Jessica Pakerer: Covet - Serge Lutens: Ambre Sultan, Chergui, Clair de Musc - Sisley: Eau du Soir - Van Cleef & Arpels: Feerie edp, Oriens Edytowane przez cherry-lady Czas edycji: 2013-05-29 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pachnąca wymianka - maj
coś u mnie za:
Thierry Mugler, Angel edt - odlewka, kilka ml DKNY, Be delicious night - miniaturka 7ml - zużycie testowe max 0.5ml ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ok, oddam te odlewki, ale już Ty zdecyduj ile za nie dasz ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Rihanna, Rebl'fleur - ok. 1.5ml DKNY, Be delicious night - miniaturka 7ml - zużycie testowe max 0.5ml Prada, Candy - miniaturka 7ml - cała ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Thierry Mugler, Angel edt - odlewka do 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie ?
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje a nie chciala bys zrobic wiekszej odlewki tak z 15-20ml?
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ok nie ma problemu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ok a jakiej pojemnosci masz atomizer? Mogla bym Ci odlac wiecej JPG za 15ml angela ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Ok w takimrazie podaje adres na pw ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-05-03 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Allure pojemność początkowa to 20 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
coś za prade candy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.