|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() W lipcu wymienię na szybko 2 zapachy, trochę kolorówki i pielęgnacji
WĄTEK NIEAKTUALNY
Chętnie wymienię się za: - szczotkę tangle teezer - wody termalne - świece Yankee Candle - azjatyckie kremy BB , chętnie próbki - miniatury lub fabryczne próbki perfum z atomierami (przy większych wymianach) - Naomi Cambell Cat de Luxe - sukienki na lato - waterfalle z długim rękawem (beżowy, czarny, zielony, kobaltowy) - torebka listonoszka duża, chętnie czarna - model dłoni do rysunku - dłuta do rzeźbienia w drewnie - przydałaby mi się również książka w orginalnym wydaniu ![]() Mogę również rozważyć wymianę na coś co przydałoby sie mojej siostrze, a więc jedwab Biosilk, krem Effaclar. Chyba na razie tyle ![]() Start! Na wymianę mam: 1. Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, nowa 2. Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml 3. Pomadka Grand Rouge, kolor Apetyczna Czerwień, Yves Rocher, użyta raz (chcę wymienić, ponieważ mam inną pomadką w bardzo podobnym kolorze) 4. Golden Rose Powder Blush, róż odcień 10 Peach Glaze - zużycie do 10 % 5. Pomadka Vipera Cream Color nr 28 - użyta ze 2-3 razy 6. Lakier nabłyszczający, kolor Róż Nude, Yves Rocher, użyty 2 razy 7. Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, użyty raz 8. Model Co cienie DUO w kolorze BRONZED GODDESS - Maldives & Jamaica - nowe 9. Model Co, Cheek + Lips, kolor Rosy Red, róż do policzków i błyszczyk w jednym, 10 ml, nowy 10. Krem BB, Yves Roche, kolor Jasny, została ponad połowa z 50 ml, otwarty jakieś 10 miesięcy temu, data ważności do 12 mies, a więc zostało ok. 2 miesiąca ważności 11. Balsam do ust malina, Yves Rocher, nowy, zafoliowany. 12. Baza pod cienie Dax Cashmere, nowa, mogę oddać ok. 5/7 g w zastępczym opakowaniu 13. Dermedic , Hydrain3 Hialuro, balsam do skóry bardzo suchej i odwodnionej - ok. 100/200 ml 14. Dezodorant nawilżający, Skin Moisturizing, Dermo Rassoul. 75 ml, nowy 15. Żel chłodzący do stóp, Yves Rocher, użyty 2 razy 16. Kosmetyczka glossybox, pojemna, nieużywana 17. 15 kapsułek herbaty do ekspresu Tassimo 18. Make-Up Studio pojedynczy cień do powiek, kolor ciemny grafitowy, idealny do smoky eyes, nowy na ostatnich zdjęciach (zestaw kosmetyków po terminie ważności i zestaw: świeczka, szklana buteleczka, biżuteria) każdy z tych zestawów oddam za jakiś drobiazg ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2013-07-31 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: W lipcu wymienię na szybko 2 zapachy, trochę kolorówki i pielęgnacji
Hej, może znajdziesz coś u mnie za perfumy Bi-es, szminkę Yves Rocher oraz Model Co, Cheek + Lips?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie pomadka malinowa YR, baza Dax i ewentualnie róż Model CO, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Make-Up Studio pojedynczy cień do powiek, kolor ciemny grafitowy, idealny do smoky eyes, nowy oraz kosmetyczkę Glossybox? poszukam poza wątkiem ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to jest na niebiesko wiec wymienione. co do wish. mam 2 swiece yc, biosilki, mam torebke listonoszkę ale braz i nie jest ogromna
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
swiece honey&spice, beachwood, biosilki małe ale bedzie kilka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hey cos u mnie za pomadke z YV APETYCZNA CZERWIEŃ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pomyłka
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A nie widzisz moze czegos innego niz te perfumy za szminke? ;]
pozdrawiam ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:12 ---------- a co bys mogła dorzucic? bo ja w watku to juz nic nie widze dla siebie ;( ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- no tonik miałam cały a mam jeszcze dwie nowe miniatury po 50ml za to podziekuje za te miniatury zapachów tez ;] a masz cos jeszcze? ;]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Krem BB niestety mnie nie interesuje, ale zaciekawił mnie podkład z tej samej firmy. Jak dużą odlewkę byłabyś w stanie zrobić? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no ok to moze ta szminka i larier nude z yr a ja Ci te dwie wody ok? i mamy załatwione ;]
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
i jak?
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- od razu ci odpisałam pytajac jakie prbki i chetnie znajde, pozostalych rzeczy nie mam ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- women dkny 1,5 ml mexx fresh, ange au demon le secret, boss nuit, gaga black fluid, jimmy choo flash, celine dion signature, cacharel amor amor absolu d&g por femme ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- wybierz, a ja ci powiem, ktore maja atomizer ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- nie ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- druga wydałam wiec została ta dla ciebie, , nie pisałam, bo nie sadziłam, ze to istotne, a jak tak to moge sprecyzowac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- kosmetyczka cien i co bys mogla dorzucic? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- a moze pomadka malinowa albo roz golden rose? kolczykow nie noszę ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- torebka jest do oddania za inna. co do przywieszki, jest otwierana musze jej poszukac ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- okulary ca? ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- a ten roz glden rose albo pomadkę dołożysz? ja tez cos dorzucę ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- teraz to najtrudniejsze, musze znalezc przywieszke. ale to jak wroce wieczorem ok?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no ok, to w takim razie wyślę jutro lub w poniedziałek.. i wtedy miałabym taką prośbę, żebyśmy mniej więcej wysłały w tym samym czasie żeby mogła odebrać przesyłkę przed swoim wyjazdem.. mogłabys na to przystać?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety podoba mi się u Ciebie tylko baza Dax, ale wymiana takiej ilości jest nieopłacalna.
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Mleczek nie używam, a z ciuchowego też mnie nic nie zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie moge znalezc przywieszki. ślad po niej zginął
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tak, a cos jeszcze widzisz gdyby nie bylo?
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kurczę a ja chciałam kosmetyczke zabrac ze soba na wyjazd
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
już zerkam,
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok, dobrze pobiegnę dzisiaj po milkę
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- chciałam kosmetyczke zabrac ze sobą na wyjazd ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() Może jednak skusi Cię Burberry Body za Yves Rocher? Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2013-07-30 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.