|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
LIPIEC Kraków Matrix, Yves Rocher, Catrice, ciuchy
NIEAKTUALNE
Witam! Za względu na wzrost opłat pocztowych najchętniej wymienię się osobiście w Krakowie. Jeśli już byłaby to wymianka wysyłkowa jednak, to wolałabym większą. Najchętniej przyjmę tusz do rzęs i kosmetyki do pielęgnacji włosów, ale jestem otwarta na sugestie ![]() 1. Odżywka Matrix Sleek, trochę mniej niż połowa 2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe 3. Szampon nabłyszczający Kocham moją planetę, Yves Rocher, użyty 2 razy. 4. Kamuflaż Catrice 010 Ivory, zużycie niewielkie, ciężko to uchwycić na zdjęciu 5. Maseczka oczyszczająca Geste d'Institut Yves Rocher, ok. 3/4 6. Krem ochronny Sopot Spa, Ziaja 7. Lakiery Oriflame Very Me Cerise i Avon Satine oraz Romance 8. Naszyjnik z koralików 9. Spódnica retro S, nowa 10. Body, nowe 11. Nietoperz, raz założony Zapraszam! Edytowane przez Rainberry Czas edycji: 2013-08-15 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPIEC Kraków Matrix, Yves Rocher, Catrice, ciuchy
Cos za matrixa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Cos za:
Odżywka Matrix Sleek, trochę mniej niż połowa 2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe 3. Szampon nabłyszczający Kocham moją planetę, Yves Rocher, użyty 2 razy. 5. Maseczka oczyszczająca Geste d'Institut Yves Rocher, ok. 3/4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za żele pod prysznic? masz może więcej nowej pielęgnacji?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za żele Fa i lakiery do paznokci ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Odżywka Matrix Sleek, trochę mniej niż połowa
2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
:)
|
cos u mnie za
2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe 5. Maseczka oczyszczająca Geste d'Institut Yves Rocher, ok. 3/4 i ewentualnie ale nie koniecznie 11. Nietoperz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe 3. Szampon nabłyszczający Kocham moją planetę, Yves Rocher, użyty 2 razy?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo chętnie wymienię juz te conversy, tylko czy miałabyś coś jeszcze? Szukam jakiejś fajnej paletki z cieniami, perfum, żeli, odżywki,maski do włosów, dobrego pędzla do cieni i różu, biżuterii(z sieciówek), mp3,czasopism młodzieżowych z lat 2002-2008(chodzi mi głównie o materiały z jedną gwiazdą jbc to wyjaśnię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, że mi powiedziałaś, na szybko wklejałam linka, ale juz powinno być. Hm, szamponów nie potrzebuję bo kupiłam ostatnio zapas bez SLS. A nic więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To bym była chętna na tą maskę i szampon + żele, szampon YR i odżywkę matrix, ale to nadal trochę mało, bo zuzycie produktow niektórych jest więcej niż połowa i rozumiesz
![]() Kochana, szukam też wszelakich odżywek w sprayach do włosów, kolorówki w szarościach,beżach, chłodnych barwach. Moze coś możesz od siebie zaproponować? Jestem pewna, ze się dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A coś innego? Posprawdzaj co masz i czego nie używasz. Jakby co to byłabyś chetna na wymianę? Możesz mi zarezerwować te rzeczy? ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Dziękuję za fotki. Z biżuterii to chętnie bransoletki i kolczyki. Z kolorówki, bardzo spodobał mi się lakier i z Twojego wątku ten różowy(Oriflame?) też ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- No to super się dogadujemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Kochana! Zakochałam się, biorę wszystko co mi pokazałaś teraz. ![]() ![]() A co do kosztów wysyłki to nie będzie tragedii, tzn nie będzie to list polecony za 5.50, ale paczka za 13 zł, moja też tyle kosztować gdzieś będzie, bo trampki muszę zapakować w pudełko itp. To tak, podsumuję co bym w sumie chciała: *Odżywka Matrix Sleek, trochę mniej niż połowa *2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe *Szampon nabłyszczający Kocham moją planetę, Yves Rocher, użyty 2 razy. *Lakier różowy Oriflame *maskę Goldendust ok 1/4 może 1/5 z litra. *Szampon LeCher oczyszczająco-nawilżający, zielony, *lakier Essence 36 Enchanted Fairy *Odżywka Isana *Wszystkie rzeczy z fotek w różyczki Za trampki converse. Zgadza się? ![]() Mam jeszcze taką małą prośbę. Posiadasz jakieś niepotrzebne Ci tzw śmieci biżuteryjne, które byś mogła dołożyć do wymianki? Moja koleżanka hobbistycznie pasjonuje się bizuterią hand-made i pomagam jej w zdobyciu wszelakich koralików, łańcuszków, rzemyków czy popsutej(rozerwanej,zgubi one elementy itp) biżuterii, ona ją przerabia sobie. Potrzebne mi to bardzo. Może byc nawet jakaś tania,bazarkowa biżu.. wszystko w tym stylu mi bardzo potrzebne, pomożesz? Bede bardzo wdzięczna. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- O, no to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Odżywka Matrix Sleek, trochę mniej niż połowa 2. 2pak żeli pod prysznic Fa Miód i wanilia, nowe 3. Szampon nabłyszczający Kocham moją planetę, Yves Rocher, użyty 2 razy.
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.