|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo słabe włosy
Mam kłopot z włosami. Zawsze miałam ich mało, a ostatnio to już w ogóle tragedia, strasznie wypadają. Chcę wzmocnić włosy żeby nie wypadały, to przede wszystkim. Gdyby udało mi się znaleźć coś na porost włosów, to już w ogóle byłoby super. Czytałam o domowych sposobach radzenia sobie z tym problemem tu na stronie. Próbowałam już maseczek, płukanek, właściwie wszystkiego, ale nie widać poprawy. Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś porządnego suplementu diety. Co polecacie?
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bardzo słabe włosy
Cytat:
Zwróć szczególną uwagę na kondycje skóry głowy, czy nie pojawiają się żadne podrażnienia czy przesuszenia. No i cierpliwości, trzeba samemu przekonać się co działa na nas a co nie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A wiesz, o tłuszczach nie pomyślałam. Tzn. czytałam o wcieraniu oleju, maseczkach z niego, ale w mojej diecie nie ma dużo tłuszczu. Nie znoszę masła, jedynie smażę na oleju...
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ziarnach jest wiele nienasyconych tluszczy i mineralow dobrze wplywajacych na wlosy- szczegolnie polecane jest picie/jedzenie siemienia lnianego. Ja polecam tez herbatke z pokrzywy i wizyte u lekarza-slabe wlosy +ich wypadanie swiadczy albo o slabej diecie i niedoborach albo o problemach z hormonami |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.