|
Notka |
|
Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#1 |
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
![]() Walka z 造sieniem androgenowym i innymi typami przewlek貫go 造sienia.cz III
Zapraszam do III cz瘰ci
![]() Znalaz豉m skuteczny spos鏏 na wypadanie w這s闚 ![]() Znalaz豉m skuteczny spos鏏 na wypadanie w這s闚 cz.II Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-11-27 o 18:06 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u篡tkownika na forum. Jak za這篡 tak reklam? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 981
|
Dot.: Znalaz豉m skuteczny spos鏏 na wypadanie w這s闚 cz.III
Pierwsza!
![]()
Wewn皻rznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewn皻rznie: szampon/瞠l do mycia cia豉 glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost w這s闚 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 831
|
Jestem
![]()
#4 |
Zadomowienie
|
hej i ja do Was do陰cz
![]()
#5 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 655
|
ja tysz
![]()
WEWN邛RZNIE : - olej lniany - olej z pestek dyni - reszta dojdzie ![]() ZEWN邛RZNIE : - olej z pestek dyni - olej musztardowy z papryczka - szampon cebulowy ![]() - i tutaj te b璠zie wi璚ej ![]() == ODZYSKA WΜSISKA== ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 709
|
Ale szybko nam posz這
![]() Cytat:
Marlena, krzyw cukrow i insulin kiedy bada豉? wszystko z nimi ok by這? Mo瞠 wystarczy豚y niski indeks glikemiczny, 瞠by to podtrzyma? co to s za kulki i lekarstwa? zio豉 jakie? maj opakowanie, 瞠by sk豉d zobaczy? ciekawa jestem co w nich jest. Ja mam zupe軟ie inne spostrze瞠nia - mianowicie najwi瘯sze problemy widz w dniach owulacyjnych i chwile po - tego nie rozumiem do ko鎍a, ale obserwuje to co miesi帷. Generalnie przechodz burzliwie ca造 cykl, odczuwam fizycznie i psychicznie wszystkie zmiany. Daj zna co powiedzia lekarz na ten wynik 17OH - powt鏎zy豉 go mo瞠? mo瞠 to b陰d laboratorium by, jest bardzo wysoki ... Mnie si kojarzy, 瞠 kiedy widzia豉m olej laurowy na stronie Solgar'u - w kapsu趾ach. Mo瞠 wewn皻rznie mo積a by go bardziej spo篡tkowa? Edytowane przez Sailor Star Fighter Czas edycji: 2013-11-28 o 01:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 566
|
I ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 32
|
hej dziewczyny nie uwierzycie dzisiaj po myciu wyci庵n窸am 20szt,wczoraj wsmarowa豉m pierwsz ampu趾 nanogenicu.
17-0h progesteron powt鏎zy豉m pod koniec cyklu ,tak mi lekarz kaza i wynik by jeszcze wy窺zy Te czarne kulki zawieraj zio豉,typowe chi雟kie kt鏎e reguluj gospodark hormonaln. No raczej nic nie wyczytasz bo napisy to znaki chi雟kie ,ale kiedy na takim opakowaniu by造 rysunki zi馧. W okresach kiedy od篡wia豉m si zdrowo czyli nie podnosi豉m sobie jedzeniem cukru ,to fakt w這sy si lepiej trzyma造 ,ale co mi si wydaje 瞠 mo瞠 teraz b璠zie lepiej .Zreszt zobaczymy z czasem, poza tym ta dieta jest pyszna wreszcie nie czuje g這du ,nie ci庵nie mnie do pogryzania,nie musz si ogranicza.Codziennie zjadam bit 鄉ietan ,bita 鄉ietana z kawk,bita 鄉ietana z truskawkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
A co z wag po tej bitej 鄉ietanie?
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 272
|
No i kochane piszemy trylogi
![]() Marlena mam pytanie, bo ja akurat takiej diety nie znam, ale chodzi w niej o jedzenie w璕lowodan闚 i bia趾a? Dobrze rozumiem? Edytowane przez mastiff Czas edycji: 2013-11-28 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 331
|
Witam, znalaz豉m dopiero ten w徠ek. Przy陰czam si
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 202
|
Jestem i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 095
|
Przy陰czam si i ja!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 566
|
te czytam Wasz trylogi
![]() Cytat:
![]() a bita 鄉ietana to bez cukru? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 556
|
Marysiu, codziennie smaruje g這w emulsj zoxiderm i wczoraj tak piek豉 mnie twarz, 瞠 czu豉m p這mie na twarzy. Preparat na pewno nie sp造wa mi z g這wy, czy瘺y ten nu瞠niec si przenosi, czy tak zareagowa, bo jest wsz璠zie?? W這sy przy kuracji czuj si do嗆 dobrze, cho my郵a豉m, 瞠 b璠zie gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 17
|
Czesc dziewczyny! Chetnie sie do Was dolacze. Czy ktoras z Was ma moze doswidczenia z "efektem ubocznym" niedoczynnosci tarczycy w postaci, delikatnie ujmujac, wypadania wlosow? Czy znacie jakis skuteczny sposob by poradzic sobie z tym problemem? Dodam, ze dbam o wlosy od przeszlo 2 lat, stosuje przerozne "mazidla" oraz suplementacje, ale wlosy leca jak szalone...:| Lysa nie jestem, ale zawsze mogloby byc lepiej zwazyszwy ze tyle ich dziennie trace.. Aha, i jeszcze jedno pytanie odnosnie specyfiku pod nazwa PRIORIN, czy ktoras z Was go moze przyjmowala?
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 426
|
Jestem i ja
![]() A propos wierzbownicy. Kto pod koniec w徠ku II pyta, ile stosowa. Na mojej jest napisane, 瞠 dwie p豉skie 造瞠czki na fili瘸nk wrz徠ku. Jestem po 14-dniowym okresie picia wierzbo. Efekty - skr鏂ony cykl, okres mniej obfity, 軼i庵ni皻a sk鏎a na twarzy (czytaj: wysuszona) a w這sy jak musia豉m my codziennie, tak musz nadal. Niniejszym ko鎍z z wierzbownic ![]() Marysiu, ile razy w tygodniu stosujesz derma roller i jak go odka瘸sz? Ja mam jaki pancerny skalp - kupi豉m ig造 0,3mm i po dermarolowaniu praktycznie nic nie czuj. MM, gdzie pisa豉, 瞠 nie jeste zadowolona ze szczotki z w這siem dzika. Dlaczego?
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 281
|
To chyba ja pytalam...
![]() Wiedzialam,stosuje jej po prostu za malo,stad tez brak efektow - skora jak i wlosy przetluszczaja sie tak samo,a liczylam,ze wierzbownica choc troche zniweluje mi ten problem. Kupilam juz wierzbo w tabsach.Tylko,powiedzcie mi,Wy moje kochane pijaczki wierzbownicy,czy tak samo czesto biegacie po niej do toalety?Strasznie uciazliwe to jest,za kazdym razem mam wrazenie,ze leci ze mnie wodospad ![]() Kupilam tez dzisiaj ziolowe serum lopianowe.Ma mily ,ziolowy sklad.Sporo ekstraktow takich jak : pokrzywa,palma sabalowa,niacynamid,cente lla,koniczyna...cudow nie zdziala,ale sadze ze bedzie dobrym dodatkiem do mojej pielegnacji... Edytowane przez Margo123 Czas edycji: 2013-11-28 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
waga spadnie. Dietetykiem nie jestem, ale moim zdaniem takie diety na d逝窺z met nie prowadz do niczego dobrego. Co z problemami kardiologicznymi, w徠rob - cholesterolem, nerkami itd?
wysz豉 ju z karton闚? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 426
|
Cytat:
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 228
|
Jestem i ja
![]() Anna tak, u mnie przet逝szczanie troch si zmniejszy這 - myj 2 razy w tygodniu. Zauwa瘸lnie mi si mniej przy sk鏎ze przet逝szczaj. Nie rezygnuj - 2 tygodnie to ma這. Ja zauwa篡豉m efekty po ponad miesi帷u picia dopiero. Pije ju ponad 2 miesi帷e. Dzi startuj z kozieradk. Bonadea si super spisuje tzn. nie mam 瘸dnych skutk闚 ubocznych p鏦i co i nawet lepsze libido. ![]() Bior dopiero 8 dni wi璚 na efekt w這sowy zdecydowanie za wcze郾o.
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 655
|
Cytat:
Kochana a gdzie kupilas to seum 這pianowe bo sk豉d z tego co wypisujesz ma fajny ![]()
WEWN邛RZNIE : - olej lniany - olej z pestek dyni - reszta dojdzie ![]() ZEWN邛RZNIE : - olej z pestek dyni - olej musztardowy z papryczka - szampon cebulowy ![]() - i tutaj te b璠zie wi璚ej ![]() == ODZYSKA WΜSISKA== ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mo瞠 nie potrafi jej u篡wa? ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- po bitej 鄉ietanie spadnie?...moja od patrzenia na bit 鄉ietan ro郾ie.... ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Mnie te pomog豉 na przet逝szczanie, bior jedn tabl. dziennie
![]() - , -magnez B6, kerabione booster, kolagen -piel璕nacja w這s闚: kosmetyki Monat, farba Biokap delicato https://www.instagram.com/fioletowa_nessie/ ![]() ![]() Edytowane przez MM-1968 Czas edycji: 2013-11-28 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mia豉m na my郵i ca陰 diet o kt鏎ej pisa豉 Marlena, stosuj帷 odpowiednie proporcje t逝szcz闚 i bia趾a a ograniczaj帷 do minimum w璕le mo積a chudn望 wcinaj帷 nawet 鄉ietan i przegryzaj帷 golonk ![]() S r騜ne szko造 i 瘸dna mnie nie przekonuje do ko鎍a, bo 瘸dne skrajno軼i moim zdaniem nie s dobre dla zdrowia og鏊nego. No i podobno jeste鄉y tym co jemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 32
|
hej
Bita 鄉ietana bez cukru, jest ze s這dkiej krem闚ki wi璚 sama w sobie jest ju s這dka. Truskawki mro穎ne ze sklepu. W徠roba nerki itd itp dziewczyny nie b璠 tutaj namawia豉 was na t diet ani was edukowa豉 ,bo jest o niej sporo w internecie. Ale gdyby軼ie si chcia造 dok豉dnie zapozna z zasadami to szukajcie forum Kwa郾iewskiego lub przeczytajcie jego ksi捫k. Mnie ju kilkana軼ie lat temu przekona造 jego argumenty jednak 幢e j wtedy stosowa豉m i nie potrafi豉m na niej wytrwa. Ale chyba wiecie jak wypadanie w這s闚 potrafi cz這wieka zdopingowa. A dieta jest pyszna na wiecz鏎 uzupe軟i豉m w璕lowodany i zjad豉m purre ziemniaczane z mase趾iem smietankowym ![]() dzisiaj wtar豉m w skalp druga fiolk neogenicu i dodatkowo przelatuj g這w rolerem (wa貫czkiem z igie趾ami) i w tym przypadku odnotowa豉m te mniejsz ilo嗆 w這s闚. Kiedy olejowa豉m skalp seas to w這sy lecia造 jak li軼ie z drzew tak do 40 ,逝dzi豉m si ,瞠 rano po umyciu wypadnie ich mniej ale tak nie by這. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 202
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 281
|
Cytat:
http://ukrainashop.com/opis/1393109/...osy-slabe.html Ciesze sie i nie moge juz doczekac az dostane je,powinno byc ono dobra odmiana po tych wszystkich wcierkach alkoholowych,ktore przerobilam. ![]() Dzieki Wam dziewczynki za opinie o wierzbownicy.Postaram sie byc cierpliwa i czekac u mnie na takie efekty jak Wasze,mam cicha nadzieje ze i u mnie spowoduje odtluszcz na twarzy i wlosach ![]() Edytowane przez Margo123 Czas edycji: 2013-11-28 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 095
|
Cytat:
Te mam niedoczynno嗆 tarczycy ![]() ![]() Je郵i mia豉bym Ci co poleci to tak: + REVALID - drogie ale skuteczne! Wyros這 mi po nich bardzo du穎 baby hair i w這sy ros造 szybciej ![]() ![]() + ampu趾i Radical - te troch drogie, ale na allegro wychodzi taniej i polecam stosowa si do zalece producenta (1 ampu趾a 1x dziennie), najlepiej stosowa tak kuracj przez miesi帷 ![]() + lekkie, nieobci捫aj帷e w這sy od篡wki, + olejek rycynowy 2x na tydzie na skalp (przynajmniej na 2h, a najlepiej na ca豉 noc), Teraz testuj te szampon Biovax Med. stymuluj帷y odrost w這s闚 i pok豉dam w nim spore nadzieje, bo recenzje na KWC s obiecuj帷e ![]() ![]() A hormony masz na pewno dobrze ustawione? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 272
|
Ja zauwa篡豉m jedn bardzo niepokoj帷 rzecz u siebie i nie bardzo wiem, gdzie le篡 przyczyna: po 5 miesi帷ach odstawi豉m Yaz, w tym samym czasie odstawi豉m Loxon. Miesi帷 po zacz窸am pic wierzbownic. Pij j kubek dziennie z jednej 造瞠czki. Ju ponad miesi帷. W 貫b wcieram od nieca貫go miesi帷a ampu趾i seboradin. I nic wi璚ej. I rosn mi k豉ki pod nosem, du穎 wi瘯sze ni mi uros造 jak stosowa豉m Loxon. W豉軼iwie mog z pe軟ym przekonaniem powiedzie, ze nigdy takich k豉k闚 pod nosem nie mia豉m, i nie wiem, jako ci篹ko mi upatrywa tego w wierzbownicy? No chyba nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.