|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
niewyczuwalne perfumy?
kupiłam kilka dni temu takie perfumy, a raczej wodę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...women-edp.html i o dziwo w ogole jej nie czuję. nawet na korku, na ciele tuż po spryskaniu...psikam się na umór i nic. dlaczego? nikt ich tez nie zauwaza. nie pytałam wprost ale mąż czy kolezanka z pracy zauwazylaby po takim spsikaniu się. tutaj widzę, ze cena podana za 100ml to 350zł. w rossmanie kupiłam je w promocji za 84zł. czy to podrobka czy ten zapach taki jest? pierwszy raz sptkałam się z czymś takim. wiem, ze węch się przyzwyczaja ale ja go od poczatku nie czuję.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niewyczuwalne perfumy?
W Rossmanie są sprzedawane oryginały - więc problem tkwi w twoim odczuwaniu. Zresztą nie jest to jakiś specjalnie mocny zapach może wczesniej uzywałaś jakiegoś killera?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że już ktoś pisał o tym zapachu, że marnieńki ostatnio... chyba zmienili coś i produkują takie beleco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak z niektórymi zapachami-prawie ich nie wyczuwam choć inni twierdzą, że pachną. Może też tak masz z ON?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Panaroja
|
Na mnie nie pachnie Coco Mademoiselle , choćbym litr na siebie wylała , niezależnie od tego gdzie próbuję
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ten zapach jest bardzo ulotny na mnie również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam, na mnie również ta wersja Obsession jest bardzo ulotna, niemal niewyczuwalna...
![]() Edytowane przez Julie_K Czas edycji: 2013-07-18 o 08:24 Powód: emotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
CK zapachy ja czuję, ale taką niewyczuwalność zapachu mam z innym, z Eau de Iceberg 74 Pur Femme, zapach mi się podoba, przez pierwsze 5 minut go czuję a potem już nie, ulatuje, nie ma go nawet na bluzce, a żeby go czuć muszę go wylać na sam pierwszy raz 10 psików a i tak ciuchy nim nie przesiąknął i znowu ulatuje i dopsikiwać... i dopsikiwać, flaszkę 100ml skończyłam w miesiąc, ten zapach nawet nie warta wysilania się przy recenzji na kwc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CK miał być dla Taty ale na szczęście najpierw przetestowałam na sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.