![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: WRZESIEŃ - azjatyckie, Sally Hansen, Kobo, NYX, e.l.f., Catrice, Alterra i inne
kurcze, z powodów składowych muszę jednak zrezygnować z tego bronzera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ - azjatyckie, Sally Hansen, Kobo, NYX, e.l.f., Catrice, Alterra i inne
Cos u mnie za probki :
Skin79 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Podobają mi się u Ciebie kosmetyki numer: 10,12,15 Oraz 37,38 i 39 jeśli te eyelinery nie są w pisakach. W zamian miałabym dla ciebie to co wypatrzysz sobie w moim wątku oraz: -olej z orzecha laskowego -tusz miniaturka make up for ever -maska do włosów regenerująca ziaja -masło do ciała farmona czekolada z pistacją o smakowitym zapachu ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie z bb cream skinfood?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam, pozdrawiam
![]() |
#8 |
BAN stały
|
14. Avon, PlanetSpa, krem do rąk, nowy
15. Sally Hansen, żel do skórek z kiwi i jojoba, użyty raz 3. Rival de Loop, krem nawilżający z efektem matującym, 50ml, użyty dwa razy 4. TheFaceShop, the swim Radiating Moisturizing Cream, azjatycki krem do twarzy, 5szt, próbka. 5. 4 rybki-kapsułki z kolagenem 6. Skinfood, Royal Honey Emulsion, azjatycka emulsja do twarzy, próbka, 4szt. 7. Avon, oczyszczająca maseczka do twarzy, 75ml,nowa 8. Avon, wygłądzające serum do twarzy, 50ml, brak zatyczki, użyte raz 9. Missha, Time Revolution The First Treatment Essence, azjatycka esencja do twarzy,próbka. 10. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, azjatycka maseczka (uspokaja buzię, redukuje zaczerwienienia i podrażnienia, zwęża pory, nawilża), odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu 11. Holika Holika, Wine Sleeping Mask, Red Wine, azjatycka nawilżająca maseczka na noc, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu 12. Glinka naturalna Aurum Purum, odsypię (ilość do uzgodnienia), brak na zdjęciu 13. Mizon, Aqua Bank, azjatycki nawilżający żel do twarzy, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej. Mam poza watkiem tusz Ingrid, Californication Sexy Lashes Long & Volume & Curly Mascara (Tusz do rzęs wydłużająco-pogrubiająco-podkręcający).
Coś za krem avon ogorkowy?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
10. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, azjatycka maseczka (uspokaja buzię, redukuje zaczerwienienia i podrażnienia, zwęża pory, nawilża), odleję do słoiczka 5ml 13. Mizon, Aqua Bank, azjatycki nawilżający żel do twarzy, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), 21. Skin79 Vip Gold BB Cream, miniwersja 5g, nowy 29. Skinfood, Good Afternoon, Peach&Green Tea BB #1, matujący BB krem w jaśniejszym odcieniu, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia) Jaką ilość odlewek proponujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
kredki do oczu-niebieskie lakiery do paznokci-mleczny róż i mięta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Heej!
Co prawda zamknęłam mój wątek z wymianą, bo zostały mi już same drobiazgi i nikt za bardzo nie chciał się już ze mną wymieniać, ale mam coś z Twojej wish listy. Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=712438&page=1 Więc jak widzisz z Twojej wish mam: połowę maseczki z L'biotica, odżywkę Isana. Po za wątkiem mam całkiem nowe nasiona kozieradki (termin do 3.2014r.) Z twoich rzeczy podoba mi się numer: 16,23,24,27,28,29. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dla Ciebie:
-pomadka Inglot -olej mogę dać Ci Ci w oryginalnej butelce- 250 ml kosztowało 32 zł a zostało go jakieś 80-90% więc jeszcze dużo -maska Ziaja jest nie używana, zdjęłam tylko to sreberko ochronne ale potem doczytałam, że to jest produkt do spłukiwania więc go nie ruszyłam ;-) -masło mam też nowe albo takie samo gdzie została około połowa Jak najwięcej maseczki i glinki może być trochę mniej- nie mam pojęcia jakie ilości mogę zaproponować bo nigdy nie miałam tych produktów i nie wiem jak się za nie powymieniać-masz jakiś pomysł?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
3x Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, 5ml
Mizon, Aqua Bank, azjatycki nawilżający żel do twarzy, 5ml Skin79 Vip Gold BB Cream, miniwersja 5g, nowy Skinfood, Good Afternoon, Peach&Green Tea BB #1, matujący BB krem w jaśniejszym odcieniu, 5ml Mi odpowiada. Przechodzimy na pw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
A przepraszam, nie doczytałam, że to cały bb, myślałam, że próbka.
W takim razie chętnie przygarnęłabym próbkę nr 23,24,27. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
14. Avon, PlanetSpa, krem do rąk, nowy 44. Lovely, zestaw do kawiorowych paznokci baza+kuleczki, użyty raz ? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
pasuje mi ta ilość! w takim razie co mojego za co Twojego
![]() Podsumowując: olej pomadka nowe masło za: 10,12,15 ? tych eyelinerów bym nie brała jednak a sally hansen (15) jest do odsuwania skórek czy do nawilżania? a glinka zółta fajnie oczyści buzię prawda?
Edytowane przez LadyNina Czas edycji: 2013-09-02 o 19:53 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że sprawiedliwie będzie jeśli wymienimy 3 Twoje próbki (nr 23,24,27) za połowę mojej maski i kozieradkę. Co Ty na to?
Ja oczywiście, jako że mam mnie przekupek wysyłam pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Może ponownie wyszukałabyś u mnie coś za : 10. Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, azjatycka maseczka (uspokaja buzię, redukuje zaczerwienienia i podrażnienia, zwęża pory, nawilża), odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu 13. Mizon, Aqua Bank, azjatycki nawilżający żel do twarzy, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam.
jeśli dołożysz jakieś zapachy - daj znać. pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
46. Manhattan, RockTopia, lakier do paznokci w kolorze ciemnej mięty, nowy i krem do rąk avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
40. Kobo, szminka fuksja, mam z wymianki, przeze mnie użyta raz - zużycie na zdjęciu
41. NYX, pomadka kolor Peach Bellini, użyta trzy razy 42. Manhattan, pomadka nude, użyta raz cos a którąś z pomadek u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
To co kochana wymieniamy się? wyślij mi pw ze szczegółami
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś zainteresowana wymianą odlewek i próbek azjatyckich kosmetyków (oczywiście nie wszystkich
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze kombinujesz
![]() ![]() Wiesz już dokładnie co chcesz? Jak wiesz, to pisz śmiało ![]() Ja Ci niestety nie doradzę, co warto, a czego nie ![]() Skoro jesteś zainteresowana, to ja ruszam poszaleć do pierwszego posta ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Wstępnie (w znaczeniu lista pobożnych życzeń ![]() - tajski kompres na twarz - nowy. Możesz mi o nim coś więcej napisać. W necie znalazłam takie cudo z kurkumą, to taki? - Skinfood, Royal Honey Emulsion, azjatycka emulsja do twarzy, próbka, 4szt. - Missha, Time Revolution The First Treatment Essence, azjatycka esencja do twarzy,próbka. - Baviphat, Strawberry Toxifying Mask, azjatycka maseczka (uspokaja buzię, redukuje zaczerwienienia i podrażnienia, zwęża pory, nawilża), odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu - Holika Holika, Wine Sleeping Mask, Red Wine, azjatycka nawilżająca maseczka na noc, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu - glinka naturalna Aurum Purum, odsypię (ilość do uzgodnienia), brak na zdjęciu - Mizon, Aqua Bank, azjatycki nawilżający żel do twarzy, odleję do słoiczka 5ml (ilość odlewek do ustalenia), brak na zdjęciu i lakier mleczno-różowy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49817472 Edytowane przez VenetianGlass Czas edycji: 2013-09-05 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.