|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec - Essie, róże MAC, Bobbi Brown, Jurlique, Korres, Laura Mercier, Palmers
WĄTEK NIEAKTUALNY
Cześć! Wymienione przedmioty - oznaczone w kolorze szarym potem usuwam Zarezerwowane - oznaczone kolorem różowym Dokładka - kolor pomarańczowy MAKIJAŻ: * Puder mineralny CALVIN KLEIN mineral based loose powder # kolor 203 flesh. Kolor odpowiedni dla średnich karnacji. Może być używany zarówno jako puder wykończeniowy jak i jak podkład mineralny. Krycie ma średnie (jak na puder wykończeniowy dobre). Odpowiedni kolor na lato. Kod: 8094 *MAC Beauty Powder - Flower Mist Dew z kolekcji Emanuel Ungaro z 2008 r. Ten puder mam z wymiany. Ubytek praktycznie niezauważalny. Jest to puder "upiększający", nadaje się do zmatowienia w ciągu dnia. Kolor - jasny, ciepławy róż ożywi twarz, nada jej świeżości. Kod: A58. Zdjęcia u Temptalii KLIK Puder MAC ma więcej niż 3 lata od daty produkcji. *MAC - Something Special - Cremeblend Blush - róż do policzków w kremie. Kod: A51. Zużycie widoczne na zdjęciu. *MAC - FLEUR POWER - wkład różu do policzków. Kod: A80. Użyty kilka razy. *DIOR Addict - High Shine # 680 - pomadka nabłyszczająca - zużycie ok. połowy (widoczne na zdjęciu). Kod: 8001. Wg kodu pomadka ma więcej niż 3 lata od daty produkcji. Konsystencja, zapach i właściwości pozostają niezmienione. *DIOR Addict - Lipstick # 249 - Vibrant Color Spectacular Shine - pomadka nabłyszczająca, zużycie mniejsze niż połowa. Kod: 1N01. *LAURA MERCIER - korektor/kamuflaż pod oczy # Undercover-3. Dobrze kryje średnie cienie pod oczami. Kod: 0988. *Smashbox PHOTO OP - rozświetlacz pod oczy. Opis z KWC KLIK. Zużycie ok. połowy. Kod: C10218B. *Christian Dior - ICY WHITE 005 - pojedynczy cień do powiek. Rozświetlający, zużycie minimalne. Kod: 8N01. *PUPA - 50's Dream Luminys Silk # 201 - pojedynczy cień do powiek (różowy). Zużycie minimalne. Kod: N314. Kolor pokazany tu KLIK foto z bloga makeupdelight PIELĘGNACJA: *PALMERS Cocoa Butter Formula, Massage Lotion for Stretch Marks - balsam dla kobiet w ciąży zapobiegający rozstępom. 250 ml. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). WŁOSY: * TONI & GUY Styling Pomade - Classic Smooth Finish & Shine - Nabłyszczająca pomada do włosów. Produkt jest nowy, nieotwierany. Pojemność: 25 ml/26g. LAKIERY DO PAZNOKCI: *ESSIE - CASE STUDY - użyty raz (cienki pędzelek) * ZOYA - Joan - "nudziak" w wersji ciepłej (morelowo-brzoskwiniowy). Zużycie jak na zdjęciu. *ZOYA - Sari - "nudziak" jasno różowy, czyli w wersji chłodniejszej. Bardzo uniwersalny, ładnie optycznie odświeża płytkę paznokcia. Zużycie jak na zdjęciu. *China Glaze - White on white #023 - do french manicure. Użyty 2 razy. *Peggy Sage - French Diamant Blanc # 138 - mleczno-przezroczysty z malutkimi drobinkami. Może być używany samodzielnie albo do french manicure. Użyty kilka razy (zużycie widać na zdjęciu). *ARTDECO - # 226, Ceramic Nail Lacquer (koralowo-różowy, transparentny) - użyty 2 razy *PUPA - # 619 (fioletowo śliwkowy, ciepły fiolet) - zużycie 1/5, oryginalna pojemność buteleczki 5 ml *INGLOT - # 943 (żółty) - użyty 2-3 razy *NAIL TEK II - Intensive Therapy - zostało trochę mniej niż połowa (zużycie widoczne na zdjęciu) *SECHE VITE - Dry Fast Top Coat - zużycie mniejsze niż połowa (widać na zdjęciu); top coat trochę zgęstniał - warto zaaplikować mu jakiś specjalny rozcieńczacz. PĘDZLE DO MAKIJAŻU OCZU: * Pędzelek Maestro nr 360 (8) KSIĄŻKI: * "Rozwód od Armaniego" Jill Kargman, Warszawa 2010 * "Letni staż" Carrie Karasyov i Jill Kargman, Warszawa 2008 * "W oczekiwaniu na dziecko. Poradnik dla przyszłych matek i ojców", wyd. Rebis, Poznań 2007, wydanie VI
Chętnie też zobaczę co macie u siebie Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-09-14 o 21:47 Powód: usuwanie zdjęć - wątek nieaktualny |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - Essie, róże MAC, Bobbi Brown, Jurlique, Korres, Laura Mercier, Palmers
Zdjęcia c.d.
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-09-14 o 21:47 Powód: usuwanie zdjęć - wątek nieaktualny |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - Essie, róże MAC, Bobbi Brown, Jurlique, Korres, Laura Mercier, Palmers
zdjęcia c.d. 2
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-09-14 o 21:48 Powód: usuwanie zdjęć - wątek nieaktualny |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia - lakiery do paznokci i pędzle do makijażu oczu
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-09-14 o 21:48 Powód: usuwanie zdjęć - wątek nieaktualny |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI NA WYMIANĘ:
"Rozwód od Armaniego" Jill Kargman "Letni staż" Carrie Karasyov i Jill Kargman "W oczekiwaniu na dziecko. Poradnik dla przyszłych matek i ojców" Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-09-14 o 21:49 Powód: usuwanie zdjęć - wątek nieaktualny |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
ESSIE - ALL TIED UP ZOYA - Sari ZOYA - Joan ? : ) |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za *SEPHORA Head to toe hydrator?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za nawilzajacy krem Sephora?
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos za MAC - Something Special i pedzle?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za harmony?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za pędzelki: Hakuro i ten szerszy Maestro oraz krem do rąk Palmers?
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hej
może znajdziesz coś dla siebie w moich wątkach za: * Korres - LIP BUTTER Pomegranate - użyte ok. 3-4 razy. Kod: BO45. * PALMERS Cocoa Butter Formula, Massage Lotion for Stretch Marks - balsam dla kobiet w ciąży zapobiegający rozstępom. 250 ml. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). * Puder mineralny CALVIN KLEIN mineral based loose powder # kolor 203 flesh. ?
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za któreś z kosmetyków MAC i lakierów Essie?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szukasz za poszczególne? to poszperam
![]() z wishy mam róż mac conjure up
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Jutro wkleję fotkę Stelli
![]() A ksiązki Cię interesują?
|
#20 |
|
JESTEM ONA
|
Milko,
tym razem wypatrzyłam : lakiery Essie All Tied i Miss Fancy Palmers krem do rąk do skóry suchej i bardzo suchej jednak męczy mnie jeszcze ten błyszczyk BB ![]() Konsumpcjonizm jest nowy , a Socjologia używana przeze mnie
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie za lakiery ?
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Hej,
przygarnelabym puder Jurlique, lakier Case Study i Skirting the Issue (na tym mi najbardziej zalezy). |
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za balsam Palmers, lakiery Essie?
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś w moich obu wątkach za:
- PALMERS Cocoa Butter Formula, Massage Lotion for Stretch Marks - balsam dla kobiet w ciąży zapobiegający rozstępom. 250 ml. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). - PALMERS Cocoa Butter Formula with Vitamin E, Fast Absorbing HAND CREAM Normal to Dry Skin - krem do rąk do skóry normalnej i suchej. 60g. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). - ESSIE - ALL TIED UP - nowy - ESSIE - MISS FANCY PANTS - nowy?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
*MAC - HARMONY - wkład różu do policzków/do konturowania. Kod: B40. Zużycie widoczne na zdjęciu. *Smashbox PHOTO OP - rozświetlacz pod oczy. Opis z KWC KLIK. Zużycie ok. połowy. Kod: C10218B. * Pędzelek Maestro nr 360 (8) * Pędzelek Maestro nr 410 (6) * Pędzelek Hakuro H78 ? |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Odp: Lipiec - Essie, róże MAC, Bobbi Brown, Jurlique, Korres, Laura Mercier, Palmers
Niestety z wish nic nie mam, jedynie troszkę korundu z BU i puder bambusowy z UV oraz bez, mogłabym odsypać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znalazłabyś coś za wszystko z Palmers hurtem? |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
napewno podoba mi sie
PALMERS Cocoa Butter Formula with Vitamin E, Intensive Relief HAND CREAM, Dry to Extra Dry Skin - krem do rąk do skóry suchej i bardzo suchej. 60g. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). |
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
*PALMERS Cocoa Butter Formula with Vitamin E, Fast Absorbing HAND CREAM Normal to Dry Skin - krem do rąk do skóry normalnej i suchej. 60g. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). *PALMERS Cocoa Butter Formula with Vitamin E, Intensive Relief HAND CREAM, Dry to Extra Dry Skin - krem do rąk do skóry suchej i bardzo suchej. 60g. Nowy, nieużywany (kupiony ok. 3 tyg. temu w Londynie). ?
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
witaj, pokazało mi się że dorzuciłaś do wątku puder jurlique. może chciałabyś wymienić go za te rzeczy które spodobały Ci się w moim wątku? mam wersję cytrusową i bardzo mi odpowiada, wiem że jakiś czas temu były na promo na truskawce za jakieś 30 złotych ale się nie załapałam
może więc uda się zdobyć drogą wymiany
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.