|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dolce Vita, Dot, Pink Sugar i odlewki - oddam za jeden zapach:)wrzesień
NIEAKTUALNE, WSZYSTO leci do - itaka
![]() ![]() ![]() Witam ![]() Tak jak w tytule oddam 3 flakony za jeden flakon perfum, który wpadnie mi w oko ![]() 1. Dior: Dolce Vita - z 30 ml zostało ciut mniej niż połowa 2. Marc Jacobs Dot - z 50 ml zostało około 22 ml 3. Aquolina Pink Sugar - ze 100 ml jakieś 70 Mam także odlewki do wyrównania ewentualnych różnic w cenie: każda około 9 ml: Lilita Lempicka , Max Mara, Kenzo i wiele innych.... Proszę o konkrety - a nie wpisy "coś u mnie" Wysyłka tylko paczką Poczty Polskiej Zdjęcia postaram ię wkleić jutro Pozdrawiam i zaparaszam. Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2013-09-07 o 13:12 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#3 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dolce Vita, Dot, Pink Sugar i odlewki - oddam za jeden zapach:)wrzesień
Cytat:
![]() Czy może zainteresowałaby Cię najnowsza Venezia EDT 50 ml lub inne moje zapachy? CHętnie przygarnę wszystkie 3 zapachy lub któryś z nich Najbardziej interesuje mnie Dot i Pink Sugar
|
|
|
#7 |
|
|
A ja chętnie przystaję na Twoją propozycję i chętnie oddam Venezia + Lanvin za Twoje trzy zapachy
Dodam którąś z odlewek jeśli Ci się coś z odlewek moich podoba ![]() W razie czego daj znać, jutro rano do Ciebie tu zerknę ![]() Mogę dać wszystkie odlewki, poza wątkiem mam jeszcze jakieś 6-7 ml Euphoria Forbidden we flakonie, mogę dodać jako do potestowania zapachu , bo już nie zużyję ![]() Branoc
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2013-09-06 o 22:03 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za
2. Marc Jacobs Dot - z 50 ml zostało około 22 ml
|
|
#11 |
|
|
Dziękuję za wiadomość w moim wątku, bardzo się cieszę, masz już PW zgodnie z prośbą
![]() Rezrwuję zapachy dla Ciebie i wysyłam w poniedziałek
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2013-09-07 o 12:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.