![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię się w lutym - zajrzyj :)
Postaram się nie wybrzydzać. Proszę odpisywać tutaj. Zdjęcia na życzenie
![]() Generalnie to pozbędę się 3/4 wątku bez problemu, szukam konkretnych wymian, aby to było opłacalne ![]() _________________________ _______________ *wymienione - kolor szary
cena regularna kremu to ok.40zł -próbki Biodermy po 8ml Atoderm żel do mycia twarzy -próbki Nivei balsamu z olejkiem migdałowym i kremu pod makijaż "starter" -pomadka miss rose professional make -up nr 21 - naturalny -maybelline mineralny puder sypki w formie podkladu kolor Vanilla Rose/Beige rose (w formie testeru ale wielkosc ta sama, uzyty 2x) -MaskaraEssence, Multi Action(efekt sztucznych rzęs) - wypróbowana, szczoteczka wyczyszczona -bazbarwna pomadka Dove -perfum Leaf of tea - Aquarel , z 85ml zostało może z 70ml? -Joga, 50 minut ćwiczeń z instruktorem -mogę oddać 2 bańki chińskie - malutką i dużą -Eveline cosmetics baza pod makijaż -na pare prób, ciężko określić zawartość -!!!!!!MIYO, OMG Trio Eyeshadows (Potrójne cienie do powiek) - niebieskie, świetna pigmentacja, dobre opinie na kwc, świeżynka -jasnofioletowa kredka do oczu - air woman cosmetics -cały podkład 40 ml Cantare - inteligenty podkład do cery mieszanej - pastelowy jasny (bardzo jasny) ważny do 01.2014 -PERFUM LA RIVE HAVE FUN, pojemnosc na zdjęciu pokażę zainteresownym -błyszczyk Avon Glazewear - z wymianki - mogę dorzucić jako gratis -akcesoria dla aparatowiczów ![]() ![]() -odblaski dla dzieci na plecak - mogę dorzucić - lakier do paznokci wibo express growth - wyrazisty róż - lakier do paznokci (aż 18ml) CR nail polish - śliczny delikatny róż -prostownico-karbownica ! troszkę ciężka jak na wysyłkę -brokat do ciała w kulce, constance carroll - sunskin - złoty , jako gratis -eye-liner liquid, CCUK nowy - czarny liner, z pędzelkiem b.drobnym, idealnym do kresek -!!!!!!Paletka cieni, dostałam w prezencie(po prawej) - swatchowana - nie będę wybrzydzać ![]() ![]() -!!!!!!!Paleta cieni oryginalna markwins international(po lewej) - swatchowana, będę wybredna ![]() -próbnik szminek Avon'u -olejek do ciała Sea Bronze - wzmacnia i przyśpiesza opalanie , efekt ładnej i zdrowej opalenizny (odlewka) - żel do włosów Graffiti - gratis, tylko ważący dość sporo ![]() - korektor miss sporty (odcien 2) - mogę dorzucić -korektor Rimmel hide the Blemish 103 soft honey (na zyczenie zdjęcie dot. zużycia) -łazienkowy zasobnik na waciki kosmetyczne- oddam za coś we właściwej cenie (+waga) -czarny klej duo do rzęs i sztuczne rzęsy -użyte raz!!! -poza wątkiem mam do roważenia podkład rimmel, match perfection - ivory spf 15 (połowa) Poszukuję pilnie: -słuchawki do mp3 -baterie AAA (malutkie) -KREM l'biotica do rzęs -olejek rycynowy -hantle -sportowe skarpetki -legginsy szaro-brązowe (taupe) -peeling do stóp, krem do stóp -eveline odżywka 8w1 Edytowane przez MystifyGirl Czas edycji: 2013-04-17 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię się w lutym - zajrzyj :)
coś za perfum Leaf of tea - Aquarel , z 85ml zostało może z 70ml?, czarna kredka do oczu - ruby rose, podkład cantare, -lakier do paznokci wibo express growth - wyrazisty róż
- lakier do paznokci (aż 18ml) CR nail polish - śliczny delikatny róż , ?
![]() |
#5 |
BAN stały
|
perfum Leaf of tea - Aquarel , z 85ml zostało może z 70ml?
PERFUM LA RIVE HAVE FUN, pojemnosc na zdjęciu pokażę zainteresownym : jesli zainteresowana zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ok, jesteś skłonna na wymiane za prostownicę?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zrezygnowałabym z podkładu
za perfum, dwa lakiery i kredkę mogę oddać : sweter lub koszulę
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za pojemnik na płatki?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ale napisałam że rezygnuję z podkładu ponadto napisałam co mogę oddać
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam jedwab z NaturaSilk i z Biovaxu, oczywiście rozumiem, że prostownica kosztowała swoje i a wysyłka wyjdzie dużo. więc zgadzam się na wymianę prostownica od Ciebie za kilka kosmetyków ode mnie. Spójrz jeszcze raz na mój wątek, zrobiłam dokładkę
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może cos będę dokładała, a co konkretnie Cię interesuje?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś za
-cały podkład 40 ml Cantare - inteligenty podkład do cery mieszanej - pastelowy jasny (bardzo jasny) ważny do 01.2014 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam żeby w poprzedniej wiadomości kryła się informacja o Twojej rezygnacji z koszuli , no niestety tamtych rzeczy nie oddam więc rozumiem że nie jesteś zainteresowana wymianą za swetr - rozumiem pozdrawiam
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jasne, mogę wstawic zdjęcia jutro wieczorem
![]() Spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy, a mianowicie: -podkład rimmel, match perfection -czarny klej duo do rzęs i sztuczne rzęsy (może byc sam klej też) -Joga, 50 minut ćwiczeń z instruktorem -skarpetki do balerin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Co to za film: "Joga, 50 minut ćwiczeń z instruktorem" ?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, nie planujesz może dokładki w najbliższym czasie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Zauważyłam że chcesz się wymienić z 1990paulinka. UWAŻAJ NA NIĄ nie wysyła paczek olewa jaks ie do niej pisze o nr nadania. Odpisuje i pomija nr nadania od 10dni.
Zgłosiłam ją już na wizaż.
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
KOREKTORA pod oczy,LAKIERU w kolorze złoto-miedzianym (i innych lakierów w różnych kolorach), STEMPELKÓW do paznokci - zestaw płytka + stempel + zdrapka, PĘDZELKÓW do zdobienia paznokci, Paletek Sleek (poza OSS) lub Naked, PERFUM - np. Calvin Klein Eternity Moment, Versace Bright Cristal, Kenzo - MOGĄ być odlewki
SPODNI DRESOWYCH - szarych, rozmiar M, TORBY sportowej na siłownię, RAJSTOP - w stylu a'la pończochy, FARB AKRYLOWYCH do tkanin - najchętniej cały zestaw kolorów, OBCIĄŻNIKÓW na nogi/ręce (najlepiej 1kg), HULA HOP z wypustkami, ORGANIZERA do szuflady, takiego z przegródkami, PODGRZEWACZA do wosku (do depilacji). To moja aktualna wish lista, ale przeglądam wszystkie wątki i chętnie wymieniam się na coś co wpada mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.