![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W sierpniu wymienię!!!
wątek nieaktualny, tworzę nowy
Rzeczy oznaczone kolorem pomarańczowym oddam z większą łatwością, w większości za drobiazgi, które mi się przydadzą Najchętniej oczywiście wymieniam się na to czego szukam, dlatego też na dole wkleiłam kilka takich rzeczy Noszę rozmiar S/M buty 37 (23,5 cm - gdy spodobają mi się jakieś wyjątkowo, albo będzie to wymiana na rzeczy zaznaczone na pomarańczowo to przygarnę też 24 cm) Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-09-08 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W sierpniu wymienię!!!
- Założone zaledwie dwa razy bojówki z Housa. Przepraszam, że wymięte ale leżały w szafie bo w nich nie chodzę.
Rozmiar M i na taki będą pasować, kolor khaki wymiary: Pas 39 Biodra 46 szer.nogawki na dole 14 w poł łydki 16/17 dł całkowita 92 wymienione - Spodnie są koloru brązowego, rozmiar: 27 guziczki są koloru złotego spodnie bardzo wygodne 98% COTTON 2% SPANDEX - Założone raz eleganckie spodnie firmy Only, Rozmiar 38 i na taki będa pasować. Kolor nie jest głęboki czarny tylko jakby taki bardzo bardzo ciemny granat prawie czarny. - kawowe spodnie, marszczone przy kieszeniach, obcisłe przy kostkach. Spodnie materiałowe,rozciągliwe. Z tyłu imitacja kieszeni. Jest to rozmiar 38 - Mam do zaoferowania tregginsy H&M rozmiar 36, ale polecam na 38. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-09-07 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Skinny jeansowe, rozmiar 38, polecam na taki pomiędzy 36 a 38.
Dokładka 08.09. Kurtka Jensowa Marka : Gina Tricot Rozmiar: na metce xs ale to jest M !! Wymiary mierzone na płasko: Ramiona: 48cm dł. rękawa od ramienia: 44cm wysokość całkowita kurtki: 41cm, szerokość w talii: 38cm Kurtka jest w rozmiarze XS, ale uwierzcie to jest rozmiar M! Mam ją z wymiany ale jakoś do mnie nie pasuje i w sumie nie mam jej do czego ubrać, podoba mi się bardzo ale nie będę jej zatrzymywać na siłę.. Rękaw ma 3/4 i jest krótka, tak w talii się kończy. Jeansowa w kolorze marmurkowym, ale przyjemnym marmurku ![]() ![]() Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-09-08 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Ma zniszczone rączki ale myślę, że szewc sobie z nimi poradzi, ja nie mam czasu żeby ją naprawić więc tanio sprzedaję
Podszewka jest trochę zmechacona, ale przecież tego nie widać przy noszeniu Jest bardzo wytrzymała, bo używałam jej długo a zniszczone są tylko te rączki. - Miałam ją ze sobą może ze 3 razy, nie ma śladów użytkowania, podszewka też nie jest zniszczona. - Torebka z dużym kwiatkiem, z tego co pamiętam podszewka jest chyba trochę pomazana długopisem, innych wad raczej nie ma, przyjrzę się jej jak ktoś będzie zainetresowany - Panterka chyba z Atmo, ma niebieską podszewkę i małe ślady użytkowania, miała naprawiany długi pasek przy zszyciu, bo się urwał i teraz tam kolor jest trochę jaśniejszy bo szewc nie mógł dobrać, wyślę zdjęcia na życzenie. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Satynowa chustka w panterkę. Materiał błyszczy, stan bardzo dobry.
- komin w norweskie wzory, mało używany nie ma - szal w norweskie wzory Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-31 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Czarna śliczna sukieneczka, dól a'la mgiełka.
Miałam ją na sobie raz podczas studniówki chłopaka. Rozmiar S - Założona kilka razy czerwona sukienka, rozmiar chyba 38, ale myślę że na 40 też będzie ok, bo się rozciąga. na razie wycofuje - wystawiona na all - Kombinezon atmosphere, rozmiar chyba ze 40 albo 42 nie pamiętam ale na M-ce wygląda ok Sama noszę S/M i prezentuje się dobrze. - Używana, ale w dobrym stanie czarna szmizjerka Sublevel Z metki rozmiar S, ale małe M się też wciśnie Stan oceniam na bardzo dobry, mogę oczywiście wysłać więcej zdjęć jeśli będzie taka potrzeba - Sukienka chyba z Atmosphere, nie pamiętam bo wyciełam metki, miałam ją raz na sobie jakiś czas temu ale przytyłam i już się w nia nie mieszczę Bardzo niekorzystne zdjęcia ale jeśli cię zainteresuje to zrobię lepsze, ma baskinkę i ramiączko na jedno ramię, będzie pasować na rozmiar S. - Atmosphere, sukienka w kwiatki, mgiełka, rozmiar M i na taki będzie pasować, ewentualnie S z większym biustem Polecam raczej na wyższe dziewczyny ale co kto lubi Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-21 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- szpilki w kolorze czarnym. Na czubku bucika jest ładny kwiat. Rozmiar ich to 37, wysokość obcasa wynosi około 10 cm. Są bardzo wygodne, miałam je założone około 3 razy
- Biało różowe Nike, rozmiar 37, ZDJĘCIE ZAPOŻYCZONE, realne na życzenie, nie mają zniszczeń, normalne ślady użytkowania. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- Założyłam go kilka razy, kupiłam specjalnie rozmiar większy ale jednak nie wygląda na mnie korzystnie (
Nie ma śladów użytkowania jest dosyć długi, ja mam 165 cm wzrostu i sięga mi do połowy pupy Zdjęcia trochę prześwietlone. Rozmiar L i na takim będzie najlepiej wyglądał - Szary sweterek z Housa w króliczki Na metce rozmiar XS ale polecam też na S a nawet mniejsze M Nie widać na nim śladów użytkowania. - Bluza z modnym printem w kwiatki, będzie pasować na S i M wycofuje na razie bo mi sie gdzies zapodziala - używany sweterek/bluza - nie wiem do końca co to jest ![]() Będzie pasować na S,M i L z racji tego, że to krój oversize - Długi sweterek idealny do legginsów, będzie pasował na rozmiary od s do l a może nawet i xl, Bluza używana, jednak nie posiada jakichś widocznych tego śladów.. Była szersza, ale zwężałam ją aby bardziej przylegała do ciała Będzie pasować na rozmiar s i m. - Miałam go kilka razy na sobie ale nie za bardzo mam go do czego nosić dlatego chcę go wymienić Fajnie wygląda przez to, że ma duże guziki Polecam na rozmiar s,m a nawet i na l-kę by chyba był dobry - Sweterek/narzutka złota, na S/M - Sweterek w stylu Chanel, trochę go już mam ale bardzo rzadko go nosiłam bo jakoś mi nie pasował, będzie dobry na Mkę i Skę. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-21 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
- Sweterek mam z wymiany ale jakoś nie mam go do czego nosić, chętnie wymienię na coś z poszukiwanych
Zdjęcia słabej jakości bo robione telefonem, w rzeczywistości sweterek prezentuje się duużo lepiej Nie jest zniszczony ani zmechacony, będzie dobry na S i M - Niebieski sweterek, będzie na M-L - Szary sweter będzie na S/M, dłuższy idealny do legginsów. - Różowy sweterek na S/M. - Sweterek z Mango, zawiązywany na sznureczek, rozmiar M i na taki pasuje, chociaż chyba na Skę też będzie ok. - Świetny czerwony sweterek marki Geroge. Moim zdaniem będzie dobry na rozmiary od S do L, ale mogę podać wymiary Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- Używana bluzeczka z atmosphere, na metce rozmiar 10, jednak ja polecam na xs,s chyba, że m-ka ale z małym biustem,
- .Bluzeczka na ramiączkach w kropki, rozmiar jakiś dziecięcy ale jest ok na S i M. - Różowa bez pleców, bodajże House, na S-kę będzie najlepiej - Tunika czarna, za pupę, dobra na S/M. - Koszulka H&M, rozmiar S. - Tunika, trochę dłuższa z przodu, rozmiar M, będzie też na S. - Koszulka Next, rozmiar 16 ale była przerobiona na S/M. - Bluzka rozpinana, będzie dobra na S/M choc na metce jest rozmiar 12. - Bokserka Rozmiar S/M. -Mało używana tunika, będzie dobra na rozmiar 36/38 a może nawet i na 40. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Cropp, będzie ok na XS/S.
- Z falbankami, polecam na S/M z małym biustem - Oversize khaki, polecam na S/M - Biały oversize, polecam na S/M - Ciemnoszara, amisu? (nie pamiętam kupiłam w New Yorkerze), S/M - H&M tunika, S/M/L - Z falbankami, polecam na S/M z małym biustem - Koszulka/tunika, duży rozmiar ale polecam na M-kę bądź L-kę. - Absolutny must have na lato, koszulka z tygrysem, rozmiar S, na M-kę też będzie \ Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- Marynarka szara w paski przód jak widać trochę dłuższy, rozmiar S, na M-kę też chyba będzie dobra. Kupiłam jako "tylko przymierzoną" i miałam na sobie raz, nie mój kolor, wymienię chętnie na inną, albo na coś co mi wpadnie w oko
- Kupiłam go na allegro ale jednak nie wygląda na mnie dobrze, nie widać na nim śladów użytkowania gdyż miałam go na sobie raz przy wyjściu do sklepu na drugą stronę ulicy. Jest to rozmiar dziecięcy pasujący na osoby noszące xs/s bądź małe m. - Założony przeze mnie ze 2 razy żakiet z Zary, ma dwie wady, nie wiem od czego zrobiły się jakieś plamy na podszewce, a druga to, kupiłam go, nie zauważając małego popr prucia na plecach, co moja mama zaszyła od razu, czego praktycznie nie widać przy noszeniu. Rozmiar 38, ale myślę że na 36 wygląda lepiej. wycofuje - wystawiony na all - Używana ale w stanie idealnym. Rozmiar 38 i na taki będzie dobra, chętnie wymienię na jakąś inną marynarkę, ale nie czarną, bo mam ich już za dużo;D H&M. Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-21 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- PASKI - podaj link i nr danego paska. Pasek nr 4 - nie ma, 0livvka
- naszyjnik Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
- Koszula w kolorze cappucino, reserved, rozmiar M.
Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-06 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- Założona kilka razy w poprzednim sezonie parka, teraz mi się trochę przytyło i już się w nią nie mieszczę, na metce rozmiar S, polecam na XS/S, bo ja noszę S/M i jest trochę za obcisła
DOkładka 21.08. WYMIENIĘ NA INNĄ PARKĘ ALE CIEMNIEJSZĄ! ZDJECIA REAL PRZEDSTAWIAJA FAKTYCZNY PRZEDMIOT SPRZEDAZY! PRAWIE NOWA kurtka, parka, założona kilka razy żadnych zabrudzeń itp. UWAGA ZAMEK SIĘ PRZYCINA ALE NAPRAWIĘ TO PRZED WYSŁANIEM!!! idealna na zimę, ciepła, podszyta futerkiem świetnie leży w środku ozdobiona podszewką w kratę marki New Yorker/Fishbone cena sklepowa: 249 zł kaptur jest odpinany, futerko również można odpiąć i mamy kaptur bez futra ![]() WYMIARY: długość: - całkowita mierzona od ramion: 69cm - rękawa mierzona od ramion: 62cm szerokość: - między ramionami: 41cm - między pachami: 49cm - w talii: 46cm - na dole: 58cm Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-21 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
staniki rozmiar B/C pytać
![]() - sweterek z angory rozmiar M, miałam go na sobie chyba z raz, ale wydaje mi się że będzie bardziej pasował na S-kę - Dokładam jeszcze kilka razy założone przeze mnie sandałki, jednak mam za szeroką stopę do nich i niestety nie mogę ich zatrzymać, nie są zniszczone, bardzo fajnie wyglądają na stopie ![]() Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1375803302 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1375803248 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1375803248 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1375803048 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1375803048
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1375802820 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
mogłabym ci zaoferować:
- spódniczka atmosphere, - spódniczka stradivarius, - tunika w pasy z bufkami, - lakier + szalik SOLAR mam jeszcze poza wymianką lakier w odcieniu koralowym z CORAL PROSILK u ciebie podoba mi się: - komin w norweskie wzory, i 2 ostatnie torebki.
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
to jest sukienka / tunika w zależności od wzrostu.
Ja mam 168 cm i u mnie jest efekt mini - a ja nie lubię tak krótko chodzić ![]() Dlatego w moim przypadku raczej tunika ![]() zmierzyłam ją przed momentem ma 78 cm długości. mam ją z wymianki: poprzednia właścicielka opisywała ją jako sukienka, dostałam do niej też małą czerwoną torebkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Ja jutro na spokojnie przejrzę twój cały wątek i dam ci znać ![]() jutro coś ustalimy ![]()
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 Edytowane przez fitness2520 Czas edycji: 2013-08-06 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1375802759
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.