|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Długie włosy vs. krótka fryzura
Hej,
już od dłuższego czasu zastanawiam się czy coś zmienić w swojej fryzurze, a właściwie czy nie przejść całkowitej metamorfozy. Przez większą część życia mam długie włosy i czuje, że potrzebuje zmiany. Jakieś 8-7 lat temu miałam krótkie włosy i ponoć wyglądałam dobrze. Chodził za mną długi bob, ale ostatnio zachorowałam na krótką fryzurę z długą grzywą na bok. Poniżej zdjęcia z moją (mniej więcej) aktualną fryzurą i fotki cięcia, które bardzo mi się podoba. Co radzicie? Zmienić fryzurę? Będzie mi do twarzy?
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Długie włosy vs. krótka fryzura
Ja bym obcięła! Krótkie włosy dają twarzy wyraz, są z charakterem, ale muszą mieć jakiś kształt. Jestem za tym, żebyś obcięła
Najwyżej odrosną
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym cięła
To paradoksalnie nie bedzie bardzo wielka zmiana, bo podobną grzywkę już masz, tylko zejście z długości
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja generalnie jestem zwolenniczka dlugich wlosow (i maniaczka swoich wlasnych), ale Tobie faktycznie pasowalby taki krotki bob, jak na zdjeciach. Dodalby Ci pazura i charakteru, a sadzac po podpisie, jestes charakterna
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłabym boba z dłuższymi pasemkami z przodu i bez grzywki (masz zaokrągloną twarz) więc lepiej ją zapuścić.
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
włosy prawie do pasa obcięłam na irokeza z 3 mm na bokach i nie żałuje
włosy są wzmocnione, po 14 latach widzę swój naturalny kolor. Jak najbardziej nie bój się metamorfoz i wstaw efekt po ścięciu, czekam 598434_273735229424433_1592473601_n.jpg 1148894_353736184757670_129624677_n.jpg 1185432_353735954757693_383892186_n.jpg
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym cięła, ale pamiętaj !!!! że z krótkimi włosami trzeba częściej do fryzjera chodzić. Bo o ile króciutkie włoski uwielbiam, to kiedy są niepodcinane i rosną jak im się podoba, to już wyglądają brzydko. Sama noszę krótkie, i właśnie muszę latać do fryzjera 2 razy w miesiącu, bo inaczej wyglądają brzydko.
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem powinnaś poeksperymentować z długimi. O ile w krótkich wyglądasz świetnie to długie masz tylko rozpuszczone. Spróbuj różne wariacje, spięcia. Jak skrócisz to wiesz że szybko nie odrosną.
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
a ja Cie nie widze w krotkich wlosach-takie fryzury bardziej pasuja mi do odob z mocniejszym charakterkiem a Ty na zdjeciach wygladasz raczej na sympatyczna dziewczyne z sasiedztwa
![]() no i wiadac wtedy duzo bardziej rysy twarzy a Twoja jest raczej okragla-wiec jesli juz takie ciecie to z dluzsza grzywka niz teraz poza tym takie wlosy trzeba ukladac- pzoostawione same sobie wygladaja bardzo srednio ale oczywiscie kazdy ma inna wizje wzorca urody wiec jesli Ci sie podoba fryzura to proboj |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Przez większą część życia mam długie włosy i czuje, że potrzebuje zmiany. Jakieś 8-7 lat temu miałam krótkie włosy i ponoć wyglądałam dobrze. Chodził za mną długi bob, ale ostatnio zachorowałam na krótką fryzurę z długą grzywą na bok. Poniżej zdjęcia z moją (mniej więcej) aktualną fryzurą i fotki cięcia, które bardzo mi się podoba. Co radzicie? Zmienić fryzurę? Będzie mi do twarzy? 

.