|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec: Bourjois, Rimmel, Paese i inne;)
hej,
coś u mnie za: - Paese specjalistyczny podkład pielęgnujący, matujący, 501 ciepły beż użyty 4 razy, kolor jaśniutki - puder bambusowy High, light beige, 8g, użyty raz -Soraya, balsam do ciała Milkberry, użyty raz na nogi -Ziaja masło kakaowe krem 50 ml, użyty dwa razy -Pantene, odżywka w sprayu błyskawicznie zwiększająca objętość, zużyta 1/6 kosmetyku Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-Bourjois 123 Perfect, 51 użyty 8 razy (to jest najjaśniejszy odcień?) - puder bambusowy High, light beige, 8g, użyty raz (najjaśniejszy?)
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- Bourjois 123 Perfect, 51 użyty 8 razy - Rimmel, Stay Blushed róż w odcieniu touch of berry, użyty 3 razy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej,
jak napisałaś wyciągnęłam te rzeczy i zobaczyłam, że testy owulacyjne miały termin ważności do 5.2014- nie wiem czy ma to jakieś znaczenie;/ co do reszty rzeczy krem jest nowy, nie był otwierany termin do 5.2015 płyn bielendy ważność do 3.2016 peeling perfecty ważny do 6.2016 zużycie zaznaczyłam na zdjęciu daj znać co możesz oddać za te 3 rzeczy, jak napisałam nie wiem czy termin podany na opakowaniu tych testów wpływa na wynik ale mogę Ci je dorzucić już poza wymianką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej,
sprawdzę dziś lub jutro kolor tego podkładu i wtedy dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej,
niestety kolor tego podkładu mi nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.