|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
która sukienka ?
witajcie wizażanki,
doradźcie proszę, bo juz nie mam siły... w przyszłym tygodniu ide na wesele. oto co znajduje się w mojej szafie. nadaje się coś ? szczerze mówiąc jak pomyśle, że mam iść na zakupy, to aż mi słabo. nienawidzę kupować sukienek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: która sukienka ?
Mysle, ze z tych co pokazalas najlepsze sa ta fioletowa (pierwsza na dole) i granatowa (ostatnia na dole). Jezeli nie chce Ci sie isc na zakupy, to mozesz ktoras z nich ubrac + dobrac ladne dodatki
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wybrałabym granatową, myślę że jest ci w niej najładniej
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja jestem za granatową lub tą jasno różową pierwszą - wygląda bardziej "dziewczęco"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wg mnie rózowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Co Wy mówicie?!
Szczerze, to według mnie, żadna nie pasuje do Ciebie, bo wszystkie odcinane są pod biustem, a to bardzo Cię pogrubia. Powinnaś mieć klasyczną ołówkową sukienkę, ładnie dopasowaną do ciała. Ale jeśli miałabym już wybierać, to postawiłabym na tą długą, tylko słabo widać z jakiego jest materiału. Do tego żakiet (broń Bożę bolerko) i masywny naszyjnik. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem najkorzystniej wyglądasz w ostatniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
pierwsza idealna, wygladasz w niej super
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Ci ta długa dobrze wygląda. Autorka ma w niej biust tak spłaszczony że to aż o pomstę do nieba woła. Jedyne czym się różni od pozostałych to to, że założyła do niej pasek i to jej robi talię. Poza tym - bardzo, bardzo zły wybór. Autrko - moim zdaniem numer 1 (jasnoróżowa), fioletowa z dołu lub granatowa. Granatowa jest najlepsza - ślicznie podkreśla biust, kończy się tak, że leciutko pokazuje kolano (dużo lepiej ci w takiej długości) i bardzo ładnie się układa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie ostatnia , jest najlepiej dopasowana do sylwetki i pokazuje atuty (talia ,ramiona , nogi)
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jasnoróżowa, jasnofioletowa, albo ostatnia - granatowa. W czarnej też bardzo ładnie wyglądasz, ale czarny kolor na weselach bywa źle widziany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo, bardzo za wszystkie opinie.
obeszłam troche sklepów, ale to już nie sezon na sukienki. nie ma z czego wybierać, nic mi się nie podobało. jak tak patrze na te zdjęcia teraz, to chyba macie racje. powinnam mieć sukienkę bardziej dopasowaną w talii, nie pod biustem. moim faworytem była raczej ta długa, nad ostatnią też się zastanawiałam, ale przyznam szczerze, że nogi nie są moim atutem i zawsze staram się zakrywać je do kolan. na zdjęciach stoję w taki sposób, że nie do końca je widać, więc spróbuję może jutro zrobić jeszcze zdjęcia tak, żebyście mogły to ocenić. edit: ok, jak zobaczyłam się stojąc na wprost, tak decyzja już zapadła, że ubieram długą sukienkę. nienawidzę swoich nóg ![]() Edytowane przez gracefulness Czas edycji: 2013-10-04 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pierwsza jest okropnie przeslodzona nadawlaby sie chyba tylko dla kilkuletniej dziwczyneczki ,długa spłaszcza , kolor i material nieciekawy i nieelegancki, dwukolorowa zaburza proporcje, zielona okropnie się "świeci" czarna byłaby ok gdyby nie to podwnięcie wygla jakby sie doł sukni o coś zaczepił .Poza tym wieksożsc ma nikorzystna długośc troche za olano .Zdecydowanie ostatnia
![]() ![]() Na ostatnią chwile wydaje mi ie że nie ma co kupować bo wtedy sie często wybiera na siłę a nie to co nam sie podoba to co akurat sie znajdzie . ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- pierwsza jest okropnie przeslodzona nadawlaby sie chyba tylko dla kilkuletniej dziwczyneczki ,długa spłaszcza , kolor i material nieciekawy i nieelegancki, dwukolorowa zaburza proporcje, zielona okropnie się "świeci" czarna byłaby ok gdyby nie to podwnięcie wygla jakby sie doł sukni o coś zaczepił .Poza tym wieksożsc ma nikorzystna długośc troche za olano .Zdecydowanie ostatnia ![]() ![]() Na ostatnią chwile wydaje mi ie że nie ma co kupować bo wtedy sie często wybiera na siłę a nie to co nam sie podoba to co akurat sie znajdzie . edit zobaczyłam zdjecie i chwile musiałam sie zastanawiac o co ci chodzi z tymi nogami , napozostąłych nawet tego nie widac... dalej jestem za ostatnią .Długa wydaje mi sie kiepska materiałowo i przez to niezbyt elegancka na wesele poza tym widac w niej ślady po opalaniu w postaci odbitych ramiączek a to psuje nawet elegancki stórj, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
a mi się podobasz w taj ostatniej granatowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
załączam jeszcze dwa zdjęcia tej długiej.. w niej mimo wszystko czułabym się komfortowo. przynajmniej nie widać krzywych nóg :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Sama mam krzywe nogi, więc rozumiem Twój ból. Też noszę spódnice za kolano. Wiem, że długość jest niekorzystna, ale lepsze to niż pokazywanie nóg. W kwestii sukienek radziłabym założyć tę czarną z jaśniejszą górą z 5 zdjęcia lub fioletową.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie niebieska [ostatnia], a z tym nogami to przesadzasz Dziewczyno!
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Albo mam poważne problemy ze wzrokiem, albo masz dużo mniej krzywe nogi niż 90% przewijających się w reklamach chudych modelinek. One nie są patyczasto-prościutkie, tylko mają normalną zgrabną kobiecą linię. W tej długiej wyglądasz jak dla mnie wyjątkowo niekorzystnie. Na prawdę widzisz to co sobie wmówiłaś, a nie to co widzi cały świat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niebieska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
granatowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Szczerze? Żadna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Proponuję pierwszą
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie ta ostatnia
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Ci wyboru sukienek, bo są naprawdę bardzo ładne. Najbardziej podobają mi się czarna i morska.
Też idę za tydzień na wesele i moje opcje nie są tak "kolorowe", a niestety nie będę miała czasu na zakupy. Jeśli mogę się podczepić pod Twój wątek, to wypatrzyłam na allegro tę sukienkę, ale nie do końca przekonuje mnie tak opięty fason. ![]() Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
W ostatniej rzeczywiście wyglądasz najkorzystniej
![]() Ta długa sukienka zupełnie do mnie nie przemawia, a twoje nogi wcale nie są takie krzywe jak uważasz ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
pierwsza + pasek
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Długa- zgadzam się z Dominiką- ma oko
![]() W długiej wyglądasz bardzo seksownie- w pozostałych jak gimnazjalistka. Długa zakrywa nogi- a spokój psychiczny jest dużo ważniejszy bo pozwoli Ci się dobrze bawić ![]() Do tego polecam miedziano- złote biżubiżu i normalnie stuprocentowa grecka bogini ![]() Napisz na co się zdecydowałaś ![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nareszcie ktoś z gustem ![]() W tych pozostałych sukienkach wyglądasz po prostu jak stara maleńka - bez obrazy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ostatnia wygląda najkorzystniej, choć tak jak pisały dziewczyny - lepiej, gdybyś miała dłuższą sukienkę, bo wygląda na Tobie bardziej sexy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.