Faceci poznani w klubach / na disco - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 12:44   #1
pipi001
Przyczajenie

Faceci poznani w klubach / na disco

Powiedzcie mi z własnych obserwacji/doświadczenia
czy w klubach ,na dyskotekach można spotkać ułożonych, dojrzałych, wartościowych mężczyzn z którymi można stworzyć udany związek czy tylko facetów którym zależy na poderwaniu kolejnej laski?

W moim otoczeniu są różne zdania, jestem ciekawa Waszego!
Pozdr.
pipi001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 12:51   #2
Aivilo
Wtajemniczenie

Dot.: Faceci poznani w klubach / na disco

Cytat:
Napisane przez pipi001 Pokaż wiadomość
czy w klubach ,na dyskotekach można spotkać ułożonych, dojrzałych, wartościowych mężczyzn z którymi można stworzyć udany związek czy tylko facetów którym zależy na poderwaniu kolejnej laski?

Pozdr.
Według mnie w każdym miejscu na świecie można spotkać zarówno ułożonego, dojrzałego i wartościowego mężczyznę jak i kompletnego chama i buraka nastawionego na zaliczanie panienek.

Nie ma reguły. Owszem, są miejsca, które z jakichś tam powodów przyciągają w większości osoby określonego typu, i owszem, na dyskotekach i w klubach jest wielu chamów, buraków i podrywaczy, bo to miejsce, w którym dość łatwo znaleźć chętną panienkę, dużo łatwiej podrywa się dziewczynę na imprezie niż np. w bibliotece. Jednak znajdą się na takiej imprezie panowie wyżej wymienieni, jak również tacy, którzy po prostu lubią tego typu muzykę, atmosferę klubów i taniec.

Tak samo jak są dziewczęta, które idą na imprezie żeby złowić jakiegoś chłopca, i takie, które idą by po prostu potańczyć i dobrze się zabawić Na to nie ma reguły.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 13:06   #3
Dotka90
Zakorzenienie

Wszędzie można poznać różnych ludzi.
Tak, jak można poznać fajnego, porządnego faceta w klubie, tak samo można poznać w kościele faceta zaliczającego panienki.
Nie ma reguły, wszystko zależy od ludzi.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 13:14   #4
muszynianka
Zakorzenienie

Skoro w kościele można spotkać d*pka to i na dystkotece normalnego człowieka.
Kurde Dotka90 nie przeczytałam twojej wypowiedzi dokładnie się z tobą zgadzam!
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 13:18   #5
roxyroxy
Zadomowienie

no pewnie! Moj Tz jest chodzacym przykladem. Poznalismy sie piec lat temu w klubie i moj Tz jest bardzo wartosciowy, inteligenty, uczciwy i daleko mu od podrywacza.

wiele moich kolezanek rowniez poznalo swoich partnerow w klubach i roznie bywalo, jedni okazywali sie burakami , drudzy wartosciowymi ludzmi.

W filharmoni/teatrze/ muzeum tez mozna spotkac buraka ktory szuka przygod tak samo jak na dyskotece mozn spotkac porzadnego
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 14:23   #6
dzustam
Zakorzenienie

Jak wszędzie. Chociaż moim zdaniem większość to dyskotekowo-klubowi podrywacze.

Zreszta widać w dość niedługim czasie efekty znajomości.

Najlepiej po prostu posłuchać co taki egzemplarz ma do powiedzenia. I nie zachwycać się opowiastkami w stylu, że się jest najpięknijeszą z całego klubu/Polski/świata.

A już szczegolnie nie ma co rżeć z radości, jak facet na wstępie zaczyna komentować wszelakie miejsca intymne, erogenne i zwyczajowo przykryte odzieniem.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 14:55   #7
201704051255
Konto usunięte

zależy czego oczekujesz od partnera.. ja dla siebie raczej nikogo interesującego bym nie znalazła..
choć znam jedną parę, ludzie bardzo na poziomie, która poznała się w dyskotece - ona poszła przypadkiem, jego wyciągnęli koledzy

no i trzeba patrzec tez jaka to dyskoteka, w wieśklubie z oszczanymi kiblami i tuningowanymi fiatami 126p na parkingu raczej, podkreslam raczej porzadnego faceta - intelektualisty nie uraczysz, za to na pewno znajdziesz kogoś do remontu łazienki, kto świetnie orientuje się w trzecioligowych rozgrywkach piłki nożnej i tym, kto diluje na dzielnicy

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2010-07-26 o 14:58
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 16:42   #8
marysienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Wszędzie można poznać różnych ludzi.
Tak, jak można poznać fajnego, porządnego faceta w klubie, tak samo można poznać w kościele faceta zaliczającego panienki.
Nie ma reguły, wszystko zależy od ludzi.
Stary 2010-07-26, 16:54   #9
plywok
Zakorzenienie

w sobote pierwszy raz dałam numer komórki facetowi z dyskoteki. dalam bo chciałam. a teraz czekam na efekty. jak się odezwię zdam relację.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 17:18   #10
StokRoTka_09
Raczkowanie

Moim zdaniem różnie to bywa.. Raz można zatańczyć z jakimś przystojniakiem, który czuje rytm, jest pociągający i fajnie się z nim 'po piwku' gada w klubie. Może się okazać idealnym materiałem na partnera i drugą połówką, wartościowym człowiekiem. A może się też okazać podrywaczem, kompletnym palantem nastawionym tylko na "jedno", ostatnim dnem.. Także nie ma co unikać klubowych znajomości, ale z umiarem i rozwaga, żeby nie hmm żałować..
StokRoTka_09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 17:52   #11
landrynka11
Raczkowanie

Ciężko na dyskotece poznać inteligentnego faceta, nie czarujmy się, ale w takie miejsca nie wybierają się raczej ludzie z wyższym wykształceniem o odpowiednim poziomie intelektualnym. Większość to tylko tzw dresy, więc jeżli ktoś w takich gustuje to może znaleźć coś dla siebie. Ja na przykład nie znoszę takich facetów
landrynka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 17:57   #12
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdr.
A chodzacy do klubow to jakis inny gatunek ?

Cytat:
Napisane przez landrynka11 Pokaż wiadomość
Ciężko na dyskotece poznać inteligentnego faceta, nie czarujmy się, ale w takie miejsca nie wybierają się raczej ludzie z wyższym wykształceniem o odpowiednim poziomie intelektualnym. Większość to tylko tzw dresy, więc jeżli ktoś w takich gustuje to może znaleźć coś dla siebie. Ja na przykład nie znoszę takich facetów
Wiesz, gdy generalizujesz i przypisujesz negatywne cechy masie ludzi tylko i wylacznie ze wzgledu na sposob spedzania wolnego czasu, to takie twierdzenia prezentuja Ciebie w interesujacym swietle.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 17:59   #13
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy tak bardzo rozróżniasz klub i dyskotekę, ale przecież ludzie z wyższym wykształceniem też chodzą do klubów się pobawić.
Wszak wszystko jest dla ludzi i ludzie z różnych grup intelektualnych lubią sobie potańczyć, czy poimprezować.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 18:25   #14
czarna1985
Raczkowanie

Cytat:
dobre dobre

Ludzie z wyższym wykształceniem: Zakaz wstępu do klubów, dyskotek itd... I to od już
Stary 2010-07-26, 18:47   #15
aagusiaa88
Zakorzenienie

Ja mialam Tż'ta, ktory mnie zaczepil na imprezie. Co prawda nie udalo sie, bo bylismy ze soba "aż" 2 miesiace ale mysle, ze to raczej zalezy od ludzi, a nie od miejsca. To tak jakby facet sie spytal, czy na imprezie mozna poznac normalna dziewczyne, czy tylko puszczalskie. Oczywiscie, ze mozna. ja sie nie puszczam, a tez chodze w takie miejsca zalezy od czlowieka.
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 18:59   #16
tralalanka
Przyczajenie

Różnie można trafić. To chyba idzie wyczuć po tym jak sie chłopak zachowuje na dyskotece i co mówi... Tylko ja bym uwazała na jedno... Ze jeżeli byłaś super zrobiona na imprezie to facet poleciał na twój wygląd i na codzień tez bedzie oczekiwał abyś chodziła wypacykowana...
tralalanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 19:44   #17
dajena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tralalanka Pokaż wiadomość
Różnie można trafić. To chyba idzie wyczuć po tym jak sie chłopak zachowuje na dyskotece i co mówi... Tylko ja bym uwazała na jedno... Ze jeżeli byłaś super zrobiona na imprezie to facet poleciał na twój wygląd i na codzień tez bedzie oczekiwał abyś chodziła wypacykowana...
Bzdura
dajena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 19:46   #18
Lagunaaa
Wtajemniczenie

ja "mojego" X poznałam w klubie i nie jest raczej typem szukającym laski na jeden raz bo spotykamy się od miesiąca a jeszcze ani razu mnie nie pocałował

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 19:55   #19
kingkong
Rozeznanie

Z obserwacji uważam że na dyskotekach i w klubach możesz spotkać super facetów bo nie dość że są wartościowi to jeszcze potrafią się bawić

hmmm za to z doświadczenia.... tu jest duuuużo gorzej. Za bardzo sobie i jemu pofolgowałam, skończyło się tym że wydzwaniał do mnie i pisał dwie noce z rzędu(z tego wszystkiego wywnioskowałam że uważa mnie za łatwą i zależy mu tylko na szybkim pójściu do łóżka) i skończyłam to przez telefon. Ot znajomość na jedną noc.
Podobną sytuację miała koleżanka o dziwo z jednym z tych 'porządnych facetów'(który jednorazowo się chyba popsuł)

Ale nie zrażaj się tym
kingkong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 19:56   #20
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Ja nie wiem do jakich wy niektórzy clubów chodzicie. Jako, ze jestem młoda odzwiedzam te studenckie lub ogólnie takie, gdzie ludzie mają od 18-28 lat powiedzmy. A jak sama nazwa wskazuje w studenckich jest dużo studentów, wiec chyba kogoś inteligentnego można spotkać.

To juz jak ktoś lubi się bawić, tanczyc, czy napić, to znaczy ze jest idiotą? Ciekawe rozumowanie.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 19:58   #21
dzustam
Zakorzenienie

Ja tam ludzi mierzę swoją miarą. Wiem, że skoro ja chodzę do klubów (ostatnio rzadziej, bo mam daleko ), to znaczy, że i inni wartościowi ludzie też chodzą potańczyć, bo lubią.

Raczej nie jestem jedynym wyjątkiem, bo często chodzę ze znajomymi, których cenię za wartości intelektualne i moralne.

Edit: Za to przyznam się szczerze, że o sztachetówach wiejskich nie mam zbyt dobrego zdania.

Edytowane przez dzustam
Czas edycji: 2010-07-26 o 20:03
dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 20:17   #22
czarna1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Edit: Za to przyznam się szczerze, że o sztachetówach wiejskich nie mam zbyt dobrego zdania.
A ja lubię wiejskie wichury Można się wyżyć
Stary 2010-07-26, 20:21   #23
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Według mnie w każdym miejscu na świecie można spotkać zarówno ułożonego, dojrzałego i wartościowego mężczyznę jak i kompletnego chama i buraka nastawionego na zaliczanie panienek.

Nie ma reguły.
dokładnie wiec trzeba byc otwartym zawsze na przyjscie miłości

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 20:36   #24
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tralalanka Pokaż wiadomość
A jak panna pójdzie super zrobiona do opery i pozna tam jakiegoś chłopaka, to on nie będzie oczekiwał, że na co dzień będzie chodziła wypacykowana?

Faceci to nie są debile, w obecnych czasach chyba każdy wie, czym jest makijaż i jak potrafi kobietę upiększyć, sądzę też, że zdecydowana większość ma matki (a wielu siostry) i wie, jak kobieta wygląda, kiedy nie robi się na bóstwo. Dlatego sądzę, że rzadko kiedy jakiś panicz będzie domagał się makijażu 24/7, aczkolwiek znam osobiście jeden taki przypadek, tzn nie tyle facet nie chce kobiety oglądać bez makijażu, co kobieta nie chce mu się pokazać i w związku z tym przed snem poprawia makijaż, w którym śpi, po czym rano wstaje bez męża, zmywa to nocne i kładzie od nowa.
Z tego co mi wiadomo, nigdy jej nie widział bez makijażu, a są małżeństwem już ładnych kilka lat.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 21:29   #25
theoneandonly
Wtajemniczenie

Nie ma reguły. Wszędzie są różni ludzie aczkolwiek dużo zależy też od clubu, bo są rzeczywiście takie dla tzw 'dresów' gdzie np średnia wieku często nie przekracza lat 18.
Chociaż z drugiej strony stereotypów jest dużo np moja mama też uważa, że do takich clubów chodzą sami podrywacze z czym ja się nie zgadzam, bo uważam, że w pewnym wieku dużo osób( nawet tych tzw 'bardzo porządnych) chodzi do clubów aczkolwiek uważam, że nie jest to jednak dobre miejsce na jakieś podrywy
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 21:30   #26
Diversification
Rozeznanie

Wszędzie można spotkać i takich, i takich - wystarczy ich dobrze posortować i wybrać odpowiedniego.

61 kg - ... - 50 kg
dam radę!

Diversification jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 22:09   #27
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16

Cytat:

Pozdr.
pewnie i można, aczkolwiek mi się nie udało, nawiązałam kiedyś znajomość w klubie z pewnym chłopakiem, świetnie się bawilismy razem przez kilka godzin, wymieniliśmy się numerami i nastąpiło spotkanie które było tym ostatnim widocznie na tym drugim już mu się nie spodobałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 07:44   #28
ekscentryczna
Zakorzenienie

hmm wydaje mi sie ze mozna hmm. ja ostatnio poznalam faceta w klubie bardzo sie dobrze z nim dogaduje etc. spedzilismy sporo czasu razem ... ale teraz cos jest nie tak... ale mam nadzieje ze sie wyjasni.
moi znajomi poznali sie w klubie i maja córeczke teraz oczywiscie nie wpadli .wszystko zaplanowane , 2 lata po slubie

Edytowane przez ekscentryczna
Czas edycji: 2010-07-27 o 07:48
ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 10:11   #29
aga696
BAN stały

Mozesz trafić na spoko faceta/kobietę albo na napalonego zboczeńca.
aga696 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 10:18   #30
kamila2006
Zakorzenienie

ja mojego tż poznalam w klubie studenckim co lepsze on byl tam stałym bywalcem jak i ja, poznawalismy tam roznych ludzi z ktorymi sie spotykalismy, ale byly to krotkie zwiazki (jesli mozna to nazwac w ogóle zwiazkiem). Az pewnego dnia trafilismy na siebie.

Dzis po ponad 2 latach zwiazku, moge smialo powiedziec, ze mozna spotkac kogos wartosciowego, kogos porządnego. Kogos z kim sie ułozy Wciaz z tż chodze regularnie do tego klubu w ktorym sie poznalismy, w zwiazku nam sie uklada, jestesmy zadowoleni i zakochani.

Stereotypem jest ze dziewczyna z klubów to latawica i łatwa panienka,a facet napalony myslacy tylko o jednym.

Po prostu trzeba trafic.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości