![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WIELKA wymiana azjatycka!Wymieniam całą kosmetyczkę!Pielęgnacja, kremy,maski, bb!
W lipcu chcę się pozbyć z mojej kosmetyczki niemalże całej pielęgnacji azjatyckiej. Jestem w trakcie kuracji dermatologicznej i przez długi czas nie będę miała możliwości stosować azjatyckich cudeniek. Zależy mi na szybkiej i sprawnej wymiance, preferuje w związku z tym te większe.
PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ: Przesyłki będą zabezpieczone i wysyłane listem poleconym ekonomicznym, po ustaleniu preferowanej formy wysyłki. Tego samego wymagam od drugiej strony Zastrzegam, że część z wystawionych rzeczy znajduje się również na allegro, mogą więc znikać UWAGA: Wymianiam się tylko na rzeczy z wish (ale można kusić) WISH LISTA: - Vichy dermablend fluid (odcień 15 lub ewentualnie 25) - Jasne kryjące podkłady - apteczne i wyższa/średnia półka - Pure poison Dior (oddam dużo) i inne Poisony Diora - Cinema YSL - Hugo Boss Deep Red - Euphoria CK - hydrolat z kocanki - rosyjska pielęgnacja do włosów - balsamy do włosów Planeta Organica - płyn micelarny różowy Bioderma Sensibio - woda termalna Avene La roche - effaclar K (świeże/nowe/mało używane) - pomadki do ust w koralowym odcieniach - rozświetlacze/róże Większość z prezentowanych kosmetyków jest albo nowa albo ma niewielkie ubytki rzędu 20-30%. W wypadku większych ubytków wyraźnie to zaznaczam. Wszystkie kosmetyki są zadbane i właściwie przechowywane - z dala od ciepłych miejsc, słońca etc. W wypadku kremów wybieranych ze słoiczka - zawsze używam szpatułki, nigdy nie grzebię w nich palcami) UWAGA: Szanujmy siebie i swój czas - bardzo proszę nie proponuj mi wymianki kosmetyku wartego 20 zł na kosmetyk warty 100zł. Na tego typu propozycje nie będę odpisywać. DO WYMIANY: Kremy BB (i CC): [Skinfood Mushroom BB (1) - 50g - mam go z wymianki, użyłam dwa razy, ogólnie ubytek oceniam jako niewielki Skinfood Red Bean BB Cream (1) - 45ml - mam go z wymianki, użyłam kilka razy, ubytek około 40% Mizon Snail Repair BB SPF 32/ PA ++ - 50 ml - zostało myślę około 20ml SecretKey CC ream Let me know SPF 50 PA+++ - nowy - 30ml, ubytek testowy PIELĘGNACJA Bio-essence Tanaka White Renewal Night Cream - 50g (chyba mam jeszcze kartonik) nowe, ubytek testowy (za coś super) It's Skin Power 10 Formula YE Effector (z drożdżami, najlepiej sprzedający się z effectorów na azjatyckim rynku)- nowy 30 ml - ubytek testowy, Laneige Water Sleeping Pack EX - nowa 20ml Bio-essence Bio-Hydra Water Soluble Olive Cleansing Oil - 30ml - ubytek testowy Mizon Snail Gel Cream - 45ml nowy z kartonikiem, użyłam 2-3 razy Kose Seikisho White Mask - pierwotna pojemność 80g - bardzo wydajna - użyłam 3-4 razy, ubytek około 15% japońska maska, zbiera świetne recenzje. Tylko za coś ekstra! link do przykładowej recenzji: http://luvverlyn.onsugar.com/Review-...White-21600838 Skinfood Peach Sake Pore Serum - serum zwężające pory - 45ml - nowe - użyte 2-3 razy MIZON A.C. CARE SOLUTION AENCE Blemish Out Pink Spot - serum likwidujące pryszcze (szklany pojemnik, dwie warstwy płynu - maczamy patyczek kosmetyczny i nanosimy na zmiany skórne) 35ml - NOWE z kartonikiem - użyte z 3- 4 razy Skin79 Rose Moisture Mask Home Self SPA MASK - 75ml - została połowa (mam z wymianki, nadal z kartonikiem) Ginvera Green Tea Refreshing Brighten-up Day Cream SPF15 - 50g - została około 1/3opakowania, może trochę więcej Secret Key Snail+EGF Repairing Cream - 50g- została reszta na kilka dni testów TonyMoly Floria Whitening Capsule Essence - esencja wybielająca - 50ml - ubytek 1/4 (jest kartonik) Lioele Waterdrop Sleeping Pack - 60ml - została ok. 1/4 opakowania The Face Shop Black Head Clay Nose Pack(New Zealand Volcanic Clay) - maska typu peel-off na nos - nowa, użyta 2-3 razy, 50ml Baviphat Apple AC Sleeping pack - słynne jabłuszko baviphatu - w oryginalnym opakowaniu, została około 1/3 ze 100 g PRÓBKI (dodam do wymianek) Returning starfish cream MIZON - 2razy TonyMoly Luminous Goddess Aura Beam EtudeHouse Nymph Aura Volumer (3) MIZON Vichum - 2razy TONYMOLY - Aqua Aura Serum LIOELE - Pore Clean&Tightening Dr. Ampoule MIZON Original Skin Energy PEPTIDE 500 LIOELE Multi Seaweed Gel INNE (przy okazji ![]() Max Factor 2000 calorie waterproof volume - nowe, nieużywane Loreal Volume Million lashes extra-blak - użyte raz ZAPRASZAM!
Wymianka Edytowane przez metice Czas edycji: 2013-07-05 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: WIELKA wymiana azjatycka!Wymieniam całą kosmetyczkę!Pielęgnacja, kremy,maski, b
Hej, bardzo mi się u Ciebie podoba Mizon Snail Gel Cream, wszystkie kremy BB (w szczególności Mizon Snail Repair) i pewnie znalazłabym coś jeszcze. ; ) Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WIELKA wymiana azjatycka!Wymieniam całą kosmetyczkę!Pielęgnacja, kremy,maski, b
coś u mnie? sporo rzeczy wpadło mi w oko
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Okej, w takim razie mogę od razu zarezerwować Ci podkład Shiseido w zamian za rezerwację dwóch Mizonów. Co Ty na to? : ) Za jakąś godzinę mogę dobrać sobie coś, żeby wymiana była adekwatna cenowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
[Skinfood Mushroom BB (1) - 50g - mam go z wymianki, użyłam dwa razy, ogólnie ubytek oceniam jako niewielki Bio-essence Bio-Hydra Water Soluble Olive Cleansing Oil - 30ml - ubytek testowy Skinfood Peach Sake Pore Serum - serum zwężające pory - 45ml - nowe - użyte 2-3 razy
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
W porządku, trochę się pospieszyłam z tą rezerwacją. : ) Oprócz dwóch kremów Mizon, podoba mi się jeszcze maseczka Baviphat, krem BB Skinfood Mushroom i Secret Key Snail+EGF Repairing Cream na przetestowanie. Jeśli uważasz, że to za dużo, to mogę coś odjąć i np. dodać coś tańszego. W takim razie czekam na decyzję, pzdr. ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Skinfood Red Bean BB Cream (1) - 45ml - mam go z wymianki, użyłam kilka razy, ubytek około 40%
SecretKey CC ream Let me know SPF 50 PA+++ - nowy - 30ml, ubytek testowy It's Skin Power 10 Formula YE Effector (z drożdżami, najlepiej sprzedający się z effectorów na azjatyckim rynku)- nowy 30 ml - ubytek testowy może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
It's Skin Power 10 Formula YE Effector Skinfood Peach Sake Pore Serum ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś we wszystkich wątkach za te lub któreś?
![]() ~Skinfood Peach Sake Pore Serum - serum zwężające pory - 45ml - nowe - użyte 2-3 razy ~Mizon Snail Repair BB SPF 32/ PA ++ - 50 ml - zostało myślę około 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coŚ za bb mizon snail i żel krem mizon
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() [Skinfood Mushroom BB (1) - 50g Skinfood Red Bean BB Cream (1) Mizon Snail Repair BB SPF 32/ PA ++ - 50 ml Mizon Snail Gel Cream ?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
bardzo dużo mi się u Ciebie podoba
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish miałabym podkład Nouba Staminal w kolorze 101, czyli jaśniutkim. Podkład jest nowy, wczoraj otwarty, raz przetestowany, ale dla mnie za jasny. Byłabyś zainteresowana?
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
To daj znać co postanowisz, w razie czego mi najbardziej podoba się ślimakowy krem, serum zmniejszające pory i tusz L'Oreal
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Przypomniałam sobie, że z jasnych kryjących podkładów mam jeszcze poza wątkiem La Roche-Posay Toleriane Teint, kolor 11 - bardzo jasny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ostatnio wypatrzyłaś chyba coś w ciuchach, rozumiem, że już Cię to nie interesuje? a może jednak
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Oj, dużo go zostało, myślę, że jakieś 90-95%. Nie jestem tylko pewna, czy mam go w obecnym mieszkaniu, czy został w domu rodzinnym, ale jeśli jesteś zainteresowana, to poszukam i dam znać. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Masz bardzo interesujące kosmetyki, ale Pure poison chciałabym wymienić na jakieś inne perfumy-najlepiej Hypnotic Poison. Pozdrawiam.
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Bio-essence Tanaka White Renewal Night Cream - 50g (chyba mam jeszcze kartonik) nowe, ubytek testowy (za coś super) It's Skin Power 10 Formula YE Effector (z drożdżami, najlepiej sprzedający się z effectorów na azjatyckim rynku)- nowy 30 ml - ubytek testowy, Kose Seikisho White Mask - pierwotna pojemność 80g - bardzo wydajna - użyłam 3-4 razy, ubytek około 15% japońska maska, zbiera świetne recenzje. Tylko za coś ekstra! link do przykładowej recenzji: http://luvverlyn.onsugar.com/Review-...White-21600838 MIZON A.C. CARE SOLUTION AENCE Blemish Out Pink Spot - serum likwidujące pryszcze (szklany pojemnik, dwie warstwy płynu - maczamy patyczek kosmetyczny i nanosimy na zmiany skórne) 35ml - NOWE z kartonikiem - użyte z 3- 4 razy Skin79 Rose Moisture Mask Home Self SPA MASK - 75ml - została połowa (mam z wymianki, nadal z kartonikiem) TonyMoly Floria Whitening Capsule Essence - esencja wybielająca - 50ml - ubytek 1/4 (jest kartonik) Loreal Volume Million lashes extra-blak - użyte raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Znalazłam podkład, ale data ważności minęła w kwietniu, więc mogę np. dołożyć w gratisie, żebyś mogła sprawdzić kolor (to akurat jest nr 10, a nie 11, jak wspomniałam wcześniej). Czy w takim razie, jeśli interesuje Cię Shiseido, pasuje Ci propozycja wymiana podana przeze mnie wczoraj? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za próbki:
Returning starfish cream MIZON - 2razy MIZON Vichum - 2razy TONYMOLY - Aqua Aura Serum LIOELE - Pore Clean&Tightening Dr. Ampoule MIZON Original Skin Energy PEPTIDE 500 LIOELE Multi Seaweed Gel
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.