|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
Co zrobic? byla mojego Tz szuka z nim kontaktu !!!
Czesc dziewczyny
no wiec tak....ostatnio pisalam wam o moim zwiazku, problemach z samoocena ( przez tradzik) i "panem chamem" czyli moim Tz !! Ktory potrafi nabijac sie z moich problemow z cera itd. No wiec pojawil sie nowy problem. Jego byla zaczyna szukac z nim kontaktu. W sobotnia noc nawysylala mu sms jakies serduszka i ze bardzo chcialaby sie z nim spotkac...bla bla bla....On sam mi pokazal te smsy bo myslal ze to moja sprawka...taka podpucha dopiero pozniej sie zaczailismy ze to od niej. Ja jak sie skaplam ze to ona to sie tak zagzalam ze myslalm ze wybuchne !! No wiec to jest dziewucha ktora w chwili obecnej jest z moim znajomym. Maja cudowna coreczke . A ta franca szuka wrazen . I to nie jest pierwszy raz. Jakies pol roku temu tez probowala zlapac kontakt. Juz wtedy chcialam zadzwonic do tego mojego znajomego i go poinformowac z jaka wywloka zyje ale stwierdzilam ze moze sie upila, ze moze maja chwilowy kryzysik i ze niema sensu jednorazowa akcja niszczyc komus zycia. Ale miarka chyba sie przebrala. Szkoda mi go bo to naprawde dobry chlopak i trafil na taka lafirynde ( lafirynda bo zdradzala kazdego faceta z ktorym byla miedzy innymi mojego Tz ) mimo to uslyszalam kiedys po seksie z moim Tz jaka to wlasnie ona miala za☠☠☠ista figure !!!!! No ale mniejsza z tym. W niedziele rano rozmawiam na ten temat z moim Tz ze chyba pora cos z tym zrobic bo ta trolica zaczyna juz przeginac pale ! I poprosilam go zeby do niej napisal ze nie zyczy sobie takich smsow czy telefonow od niej i zeby sobie odpuscila. Ale on powiedzial ze nie zadzwoni i nie napisze jej tak. Hhmmmm? Czyzby mu zalezalo na tym zeby tego mostu przypadkiem nie spalic ? Nie wiem co mam zrobic....czy sama do niej zadzwonic i powiedziec ze jeszcze jedna taka akcja i poinformuje jej faceta ( tego mojego znajomego) ??? czy tym razem nie odpuszczac i zadzwonic do tego mojego znajomego ?? Czy w ogole zostawic to w spokoju i zaufac mojemu Tz ze ja oleje nic nie piszac nie dzwoniac ?---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Przepraszam ale nie wiem czemu dwa razy mi sie ten watek utworzyl i teraz oe wiem jak jeden skasowac !!? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 082
|
Dot.: Co zrobic? byla mojego Tz szuka z nim kontaktu !!!
To Ty jeszcze z nim jeste¶? Gratulujê! Walcz jak lwica o tego ksiêcia na bia³ym koniu, w koñcu nie ka¿da ma tyle szczê¶cia, ¿eby byæ z poni¿aj±cym j± dupkiem.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 067
|
Cytat:
A ufaæ to bym mu nie bardzo ufa³a, bo odnios³am wra¿enie, ¿e ma Ciê za kogo¶ gorszego od innych dziewczyn. Jak dla mnie to ju¿ jest o krok od zdrady w przysz³o¶ci. Odnoszê siê tu do Twojego poprzedniego w±tku. Jak chcesz byæ dalej z takim burakiem to ju¿ Twój wybór. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 172
|
Problem to nie jest ex twojego T¿, tylko twój T¿,
Nie wiem jak mo¿na byæ z takim palantem, krzy¿ na drogê i cierp sobie dalej. Powodzenia. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mo¿e to nie ona jej problemem, tylko Twój buraczany facet?
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Co do poprzedniego watku to przeprowadzilam z nim rozmowe. Powiedzialam ze to koniec, ze jest mi z nim zle, ze to niema sensu, ze zniszczyl mnie psychicznie i fizycznie i kazalam mu sie wyprowadzic. Wyprowadzil sie ale niestety za pare dni sie pojawil przepraszajac, blagajac..obiecujac poprawe..no i wymieklam. Dostal ostatnia szanse. Zobaczymy jak to rozegra.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 123
|
do mojego te¿ siê by³a gwiazda odezwa³a, dawno z jakim¶ turasem zarêczona, mieszka za granic± a na urlop w pl chyba na mojego liczy... G³upia pinda i tyle, ¿al mi laski nawet szkoda mi do niej pisaæ, mój T z grzeczno¶ci raz odpisa³ i mia³ nadziejê ¿e ta sobie odpu¶ci ale ona dalej troluje. Na szczê¶cie T o wszystkim mi mówi i sam stwierdzi³ ¿e to g³upia dzida by³a i ¿e mogê byæ spokojna. Co te laski sobie wyobra¿aj±, ja bym ze wstydu umar³a jakbym mia³a siê tak by³emu narzucaæ.
a Tobie sweatatka radze poszukaæ normalnego, kochaj±cego faceta, ¿adna dziewczyna nie zas³u¿y³a ¿eby byæ poni¿an± przez jakiego¶ g³upka co siê chwali jak± by³a mia³a w±sk± dupe... |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 553
|
Piszesz, ¿e dosta³ ostatni± szansê - jak dla mnie to ju¿ j± zmarnowa³ nie chc±c zerwaæ kontaktu ze swoj± ex... I dziewczyny maj± racjê Twoim problemem jest facet, a nie jego ex...
P.S. Gdyby mi facet w ³ó¿ku powiedzia³, ¿e jego ex to mia³a tak± super extra figurê to kaza³abym mu... siê wynosiæ - delikatnie mówi±c...
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 082
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 924
|
Cytat:
Kolejne stresy i nieporozumienia. Eh, niektore baby, to sa glupie jak but.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje takim dziewczynom jak ty.
'Dziewucha', 'franca', 'wywloka', 'lafirynda', 'trolica' Jestes mistrzynia w ocenianiu zachowania tej dziewczyny, ale nie widzisz, ze twoj facet to taka sama wywloka jak i ona.Moze odetnij sie od tego towarzystwa po prostu i uloz sobie wszystko od nowa? I szanuj siebie, a nie 'misio nie chcial jej napisac, zeby sie odwalila to moze ja to zrobie, albo zakabluje ja gdzie sie da'. |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 562
|
"Oddaj" go bez walki - niech odjad± razem w zachodz±ce s³oñce. Rozwi±¿esz w ten sposób oba problemy: z facetem burakiem i jego zgrabn± ex.
Pewnie odnowi³ z ni± znajomo¶æ ¿eby¶ poczu³a zazdro¶æ. Pokazuje tylko jej smsy nie swoje. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
Zastanawiam siê, jak mo¿na byæ z facetem, którego nawet Ty nazywasz panem chamem. Kosmos.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
"Pan cham" taka ksywke dostal po ostatnim watku. Co do mnie....hhmmm....zdaje sobie sprawe z tego ze moze i jestem glupia i naiwna a moze poprostu glupio zakochana. Nie wiem moze za jakis czas bede plakac ze zmarnowalam pare lat na tego czlowieka a moze bede sie cieszyc ze jestesmy razem dalej i kazde sie stara i kazde sie zmienilo. Ja tez mam charatkerek i tez potrafie dac mu sie we znaki. Oczywiscie to i tak ie tlumaczy jego zachowania. Szanse dostal. Jak ja wykorzysta to juz jego sprawa. Jak mu zalezy to sie postara jak nie to coz jakos bede musiala to prztrwac.
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- A co do oceniania bylej mojego Tz to tak bede ja oceniala. Bo takie zachowanie jest dla mnie zalosne. Ma faceta. Mieszka z nim. Maja dziecko. A ona szuka wrazen u swojego bylego bardzo dobrze wiedzac ze on jest z kims. No sorry i jeszcze jakies mmsy serduszka. Inaczej bym do tego podchodzila gdyby napisala np " moze jakas kawka i ploty ?" tez bym sie pewnie troszke zagzala ale nie az tak. A po tym co mu wypisywala wszystko jasne czego ona chce. Poza tym mieszka w dosc malym miescie gdzie wszyscy sie znaja wiec wiem ze pol moich kolegow ja mialo. Niestety jak cie widza tak cie pisza. |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Ja bym z takim juz dawno nie byla... tez to przerabialam znaczy pelne zaufanie... i co zostalam sama bo moj byly odszedl do starszej od niego o 10 lat kobiety...
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 528
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Autorko,a le to jest ten sam facet, o którym pisa³a¶ w listopadzie 2013 roku? Jesli tak, to w tamtym w±tku wspominasz, ¿e on ma dziecko i ¿e to on kogo¶ tam zdradzi³... I dlatego ja ju¿ nie ogarniam
![]() Tak czy siak, ja bym ola³a tego typa. Widocznie rajcuje go to, ¿e odzywa siê eks + te jego has³a chamskie i wy¶miewanie siê. Za tekst o figurze to by u mnie by³o
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Bo ta cala historia bardzo powalona jest. Tak to jest ten sam co w listopadzie. Ma dziecko. Z ta ktora w sobote wypisywala zaczol zdradzac zone. Ale rozstal sie z ta od smso i wrocil do zony. Znowu rozstal sie z zona wyprowadzil sie itd i pojawilam sie ja. Oszukiwal i m ie i swoja zone ( lecial na dwa fronty) jak to wyszlo po prawie roku ( sama w szoku bylam ze tyle mu sie udalo to ciagnac) to sie z nim rozstalam. Minelo pare miesiecy i znowu zaczol sie pojawiac w moim zyciu ale z mojej strony o spotykaniu sie nie bylo nawet mowy. Wiec sie totalnie z zona pozegnal i pojawil sie pod moja praca z papierami ze jest po rozwodzie. Troche potrwalo zanim dostal druga szanse. No i teraz sobie zyjemy razem i dalej to wszystko jakos beznadziejnie wyglada !
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Cytat:
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko wskazuje na to ze ten czlowiek jest toksyczny. Czesto zachowuje sie jak pozbawiony jakichkolwiek uczuc. Prowadzi wlasna firme i tam widze jaki jest bezwzgledny. Taki zimny dran. Kiedy trzeba to jest milutki. Kiedy trzeba to warknie. Dazy po trupach do celu. I w sumie troche mu tej cechy charkteru zazdroszcze bo ja to bym wrogowi ostatnia pare skarpetek swoich oddala. I moze wlasnie taka kobieta mu potrzebna ktora daje po sobie jezdzic, takie popychadlo przy ktorym zawsze bedzie czul sie lepszy. Najgorsze jest to ze poza firma w domu widze w nim chlopaka kochanego potrzebujacego milosci i czulosci ( no poza awanturami w ktorych juz pisalam co mi potrafi powiedziec) wyglupiamy sie razem....smiejemy itd tylko no nieststy sa takie momenty a za chwile sa takie po ktorych iemam ochoty na niego patrzec. Ciezkim przypadkiem jest.
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Najgorsze jest to ze ja sobie z tego wszystkiego sprawe zdaje ale zawsze go tlumacze bo duzo w zyciu przeszedl. Bo ma stresy w pracy. Itd itd no coz jeszcze chwila...chce mu dac jeszcze ta jedna szanse bo wiem ze jak ja zmarnuje to juz bedzie miedzy nami taki 100% koniec jaki byl jak sie dowiedzialam zeleci na dwa fronty. |
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak moglo nie dac ci do myslenia to, ze on zdradza zone, z ktora ma dziecko najpierw z nia, potem z toba, zdradzajac tez w ten sposob rownoczesnie ciebie? A potem takie typy panosza sie po swiecie i mysla, ze wszystko im wolno, skoro kobiety daja sie tak traktowac Brak mi slow.Sama sie godzisz na cos takiego, a potem rozpacz, bo sie okazalo, ze znow polazl do innej, ze ona do niego wypisuje... Przyszlo ci do glowy, ze moze nie bez powodu? Moze znow sie z nia spotyka i cie zdradza? Jak pisalam wyzej-miej troche szacunku do siebie i kopnij tego pajaca w tylek. Znajdz sobie normalnego faceta i badz szczesliwa. Co do tych szans-zmarnowal juz ta, ktora mu dalas, oraz nie uwazam, bys mogla mu ufac. I co? I pewnie dalej nic. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 165
|
Dziewczyno przeczyta³am wszytsko, to ¿e on ma ¿onê i dziecko, ¿e ta ex to by³a kolejna po ¿onie, a ty jeszcze kolejna która siê nawinê³a...
jeste¶ tak beznadziejnie g³upia ¿e brak s³ów. Tobie nie mo¿na nic poradziæ- nie jeste¶ dla niego ani pierwsza ani ostatnia. Szanuj siê- i nie b±d¼ z byle ujem. Tyle odemnie. Ta ex tylko Ci przys³ugê sprawi³a ¿e siê pojawi³a aby ci pokazaæ z kim jeste¶ w zwi±zku, a ty ¶lepa jak osio³ek.
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Cytat:
![]() Pos³uchaj sama siebie. Skoro raz to zrobi³, czemu nie mia³y tego powtórzyæ po raz drugi, trzeci... setny. Z ¿on± przesta³o byæ mu wygodnie? Spoko, rzuci³ j± w p*zdu. Nie wysz³o z partnerk±? Hajda do ¿ony, gdzie ciep³o ma i wygodnie. Nie widzisz, ¿e kto¶ tu Tob± manipuluje?
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to, ¿e od czasu do czasu jest milutki nie oznacza, ¿e jest super osob±. A co on niby takiego w ¿yciu przeszed³, ¿e da siê wyt³umaczyæ jego chamstwo? Ka¿dy ma jakie¶ stresy i to nie upowa¿nia do obra¿ania osoby, któr± siê niby kocha. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem. Moze to jak sobie wyszukuje takie ciezkie przypadki ? Moze to naprawde ze mna jest cos nie tak ? Jak rypla sie sprawa z dwoma frontami o to na pare miesiecy sprawa ucichla a w moim zyciu pojawil sie K naprawde chlopak do rany przyloz. Mialabym przy im bardzo dobrze. Gwiazdke z nieba bym dostala. Ale ten znowu za grzeczny i z mocnym parciem na slub. Spotykalismy sie z dwa miesiace a ten mi chcial juz pierscionek zareczynowy wreczac. Przestraszylam sie i zwialam . Chyba jednak psycholog sie klania. Powinnam sie wybrac. Pogadac. Moze cos podpowie. Choc i tak duzo mi dalo napisanie tutaj.
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Wiem co a raczej kto jest moim najwiekszym problemem. A teraz .usze sie dowiedziec jak znalezc sile zeby sie tego problemu pozbyc. Bo ja tu piszac z wami sie nakrece ze to juz koniec ze ale mu dzisiaj nagadam i w koncu sie uwolnie. Wylacze neta. On wroci. Spojze na iego no i nie potrafie ! |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

no wiec tak....ostatnio pisalam wam o moim zwiazku, problemach z samoocena ( przez tradzik) i "panem chamem" czyli moim Tz !! Ktory potrafi nabijac sie z moich problemow z cera itd. No wiec pojawil sie nowy problem. Jego byla zaczyna szukac z nim kontaktu. W sobotnia noc nawysylala mu sms jakies serduszka i ze bardzo chcialaby sie z nim spotkac...bla bla bla....On sam mi pokazal te smsy bo myslal ze to moja sprawka...taka podpucha

To Ty jeszcze z nim jeste¶? Gratulujê! Walcz jak lwica o tego ksiêcia na bia³ym koniu, w koñcu nie ka¿da ma tyle szczê¶cia, ¿eby byæ z poni¿aj±cym j± dupkiem.

Kolejne stresy i nieporozumienia. Eh, niektore baby, to sa glupie jak but.
Jestes mistrzynia w ocenianiu zachowania tej dziewczyny, ale nie widzisz, ze twoj facet to taka sama wywloka jak i ona.
Brak mi slow.