|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zamkniety wątek ?
co znaczy że moj wątek jest zamkniety? i nie moge na niego odpowiadac? czy można to jakoś przywrocić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zamkniety wątek ?
Moderatorka pokazała Ci wątki, w których powinnaś szukać porady, czytając je lub pisząc w nich i zamknęła wątek, aby nie mnożyć wątków na ten sam temat. To powszechna praktyka mająca na celu ochronę przed zaśmiecaniem forum. Twój wątek nie zostanie otwarty ponownie, ani nie można będzie w nim już pisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że wątek jest zamknięty znaczy w skrócie... że nie można się do niego już dopisywać ![]() Z tego co widzę - w wątku dostałaś linki do miejsc, gdzie możesz znaleźć info na temat, który Cię interesuje i tam też się dopisać. Zakładanie nowych wątków bez skorzystania z wyszukiwarki i dopisania się do wątków zbiorczych zaśmieca forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no niby tak...
![]() ![]() ok dzięki za wytłumaczenie . dzisiaj konto załozyłam a regulamin nie jest mi jeszcze taki znany.. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzeniona
|
Tak się podepnę - czy to, że wątek "Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią" został zamknięty oznacza, że nie można już nigdy założyć kolejnej części? Wątek miał części 12, ostatnia część miała prawie 5000 postów, a został zamknięty za off na kilku ostatnich stronach... To mnie dziwi i właśnie do tego służył ten wątek, a teraz nie mam tego gdzie wyrazić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
invisible_01,
przeklejam dla Ciebie cytat z zamkniętego wątku, o który pytasz: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.