|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Proponuję przenieść się na Społeczności lub do klubu i przestać zaśmiecać forum. Jeśli uważacie, że Wasze uwagi nie łapią się w zasięg wizażowych ostrzeżeń, to radzę zastanowić się ponownie. Chamskie uwagi odnośnie modów nie były i nie będą tolerowane, zwłaszcza, że moderator narażony jest na takie właśnie zbiorowe pojazdy i pretensje za przyznane ostrzeżenie. Już ładny kawałek czasu jestem na tym forum i widziałam kilka podobnych sytuacji. Często kończą się banami po wyczerpaniu cierpliwości właścicieli portalu. Więc proszę, spasujcie. Wskazana powtórka regulaminu i rewizja własnego podejścia w stylu co-to-nie ja i jesteśmy-takie-zarąbiste. ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Zakładanie kolejnych trollowatych prywat doprowadzi w końcu do rozdania banów. Więc odradzam ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2013-09-29 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.