|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJ Clinique, Kanebo, Lancome, Estee Lauder, Bobbi Brown
Po długim okresie niebytu tutaj powracam z wymianą.
1. Clinique, podkład mineralny superbalanced kolor 03 natural 3 (MF) zużycie jakieś 20% 2. Lancome podkład color ideal kolor 001 zużycie 10% 3. Kanebo podkład fuid finish lasting velvet (kupiony 2 tygodnie temu i przez ten czas używany) kolor 202 chyba (jeszcze sprawdzę) 4. Bobbi brown shimmerbrick Rose z pędzlem (2 sztuki, nowe, zapakowane) - wymienię na coś bardzo bardzo fajnego typu dobre serum nawilżające, perfumy estee lauder modern muse, marc jacobs daisy 5. Bobbi brown shimmerbrick Nectar - zużycie jakieś 30% 6. Estee Lauder double wear light podkład kolor 1 zostało może z 20% (używany przez zimę) 7. Jimmy Choo edp zużycie 10-15% oddam za Jimmy Choo edt!!! lub inne perfumy wymienione niżej! Będę pewnie jeszcze dokładac - zdjęcia na życzenie (raczej wszyscy wiedzą jak te produkty wyglądają) Wymienię się najchętniej za: - perfumy estee lauder modern muse, marc jacobs daisy - dobre serum nawilżające - fajny podkład którego chciałabym spróbować (np clinique almost powder, lancome teint miracle w kompakcie lub jego nowa płynna wersja) - róż wysokopółkowy ktory mnie zachwyci - nowy tusz do rzęs wysokopółkowy NIE PROPONUJCIE MI UBRAŃ Prosze o rozsądne propozycję stosowne do ceny oferowanych przeze mnie produktów
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2014-05-02 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAJ Clinique, Kanebo, Lancome, Estee Lauder, Bobbi Brown
Hej coś u mnie za podklad kanebo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Bobbi brown shimmerbrick Nectar - zużycie jakieś 30% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
Estee Lauder double wear light podkład kolor 1 zostało może z 20%
![]() |
#6 |
BAN stały
|
3. Kanebo podkład fuid finish lasting velvet (kupiony 2 tygodnie temu i przez ten czas używany) kolor 202 chyba (jeszcze sprawdzę)
4. Bobbi brown shimmerbrick Rose z pędzlem (2 sztuki, nowe, zapakowane) - wymienię na coś bardzo bardzo fajnego typu dobre serum nawilżające, perfumy estee lauder modern muse, marc jacobs daisy 5. Bobbi brown shimmerbrick Nectar - zużycie jakieś 30% 6. Estee Lauder double wear light podkład kolor 1 zostało może z 20% (używany przez zimę) 7. Jimmy Choo edp zużycie 10-15% oddam za Jimmy Choo edt!!! lub inne perfumy wymienione niżej! ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Estee Lauder double wear light podkład kolor 1 zostało może z 20% (używany przez zimę)
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Kilka rzeczy mi się u CIebie podoba.
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- 2. Lancome podkład color ideal kolor 001 zużycie 10% to moj numer 1, ale podoba mi sie także Bobbi brown shimmerbrick Rose z pędzlem
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, coś za BB Rose?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kanebo i/lub shimmer nectar?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754386 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
3. Kanebo podkład fuid finish lasting velvet (kupiony 2 tygodnie temu i przez ten czas używany) kolor 202 chyba (jeszcze sprawdzę) 6. Estee Lauder double wear light podkład kolor 1 zostało może z 20% (używany przez zimę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za double wear?
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
wszystkim odpisane
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
5. Bobbi brown shimmerbrick Nectar - zużycie jakieś 30%
może cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
shimmer Diora już wymieniony ale paleta Diora ciągle jest...czy wymienisz Kanebo za nią? może jeszcze coś znajdziesz za nectar?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754386 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dobrałabyś coś za lancome lub clinique?
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdzie u mnie coś za Bobbi brown shimmerbrick Rose z pędzlem?
Mam np. poza wymianką serum Lacome DreamTone 2 nowe, w folii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety podklad Bobbi Brown jest narazie zarezerwowany. Jesli chodzi o kolor jest bardzo jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.