|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Oszukana i zdradzona przez faceta - nie potrafię się pozbierać- pomóżcie.......
Dziewczyny okazało się, że mężczyzna, który nazywał mnie "swoją dziewczyną", "kochaniem" i "jedynym pozytywnym aspektem w jego życiu" przez cały czas trwania znajomości okłamywał mnie i zdradzał. (Ja mam 26 lat on 30) Zaufałam mu i oddałam mu swoje serce, cieszyłam się z każdego spotkania z każdego telefonu poznałam go w najbardziej odpowiednim momencie moje życia, dawałm mi wsparci i siłe, to dla niego każdego dni chcaiłam wstawac iść do pracy i z uteskniem czekałam na każdy weekend żeby sie zobaczyć z NIM.
Okazało się ze bylam tylko elementem rozrywki w jego życiu. Dzieki mnie odrywał sie od szraej rzeczywistości a tak naprawde nie byłam nigdy nikim ważnym dla niego tylko ciągle mnie oklamywał. Przez cała naszą znajomśc zdradzał i spotkał się ze swoją byłą i inną dziewczyną. Gdy to wszystko wyszło na jaw załamałam się....... nie mogę spac ani normalnie funkcjonować; wziełam ostatnie dni urlopu bo nie dałabym rady normlanie pracować. Codziennie płacze praktycznie przez cały dzien.... jutro muszę wrócić do pracy- nie wiem jak to zrobię... najgorsze ze nie wyobrażam sobie dalej mojego życia. Jestem osobą dość nieśmiała i nie mam znajomych; przez ten rok to on wypełniał każdą wolną chwile. A teraz zostałam sama ze sobą i wielkim żalem bo czuje się jak iditoka, najgorsza debilka i ogólnie dno. Włożyłam wiele sił w ten związek0 zyjąc nadzieją na milosc. Ja się zakochałam a on mnie zostawił jak najgorszą szmate. Nie potrafie dalej już zyc, nie widze sensu i jest mi strasznie przykro i mam straszną rane na sercu ze zostalam tak potraktowana jakby byla zwykla dziwką. Jak mam dalej życ skoro moja samoocena:na i wartośc spadly do zera. Ten facet ciągle mi powtarzał, ze jestem" wyjątkowa i niesamowitą dzecwzyną", "że ma szczescie ze mnie poznał" ze jego znajomi bardzo mnie lubią" ze lubi spedzac ze mna kazda chwile bo daje mu duzo radosci". Skoro byłam taka niesamowita to dlaczego tak sie zachowal? widocznie jestem nikim Nie wiem jak dalej normlanie życ, nie potrafie się ogarnać, tylko płacz, żal i najgorsze mysli Proszę pomożcie bo nie mam do kogo się zwrócić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszukana i zdradzona przez faceta - nie potrafię się pozbierać- pomóżcie.......
Cytat:
Co zrobić? Nic nie zrobisz. Z czasem to będzie coraz mniej boleć i tyle. Teraz zajmij się sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszukana i zdradzona przez faceta - nie potrafię się pozbierać- pomóżcie.......
Cytat:
tak to już bywa ,że czas leczy rany
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Problemem jest Twoja niska samoocena, nad którą musisz popracować...Jestem facetem i nie znam takiego, który przynajmniej raz nie został zdradzony przez kobietę. Każdy z nich żyje i układa sobie życie na nowo. Co mają powiedzieć, że to ich wina? Nie, wyciągają wnioski i idą dalej....Trzymaj się i poszukaj odskoczni od życia codziennego. Sport, szydełkowanie, gotowanie itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie Ty pierwsza zdradzona i nie ostatnia. Niejedna z nas przez to przeszla, bolalo bardzo. Ale bedzie lepiej. Nie pozwol, by taki idiota Cie zniszczyl. Zabral Ci 'tylko' rok. Moglo byc znacznie gorzej. Wyplacz sie, ale potem wez w garsc. Musisz ![]() Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2013-11-12 o 18:50 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jeśli facet mówi za dużo takich bajerów to jest to podejrzane i n prawdopodobnie nie jest szczery. Niestety bólu się nie pozbędziesz,ale uwierz mi, z czasem minie. Ten największy, powiedzmy,ze po 6 miesiącach. A potem będzie coraz lżej. Po dwóch latach nie będziesz już o tym często myśleć. To wszystko zależy te od stażu Twojego związku. Dobrze jest spróbować skierować swoją uwagę na coś innego np. na poszerzanie wiedzy na temat urody, makijażu, zasad ubioru, aby się dowartościować, poczuć się lepiej. To pomaga. Pomaga też siedzenie na forach dla zdradzonych i polecam przeczytanie tej książki: http://www.gwp.pl/8800,sposob-na-kla...-i-zdrada.html. Ona pomoże Ci odpowiednio spojrzeć na zdradę. Może jest dostępna w bibliotece.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czytam co napisałaś, i szczerzę Ci współczuję, bo rozumiem co czujesz. Przechodziłam przez coś takiego jakieś półtora roku temu. Nie życzę komuś takich uczuć...
Długo trwało aż odzyskałam chęci do życia, a wszystko przez to, że byłam ciągle zaślepiona, liczyłam, że jednak będzie dało się to naprawić. Teraz żałuję, że tak długo opłakiwałam owe wydarzenie. Wszyscy mówili mi, że czas leczy rany - nie wierzyłam i nie mogłam tego pojąć. A jednak, wyleczył. Nie zadręczaj się tym draniem, kiedyś przeminie cała złość i smutek jaki czujesz dzisiaj, i też będziesz pluć sobie w brodę, że tyle łez wylałaś przez jakiegoś bawidamka. Wyjdź do ludzi, jeśli nie masz wielu znajomych to przełam się i poznawaj nowe osoby, zajmij się czymś poza pracą by nie zamykać się w czterech ścianach. Może jakiś fitness, kurs tańca, siłownia... niby nic takiego, ale to sprawia frajdę zwłaszcza gdy jest to dla kogoś nowością ![]() Trzymaj się i nie opłakuj kogoś kto nie jest tego wart! ![]() Edytowane przez Sastina Czas edycji: 2013-11-12 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Teraz stwierdzenia 'czas leczy rany' wydaje Ci się nic nie warte, ale taka jest prawda. Teraz najważniejsze, żebyś zaczęła żyć pełnią życia, skupiła się na sobie i powiedziała sobie, że on nie na Ciebie nie zasługiwał, że dasz sobie świetnie rade bez niego! Jak w to uwierzysz, to mimo, że uczucie od razu nie minie, to będzie Ci dużo łatwiej
![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Zgaszam sie z *Rose, czas leczy rany
![]() Zapraszam na watek o Rozstaniu z facetem, wygadasz sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, oni tak czasem robią. Mówią, mówią, kobieta szaleje, a nic z tego ich mówienia nie wynika. To tak na przyszłość.
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kochana chrzanic go i idz na zakupy, nic lepiej nie poprawia humoru
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Rozumiem Twój ból. Na początku jest ciężko, bo wszystko jest świeże.
Radziłabym Ci po prostu zająć się sobą. Musisz przełamać ten stan i spróbować żyć na nowo. 3mam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.