|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Maj: beżowe czółenka 38 i czarne nietoperzowate ciuchy RI, Top shop
Witam!
Zasady jak wszędzie, preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym. Mam na wymianę: - beżowe czółenka Deichmann (Graceland), rozmiar 38 - nie ma - czarny dziergany sweter oversize River Island (bez metki, z outletu), stan bardzo dobry, rozmiar 36, wymiary: szerokość pod pachami: 60 cm szerokość w talii: 50 cm szerokość na dole: 52 cm długość od ramienia: około 83 cm - czarna obcisła sukienka z półprzezroczystymi rękawami Top Shop. Będę wybredna bo może jeszcze ją włożę. Stan bardzo dobry. Rozmiar 38 ale wg mnie to raczej 36, wymiary: szerokość pod pachami: 38 cm szerokość w talii: 35 cm na dole: 41 cm długość: około 78 cm Szukam: Niczego konkretnego ale noszę tylko czerń. Lubię szmatkowate zwisające asymetryczne długie tuniki, sukienki i narzutki, waterfalle, fasony oversize -> patrz mój avatar, to autoportret ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-05-03 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj: beżowe czółenka 38 i czarne nietoperzowate ciuchy RI, Top shop
Pożądam sukienki z Top Shopu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za sukienkę?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.