|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() Ca³kowita uleg³o¶æ partnerowi w zwi±zku. Z w³asnej, nieprzymuszonej woli.
Jestem m³od± (20), atrakcyjn±, bardzo kobiec± kobiet±, która zwraca na siebie uwagê mê¿czyzn. Jednak nie robi± zazwyczaj pierwszego kroku, obserwuj± z daleka, u¶miechaj± siê. Gdy jestem na imprezie, nie spotykam siê z nieprzyjemnymi zaczepkami, budzê respekt i jednocze¶nie zainteresowanie.
Z tego co mi ludzie mówi±, sprawiam wra¿enie konkretnej, nieco dumnej, pewnej siebie. Pomimo zainteresowania jakie budzê, jeszcze nikomu nie da³am szansy, nie by³am jeszcze w powa¿nym zwi±zku. Nie potrafi³abym byæ z kim¶ tylko dlatego, ¿e czujê siê samotna i ''wypada³oby mieæ faceta''. Dlatego wiêkszo¶æ zalotów odrzuca³am. Nie chcê by mnie ¼le zrozumiano, ale jestem typem osoby, która pragnie byæ w zwi±zku ca³kowicie zdominowana. Ja naprawdê NIE POTRAFIÊ byæ z fajnym facetem, który normalnie siê zachowuje, nie jest zaborczy, daje swobodê itp. Nie wiem czemu tak siê dziejê, co jest ze mn± nie tak? Pomimo, ¿e na co dzieñ jestem zdecydowana, rozgadana, pewna siebie, to pragnê faceta, któremu bêdê uleg³a, który bêdzie siê mn± opiekowa³, bêdzie moim panem, zaborczy, silny, zdecydowany ... a ja bêdê mu podporz±dkowana, ca³kowicie uleg³a. Nie, nie naogl±da³am siê g³upich filmów, nie naczyta³am g³upich ksi±¿ek ( czytam tylko horrory ![]() Mo¿e powinnam zmieniæ zachowanie, sposób ubierania siê, ¿eby zwróciæ uwagê takich mê¿czyzn? Jakim sposobem mogê takiego mê¿czyznê do siebie ''przyci±gn±æ''? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 661
|
Dot.: Ca³kowita uleg³o¶æ partnerowi w zwi±zku. Z w³asnej, nieprzymuszonej woli.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 364
|
Aj tam, zaraz specjalne sposoby i wabiki... Bierzesz pierwszego lepszego (im bardziej zakompleksiony, tym lepiej, dobrze by by³o gdyby mia³ te¿ jakie¶ na³ogi) i pozwalasz sobie wej¶æ na g³owê. Nie wyznaczasz granic, skaczesz na jednej nó¿ce naoko³o ksiêciunia, cieszysz siê, gdy zabrania Ci siê malowaæ, spotykaæ z przyjació³mi i ubieraæ co¶ innego ni¿ wór pokutny. W ogóle masz tu miliard w±tków o ksiêciuniach i ich wiernych, cierpi±cych w imiê mi³o¶ci pos³ugaczkach. Mi³ej lektury trollu
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 342
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 468
|
A ja zaproszê do BDSMowego w±tku (Masochostki). tylko bez lêków proszê, bdsm wi±¿e siê nie tylko z fizycznym aspektem, ale i dominacj± psychiczn± - przewinê³y siê w¶ród nas osoby które maj± za sob± zwi±zki oparte równie¿ na ca³o¶ciowym podporz±dkowaniu partnerowi wy³±cznie w tym aspekcie, wiêc mo¿e znajdziesz co¶ dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 479
|
Cytat:
[bo swojego zdania nie masz, kto¶ za ciebie decydowaæ bêdzie - wiêc i g³upia bêdziesz w jego przekonaniu] to skórka jest warta wyprawki na to zwróæ du¿± uwagê: za tymi cechami co opisa³a¶ nie idzie samo dobro i potêga mêsko¶ci ale jest te¿ zawsze druga rzecz w pakiecie: jak nad kim¶ dominujesz, to i za g³upszego go uwa¿asz, mniej wartego, kim kierowaæ trzeba, kto ma mniejsze prawa od ciebie bêdzie sie liczy³ ze zdaniem kolegi, nie twoim, na ten przyk³ad jak przyjdzie czas na jak±¶ decyzjê - podejmie j± za ciebie ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- zdecydowanie, si³a, egoizm - ci±gn± za sob± w pakiecie to, ¿e czujesz siê lepszy od innych, s³abszych prawdziwy przeciwnik to dla takiego ten, kto równie silny, a nie ten, nad kim on dominuje innymi s³owy: nie bêdziesz dla niego partnerem do powa¿niejszych rozmów na opiekê bêdziesz zas³ugiwaæ - póki pos³uszna jeste¶ i tak dalej w te wzory i kolory Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-10-16 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 145
|
My¶lê ze moze to mieæ zwi±zek z twoimi relacjami z ojcem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 282
|
Yeah xD Dobra psychoanaliza nie jest z³a.
Ja tam my¶lê, ¿e to nie kwestia ojca, tylko Greya ![]() Mia³am te¿ tak± fazê (na¶cie lat) ¿e stwierdzi³am, ¿e ci dobrzy, mili ch³opcy s± nie dla mnie i chcê zuego, znalaz³am takiego po dwóch dniach. Na dzieñ dobry informacja, ¿e ma wyrok za narkotyki, a potem by³o coraz ciekawiej, z odciêciem mnie od znajomych, naciskaniem na seks (by³am przed pierwszym razem, na szczê¶cie a¿ tak siê mu zdominowaæ nie da³am), ale jak mi wystrzeli³ z tekstem - zupe³nie na powa¿nie - ¿e jest wilko³akiem, to stwierdzi³am, ¿e przegiê³am. Ci mroczni, ¼li faceci s± do wytrzymania tylko w ksi±¿kach i filmach, w prawdziwym ¿yciu ryj± baniê i tyle. Z tymi dominuj±cymi - patrz±c na kole¿anki, które takich typów dorwa³y - analogicznie. Tak¿e znajd¼ sobie takiego, przekonaj siê i uciekaj ![]() Edytowane przez 201605300922 Czas edycji: 2013-10-16 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
Cytat:
![]() Ja tez na takiego mia³am chêtkê, dopóki takiego nie spotka³am... Jak ja teraz doceniam normalnych facetów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Cytat:
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-10-16 o 23:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
lubi eks swojego mê¿a
Wiadomo¶ci: 1 791
|
a ja bym dziabnê³a to z trzeciej strony.
bo odstawiaj±c na bok kwestiê potrzeby bycia zdominowan±, podejrzeñ o bardzo kiepski trolling i tak dalej, ja uwa¿am, ¿e zarówno autorka w±tku, jak JanePazram, pomimo bardzo rozs±dnego podej¶cia do sprawy, zupe³nie b³êdnie definiuj± osobê siln±. osoba silna nie dominuje. osoba silna, naprawdê silna, o mocnej psychice, osadzona w sobie, nie ma potrzeby dominacji. ma na tyle wysokie poczucie w³asnej warto¶ci i na tyle ma³o kompleksów, ¿e nie musi sobie odbijaæ tego czyim¶ kosztem, nie d±¿y wiêc w ¿adnym stopniu do ustawiania siê na szczycie hierarchii. ale poniewa¿ taka osoba ma jasny i rzeczywisty os±d samej siebie, to raczej nie bierze pod swoje skrzyd³a zagubionych myszek. i gdyby autorka pozna³a naprawdê silnego, stabilnego psychicznie faceta i ukaza³a mu siê w roli pos³usznej sierotki marysi, to zosta³aby grzecznie oddelegowana z powrotem do mamy, bo nie by³aby absolutnie godnym partnerem. nie ten poziom. osoba silna nie poniewiera s³abszymi od siebie, ale nie musi te¿ siê nimi interesowaæ, bo niby co w nich interesuj±cego dla niej? dlatego ustalmy: dziewczyna nie szuka silnego i zdecydowanego faceta, tylko niestabilnego, zakompleksionego facecika, który bêdzie opiera³ swoje ego o taktowanie jej przedmiotowo. a to s± dwie bardzo ró¿ne sprawy.
![]() |
#12 | |
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
S±dzê ¿e tu bardziej chodzi o si³ê nie w sensie g³êbszej osobowo¶ci i mora³ów, tylko o si³ê fizyczn±, tê si³ê która jest widoczna na pierwszy rzut oka, któr± siê prezentuje, która definiuje (w stereotypach) samca alfa. Dla bardzo wielu kobiet jest to ogromnym afrodyzjakiem. Bynajmniej nie chodzi o si³ê charakteru, która - tu siê zgadzam - powoduje, ¿e cz³owiek nie ma potrzeby niañczenia i dominowania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
Cytat:
albo trollujesz albo jakas sfiksowana jestes? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.