![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystkowątek wrześniowy u NelehFly - różne rozmiary, głównie xs-mZAMKNIĘTY! Do wymiany posiadam ciuszki, głównie rozmiary xs/s, jest parę uniwersalnych oraz kilka większych. Nie robię zdjęć na sobie - większość ubrań źle na mnie leży lub jest za mała/ za duża, więc byłoby to bez sensu. Inne zdjęcia dodatkowe chętnie wyślę. Noszę rozmiar ubrań S, czasem XS, spodnie S/M, buty 36, duże 35. Dużą część rzeczy wymienię za drobiazgi, chętnie wymienię większą ilość ciuszków za jedną. Najbardziej interesują mnie duże wymiany. Paczki wysyłam z reguły raz w tygodniu, zawsze dobrze zabezpieczone, tylko listem poleconym. Jestem wybredna, wybaczcie, ale mam mnóstwo ciuchów i nie potrzebuje kolejnych, których nosić nie będę ![]() Reszta zasad jak u innych Chętnie przygarnę czerwoną sukienkę (byle nie kloszowaną, już mam :P), różnego rodzaju spódniczki, body (raczej takie bluzkowe, nie bieliźniane) - czarne koronkowe z rękawem 3/4!, buty Air Force 1 białe (za które mogę poszukać czegoś poza wątkiem), czarne, skórzane spodenki o luźniejszym kroju, bluzki z mocnymi wycięciami pod pachami, oraz inne rzeczy z wish w linku Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-24 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek wrześniowy u NelehFly - różne rozmiary, głównie xs-m
1) Lipsy London, nowa, z kompletem metek (odklejona nalepka z ceną, sukienka była prezentem). Materiał gładki, nie satynowy - nie błyszczy się. Z tyłu zip z logo marki, moja ma czarny pasek w talii, z przodu silikonowe wstawki, dzięki którym świetnie się trzyma. Z metki UK 10 czyli M'ka, polecam jednak na S z biustem B/C.
2) Czarna sukienka Orsay. Stan bardzo dobry. Góra dopasowana, przy ramiączkach kokardki, dół rozkloszowany, wykończony tiulową wstawką. Rozmiarowo dobra na osoby o szczupłej talii - około 60-62 cm max. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
3)Sukienka w stylu babydoll, projektu Pixie Lott dla Lipsy London. Rozmiar z metki to 10 czyli 38, ja nosiłam na 36 i też leżała dobrze. Stan bardzo dobry, posiada delikatne ślady użytkowania, jednakże nie ma wad. Zapinana na zamek z tyłu, odkryte plecy, wycięcie pod biustem, wykończona tiulową wstawką. Bardzo zwiewna. Kupiona za 350 zł, także nie oddam łatwo. - nie ma
4) Sukienka Be Smart. Czarna, wytłaczana mieniącymi się na granatowo kropeczkami. Z tylu gorsetowe wiązanie. Stan bardzo dobry. Rozmiar to takie s-m. Bardzo ładnie podkreśla figurę. 5) Dopasowana, asymetryczna sukienka Lipsy. Efektowne wycięcie na plecach. Rozmiar polecam na xxs/xs malutkie s. Stan bardzo dobry, kwiaty delikatnie się mienią Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-28 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
6) Błękitna sukienka na szyję wyszywana w kwiatki. Nando, z metki na 158, ale pasuje też na wyższe osoby. XS-S. Stan idealny.
7) Seledynowa sukienka w kwiaty. Stan bardzo dobry, rozmiarowo polecam na s/m. 8) Suknia w kolorze kobaltowym, górna część usztywniana, dół rozkloszowany. Niepowtarzalna. Dobra na s z dużym biustem, m. Stan bardzo dobry. 9) Błękitna sukienka, z tyłu posiada gorsetowe wiązanie. Projektu Krystyny Wiśniewskiej. Gratis dokładam do niej pasujący szal. Rozmiar 36, ale spokojnie można dopasować na 34. Założona raz. Kosztowała mnie 200 zł. 10) Chinosy Diverse. Nowe, z metką. Rozmiar xs, lekko podwyższany stan. Możliwość dowolnego wywijania nogawek. Bez paska. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11) nie ma
12) Szare rurki skinny Terranova, stan bardzo dobry, rozmiar xs. 13) Spodnie rurki skinny w ślicznym malinowo-ceglastym kolorze. Rozmiar S, Tally Weijl. Założone przeze mnie tylko 2 razy, jednakże na jednej z nogawek z tyłu zrobiła się mała, jaśniejsza plamka - zdjęcie numer 2 (robione z lampą, więc w rzeczywistości jest mniej widoczna). 14) nie ma 15) Białe rybaczki, stan dobry, zwężane na xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-03 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
16) nie ma
17) Rurki Pull & Bear, z metki rozmiar 40, jednakże pasują na osobę noszącą rozmiar M, duże S. Stan bardzo dobry. 18) Legginsy z koronkowym wzorem. Śliski, elastyczny materiał. Mam z wymiany, podobno są z H&M. Rozmiarowo wypadają na xs/s. W pasie szeroki, bez uciskowy ściągacz - guma. Stan bdb. 19) Proste spodnie Fishbone, stan dobry - z tyłu mają lekko zadeptane nogawki. Rozmiar 26. 20) Brązowe, elastyczne spodnie wizytowe. Ładnie podkreślają pupę, zapinane z boku na zamek. Pasują na rozmiar xs, stan bardzo dobry. 21) Czarne rurki Blend She, stylizowane na znoszone. Mam z wymiany, z metki to 26, ale wypadają na 24. Stan dobry. Nie ma. Ostatnie zdjęcie - rurki pull and bear na mnie Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-13 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
22) Spodnie w stylu grunge House. Rozmiar 26/32. Klasyczny krój. Stan dobry.
23) Industrial Cotton, jasne, miękkie jeansy, rozszerzane nogawki. Stan dobry, rozmiarowo większe s, małe m. 24) Proste, lekko zwężane spodnie, rozmiar 34, stan bardzo dobry. Ładnie wyszczuplają nogi 25) Tally Weijl, mini z ćwiekami, na dole fabrycznie postrzępiona. Stan idealny, rozmiar 34. 26) Jeansowa mini, stan bardzo dobry, rozmiar s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
27) New Look, mini z zipami, wyższy stan, rozmiarowo na M. Mam z wymiany, stan bardzo dobry.
28) Mini z falbanek floral. Z metki s/m, ale polecam na m, a nawet na l (jest na gumie). Stan bardzo dobry. 29) Klasyczna czarna mini o trapezowym kroju, zapinana na zameczek. Stan bardzo dobry, rozmiar xs 30) Maxi w kropki, stan bardzo dobry. Uniwersalna. 31) Czarna spódnica, regulowana długość/widoczność falbanki. Stan bardzo dobry, rozmiar S. 32) Czerwona bombka na gumie, z przodu dwie kieszenie, materiał dwuwarstwowy, pasuje od xs do m, stan bardzo dobry. Kupiona w The Sting. 33) Czarna mini, stan bardzo dobry, z metki 28, ale wypada na mniejsze - 26, 25. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
34) Jeansowa bombka Pull & Bear. Z metki M'ka, ja nosiłam na S i też była ok. Stan idealny.
+ dodatkowe zdjęcie spódnicy z postu poprzedniego (nr. 31) 35) Spodenki w paski, Crazy World dla Takko Fashion. xs, stan idealny, grubsze. 36) Spodenki DIY, stan bardzo dobry, xs małe s 37) Spodenki House, xs, stan dobry - lekko postrzępiony sznurek 38) Dwustronne spodenki House, xs, (z tyłu mylnie napisano, że to L'ka, w kieszonce jest metka z prawidłowym rozmiarem), stan bardzo dobry Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
39) Malinowe rybaczki G-Unit (oryginały kupione w USA). Na dole ściagacze - jeden lekko postrzępiony. Z tyłu zgubiłam jeden guzik - został zastąpiony innym. Tak więc stan oceniam jako dobry. Zwężane na xs, małe s.
40) Nietoperz z łączonych materiałów Bershka. Na dole na gumie. Mój ma kolor niebieski, rozmiar s, ale jest w zasadzie uniwersalny, Z tyłu ładnie wycięty na plecach. Stan idealny. 41) Babydoll Atmosphere. Rozmiar 34, pasuje od 32 do 36, w biuście na gumie, dół rozkloszowany, regulowane ramiączka. Nowy, z kompletem metek. 42) Bokserka NY&C, stan dobry, zwężana i skracana na xs 43) Logowana bluzeczka z kopertowym dekoltem, wiązana z boku, stan bardzo dobry, xs. 44) Old Navy, w brązowo - czarne paski, lekki, przewiewny materiał, stan bardzo dobry. Z metki M'ka, ale jest uni. 45) Bluzeczka w kwiatki, zwiewna i lekka, pasuje na xs, małe s. Stan idealny. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
46) Zielona bluzeczka na szelkach. Stan bdb, xs/s
47) Czarna bluzeczka, stan idealny, xs. 48) Kopertowa bluzka na szelkach, szeleczki skracane (można przeszyć), stan bardzo dobry, xs'ka. 49) Elastyczna, biała koszula z wiązaniem na biuście, stan dobry, pasuje na xs/s. 50) Różowa kopertowa bluzeczka z rękawem 3/4. Stan dobry. S'ka. 51) Koszula, pasuje na rozmiar xs/s, stan bardzo dobry. Kolor lekko wpada w lila. 52) C&A, z metki na 158, pasuje na wyższe, jest w zasadzie oversize, na dole wykończona gumką, reszta luźniejsza, mięciutki materiał. Stan idealny 53) Silkland Petite, wstawki a'la mgiełka, wyszywana w kwiaty, nie noszona, stan idealny, rozmiarowo na M/L. Nie oddam łatwo, zdjęcia nie oddają uroku. 54) Dwuwarstwowa bluzeczka, stan bardzo dobry, xs/s. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
55) xs,s
56) xs 57) xs 58) H&M Young, xs 59) xs/s 60) Antalia Femme, xs/s, nie noszona 61) xs/s 62) Terranova, xs 63) xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
64) s
65) xs 66) xs 67) xs 68) xs-m 69) xs 70) Tally Weijl, stan idealny, s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
71) Atmosphere, z metki 40, ale wypada na mniejsze - xs/s/m
72) BSK s 73) xs-m 74) s 75) E-vie, s/m, nie noszona, 76) Body Studio, M - też jednak sobie zostawie ;P 77) BAY, S 78) Duże m/l Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
79) Yessica, nowa z metką, 36, pasuje też na 38
80) ok. 42 81) 42-44 82) 42-44 83) xs-m 84) japan style, uniwersalny, stan idealny, 85) Clockhouse, xs 86) Nikka, s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
87) Sabra, xs
88) Atlantic, M, ale wypada na xs/s 89) Angel Eye xs/s 90) s 91) s-m 92) F&F, nowy bez metki, xs 93) xs 94) duże s/m 95) EckoRed xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
96) M
97) Uni 98) New Look Generation, z metki na 11-13 lat, ale pasuje od xs do m 99) Diverse, s 100) xs,s 101) s, pilotka, eko skóra, stan bardzo dobry z minusem nie ma 102) Stradivarius, s, ale jest uni, kupiony za 129 zł, stan bardzo dobry, guzik dorobiony przeze mnie :P zostawiam sobie jednak :P 103) ccc, 36, trochę pozdzierane obcasy (foto dla zainteresowanych) rezerwacja Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-04 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
104) diverse 37
105) 35 106) 37,5/38 107) Nowa farba do włosów Garniera 108) Avon 109) Avon 110) stan bdb Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-17 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
111)
112) 113) uni 114) uni 115) A70 Hello Kitty 116) 117) Nexus, xl DOKŁADKA 11.10.2013 * j eliton - naturalny błonnik - opakowanie 5g*18 saszetek - nowe, zafoliowane. Posiadam dwa opakowania Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-11 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 24.09.2013
118) Szminka w kredce MaxFactor giant lip pencil w kolorze 03 - Passionate Red - tylko wypróbowana 119) John Frieda Frizz Ease, straightening potion - spray prostujący do włosów, tylko wypróbowany (kilka psików) nie ma 120) naszyjnik fasola - nie ma 121) Jegginsy Denim Co, najnowsza kolekcja, rozmiar 10 - 38, na 36 też dobre. Nowe, jednak pośpiesznie oderwałam metki ![]() 122) mp3 - nie ma 123) bransoletka złota opia - nie ma 124) Rzemykowa bransoletka, nie używana, regulacja rozmiaru 125) Dwie bransoletki na wzór candy crystals, przeźroczysta i błękitna z charmsami. Nowe. 126) Kolczyki Opia, nowe, najnowsza kolekcja. Zostały tylko te widoczne na zdjęciu - napis love (nie ma), serduszka z brylancikiem, okrągłe brylanciki, trójkąciki z trzema małymi brylancikami. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale ciężko było je uchwycić. Jutro dalsza część dokładki ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-10-09 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za sukienki lipsy london?
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Zółte, cieniutkie rurki Stradivarius - są jak tregginsy, bardzo dopasowane. Rozmiar z metki to 28. Stan bardzo dobry.
cos za?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Yessica, nowa z metką, 36, pasuje też na 38
Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej,coś u mnie może?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1378903031 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1378902286 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1378905676
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
14) Pastelowe, miętowe skinny Denim Co. Aktualna kolekcja, spodnie są bardzo miękkie, przyjemne w dotyku. Nowe, z kompletem metek. Rozmiar UK 8,
16) Pastelowe skinny w kolorze pudrowego różu. Nowe, z kompletem metek, Denim Co, aktualna kolekcja. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za 7 6) Body Studio, M
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1378902286 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1378903031
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.