|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Październik - różne różności
Witam
![]() W październiku bardzo chętnie wymienię następujące rzeczy: - Mały wiklinowy koszyczek z kokardą SOLAR, - Mała torebka czarno-różowa SOLAR, - Mała czarna lakierowana torebka z kokardą SOLAR, - Płyn złuszczający Clinique 3 kroki, typ skóry 3 zostało ok. 100 ml z 200 ml. - Avene - filtr w sprayu, zostało ok. 75 ml z 200 ml, otwarty dokładnie 23 lipca 2013 r. - Botki RYŁKO - rozmiar 38, bardzo ciepłe i wygodne, miałam je na sobie kilka razy zeszłej jesieni, obcasy noszą ślady użytkowania widoczne na załączonych zdjęciach, wiem, że istnieje w RYŁKO wymiana płatna obcasów, koszt ok. 40-50 zł, sprawdzę, ale powinnam mieć paragon, buty kupione rok temu, więc są jeszcze na gwarancji ![]() W zamian poszukuję: - podkład, najchętniej apteczny bardzo jasny, np. Toleriane LRP 11, lub Estee Lauder DW Light, może być również podkład mineralny - ważny jest dla mnie odcień, bo blada jestem ![]() - każda ilość rosyjskich past do zębów, szczoteczek CURAPROX 5460, gęstego mydła do ciała i włosów Planeta Organica, - kredka do brwi Sisley z woskiem pszczelim lub jakiaś inna ekologiczna, - kremy do twarzy i pod oczy rosyjskie, ekologiczne, - serum do ust Pat&Rub, - ChubbyStick - jasne kolory "do pracy" Zapraszam serdecznie
Edytowane przez madzik21 Czas edycji: 2013-10-28 o 16:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - różne różności
coś za czarno różową torebkę?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1380642010 kredkę do brwi
znajdziesz coś u mnie za powyższe?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za torebkę z 4 zdjęcia?
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Nic nie znalazłam dla siebie ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Niestety nic |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Bb jest bez różu bo sama nie używam podkładów z rózowymi tonami, to jest odcień 02 bodajże. A powiedz mi- masz jeszcze jakieś zdjęcia tej torebki? Tak z boku np? Czy zapięcie jest złote zy srebrne?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Up!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.