![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szczuplejsza 2014
Zapraszam wszystkie osoby, które chcą przede wszystkim lepiej czuc się we wlasnym ciele
![]() ![]() Przywitajmy Nowy Rok w szczuplejszym, zdrowszym ciele ![]() Kto chce się przyłączyć ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szczuplejsza 2014
Chętnie dołącze do Ciebie
![]() Dwa dni temu postanowłam przejśc na dietę, bo przez rok przytyło mi sie trochę i nie moge patrzec w lustro ![]() Jestes na jakies diecie czy po prosty MŻ? ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chętnię dołączę!
![]() za mną 4.5 kg i jeszcze dłuuuuga droga przed. Jakie macie cele, dziewcyzny? ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała zrzucić 5-6 kg
![]() Gratuluję zrzucenia, na jakiej jestes diecie?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie mam typowej 'diety', raczej zdrowe odżywianie, staram się jeść białko w każdym posiłku, nie jem słodyczy, owoce i pieczywo do południa, na obiad kasza/ryż/makaron z kurczakiem/rybką plus warzywa, duużo warzyw
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez natul Czas edycji: 2013-10-22 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie jestem na żadnej konkretnej diecie, nie jem pieczywa, staram się nie jeść słodyczy. Najgorsze u mnie sa wieczory wtedy mam największy apetyt, ale to chyba większośc tak ma
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Przyłączam się do was ![]() ![]() Może coś doradzicie ? Niestety nie mam możliwości zjedzenia ciepłego obiadu w dzień ,ponieważ pracę kończę o godz. 18 a w domu jestem ok. godziny 18.20 Pomożecie ? ;* |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja też dołączam
![]() pewnie do nowego roku się nie wyrobię, ale w 2014 chcę mieć jakieś 9kg tłuszczu mniej ![]() trzymam kciuki za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny !
Bardzo sie ciesze, że nie będę sama ![]() Ja chcem zrzucic jakies 6 kg ![]() Teraz waże 64kg przy wzroście 167 ![]() Jadłam ostatnio dużo słodkich, słonych, tłustych rzeczy ![]() Teraz chcem to ograniczyć do maksymalnego minimum ;D Jesc zdrowiej i w koncu zacząć jeść śniadania ! Mam nadzieje, że wytrwam ![]() A dodam, że pracuje w piekarni/cukierni. ;D Chociaż jest jeden plus, a nawet dwa, najadam się tym patrząc, czując(chociaż mam małe słabości ), no i mam dostęp do fajnego zdrowego, bardzo świeżego pieczywka ![]() A wy co planujecie? Jak wam idzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Hej też się przyłącze jeśli można na swojej diecie jestem od 11 października póki co zeszło mi 2 kg. Muszę schudnąć 10 kg jakby się udało 15 to w ogóle byłabym w siódmym niebie
![]() Od razu napisze, że ja wyeliminowałam potrawy mączne, makarony, ziemniaki. Zastępuje je brązowym ryżem i kaszami. Jem warzywa, owoce, mięso, ryby no i nabiał odtłuszczony. Zauważyłam, że jeżeli jem regularnie 5 posiłków co 3 godziny to nie ma mowy o byciu głodnym a niech mi umknie jeden to cały dzień rozwalony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Grattuluje !
Ja kocham ziemniaki, niestety ;D Jeszcze za nimi nie tęsknie, może dlatego, że nie jem ich dopiero 4dzień ![]() Wytrwam ! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Oby tylko faktyczne efekty może się tu jakoś zmotywujemy wspólnie. Własnie skończyłam kolacje (morszczuk z brokułami na parze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dołączam się do was. Do kwietnia chce zrzucić 15 kg ![]() ![]() Od 14.10. mam dietę... a raczej taką dietę ustaloną przez samą siebie. Nie jem białego pieczywa,jak już do ciemne,ziemniaki zastąpiłam brązowym ryżem,pije dużo wody. 3 szklanki wody niegazowanej z sokiem z cytryny dziennie,słodycze całkowicie odrzuciłam(no może ze dwa racy udało mi się zjeść kawałek ciasta na kawce u koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że dołączyłyście
![]() Ja dzisiaj ładnie pilnowałam się z dietą. Jesli chodzi o ćwiczenia to niestety u mnie z tym ciężko. Z Ewą wytrzymałam chyba 4 dni, aż wstyd ![]() Ja też pracuje do 18 i zawsze jak przychodziłam do domu o 19, to jadłam obiad i mysle, że to mnie zgubiło.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4339898 0]No to trochę nas łączy
![]() ![]() ![]() Przy dwójce dzieci to dopiero powinno się chcieć ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- [QUOTE=Czarna_Złośnica;434 00437]Fajnie, że dołączyłyście ![]() Ja dzisiaj ładnie pilnowałam się z dietą. Jesli chodzi o ćwiczenia to niestety u mnie z tym ciężko. Z Ewą wytrzymałam chyba 4 dni, aż wstyd ![]() Czemu z Ewą wytrzymałaś tylko 4 dni ?? Miałam dziś zacząć,ale jakoś brak mi siły ... od jutra już napewno zacznę (zresztą zawsze tak gadam ) no ale muszę w końcu zacząć,dieta dietą ale chciałabym mieć ujędrnione trochę te ciało niż jakieś tam flaczki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Tylko 4 dni wytrzymałam przez moje lenistwo, potem mi sie nie chciało, odkładałam i przestałam ćwiczyć. Jak już pisałam z ćwiczeniami u mnie ciężko
![]() Mam nadzieje, że Ty dasz radę i wytrwasz w ćwiczeniach, a może przyjdzie dzień, że i ja znowu zaczne z Ewką ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4339898 0]No to trochę nas łączy
![]() ![]() ![]() też mam dwójkę dzieci, córa ma 6 lat a synek 2,5 a staram się ćwiczyć codziennie, tz 5-6 razy w tygodniu. Przy dzieciach jest ciężej, przeszkadzają, itp ale można jakoś zorganizować czas, tym bardziej jeśli się nie pracuje ![]() Tak wogóle przepraszam, że się wtrącam, ale mogę do was dołączyć, mój wątek coś umiera ![]() ![]() Ja staram się schudnąć od końca lutego, były wzloty i upadki, teraz obecnie jakoś się trzymam. Mam 27 lat, dwójkę łobuzów (jak napisałam powyżej), mieszkam w De, przed dietowaniem ważyłam prawie 65kg, udało mi sie schudnąc do równych 55kg, a potem przybrałam do 60 i tak teraz mi waga się wachała między 56,5 a 58,5. Obecnie ważę 56,3, chciałąbym uzyskać moje upragnione 50-52kg, przed ciążami ważyłam zawsze 48kg, nigdy ani 100gram mniej ani więcej, a po I ciąży wszystko się zmieniło, bardzo dużo przytyłam w trakcie (32kg) i po niej zostawało mi 12kg. Jestem niska mam 161 wzorstu. Przez caly ten czas przechodziłam już Dukana, szybko na nim schudłam ale przerwałam i szybko ponad połowa wagi do mnie wróciła, starałam się też z Sb, różnie z tym bywało, a teraz staram się jeść po prostu zdrowo, dużo pić. Co do jedzenia to nie jem prawie wogóle ziemniaków i jakoś mi ich nie brakuje, jasne pieczywo zastąpiłam ciemnym i staram się jeść go jak najmniej itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czarna_Złośnica widzę ,że nie jestem jedyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ooo są ćwiczenia z Carmen Elektrą, mogę prosić o jaiegoś linka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! właśnie znalazłam na innym forum dietę jogurtową,je się same jogurty naturalne do woli , ale nic innego już nie wolno zjeść. Co o tym myślicie? Ja bym chyba spróbowała na pierwszy tydzień zobaczyć czy rzeczywiście kilogramy by poleciały w dół.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Bez sensu. Weź sobie opakowanie takiego jogurtu, poczytaj co on zawiera, a później wklep sobie w google, czego potrzebuje nasz organizm, żeby prawidłowo funkcjonować. Jogurty nie dostarczą Ci niczego. Kilogramy to nie wszystko, zdrowie przede wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Chyba masz rację,pozostanę przy swoim oszczędnym jedzeniu. Teraz czytam książkę Kasi Bosackiej,może w czymś pomoże. A wy jaką dietę macie by zrzucić zbędne kilogramy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja obecnie jestem na stabilizacji jeszcze przez 12 dni (2200 kcal), później przejdę do 1900 ![]() ostatnio schudłam na diecie 1800 do 57kg (-7kg), ale oczywiście zaprzepaściłam (długa wakacyjna historia) i startuję z 62 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj rano weszłam na wage i kg mniej, ale teraz popełniłam błąd i zjadłam płatki cini minis, to było silniejsze ![]()
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2013-10-24 o 19:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ksiazka związana z dietą,a raczej co jeść czego nie jeść i w jakich proporcjach. Przeczytałam całą ale szczerze to nic jakiegoś nadzwyczajnego się z niej nie dowiedziała. Oprócz tego że powinno się dziennie jeść 100g mięsa gotowanego (nie smażonego) najlepiej z dwoma łyżkami kaszy i dużo warzyw gotowanych. Pić 1,5 l wody dziennie a im więcej tym lepiej. Koleżanka będąc na diecie którą właśnie ta książka opisuje w ciągu miesiąca schudła 4kg. Próbowałam dziś poćwiczyć,ale cięzko mi z tym idzie :P Ale od 2 listopada zaczynam chodzić z koleżanką na basen narazie po 2h raz w tygodniu,a potem się zwiększy czas pływania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Można dołączyć? Od maja do chwili obecnej zrzuciłam 6kg (głównie zdrowa dieta 1600-1700kcal, bieganie, ćwiczenia różnorakiego rodzaju), mniej więcej jeszcze 3-4kg chciałabym się pozbyć. Aktualnie nie biegam, aczkolwiek ćwiczę z Mel B i od jutra znów wracam do Calleneticsu z Mariolą Bojarsą. Planuję też zacząć systematycznie chodzić na basen, ale z tym nie wiem jak to wyjdzie.
![]() Mnie, niestety, gubi fakt, że nie umiem gotować. A warzywka na patelni z ryżem i mięsem w końcu nudzą. I takim sposobem waga stoi mi w miejscu od jakiegoś miesiąca, bo i czego tu oczekiwać jak zamiast normalnego posiłku je się jakieś wynalazki w stylu bułki maczanej w owocowym jogurcie. ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj na wadze 56,1kg, może w przyszłym tygodniu zobaczę upragnione dwie piąteczki (55,9kg) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.