|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienie cinema ysl i estee lauder
proszę MODERATORA O DOPISANIE MIESIACA W TYTULE....PRZEPRASZAM , jestem nowa zapomniałam....
Witam! Jestem tu od wczoraj nie umiem się odnaleźć na wizażu , ale może się uda Wymienie 30 ml EDP Estee Lauder "Sensuous "( bez kilku psikow) , oraz Cinema 22 ml 30 ml /100 ml ContradictionKlein EDP, oryginaly oczywiście na - Poison hypnotic -Midnight Poison -grejfrutowa aqua Allegorie -Fendi Theorema -Organze lub...Allure ...bądź Bottega Veneta Czekam na propozycje ...ewentualnie odlewki . Pozdr Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2014-12-15 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie cinema ysl i estee lauder
Hej
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Zajrzyj i do mnie, może coś Ci się spodoba za Cinemę i Sensuousa ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
wypatrzysz coś u mnie w wątkach za: 30 ml EDP Estee Lauder "Sensuous " oraz Cinema 22 ml (to odlewka czy flakon)? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam Allure edp ok. 22/100ml chętnie przygarnęłabym Sensuous edp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
witaj
![]() jestem POWAZNIR zainetersowana wymiana na Allure ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- ![]() ![]() Czy masz tez Hypnotic poison? na wymiane? Pozdr ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Popatrze co masz ale gubie się tu... Proszę o cierpliwość ![]() Uscsiki!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() byłaś w moim wątku? Bo nic nie napisałaś odnośnie mojej oferty ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dziewczyny! Autorka tego wątku to moja siostra
![]() Piszę teraz w jej imieniu,bo musiala pilnie wyjechac,a jak to świezynka ,nie potrafi jeszcze sprawnie poruszac sie na tym forum. Prosila,aby poinformowac Was wszystkie,ze na spokojnie odpisze na każdą oferte w sobote,jak wróci Cinema jest ok.22/35 ml w butelce.To"normalny" ![]() . Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-12-11 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
coś ode mnie za Cinema?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj, zgodnie z umową wstawiam fotkę. Jako.l, że wymienilysmy się adresami zaznacz proszę w pierwszym poście na szaro ten zapach, żeby dziewczyny wiedziały, że już wymieniony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki , zaraz zaznacze ! Zatem Estee Lauder wymieniony ! Pozostalo Cinema i Contradiction. Mogę wymienic na jasny dobry puder , ewentualnie palete z cieniami szarości, beze ...Pozdr Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2014-12-15 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.