![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Październikowa wymianka - pielęgnacja.NIEAKTUALNE! Witam serdecznie! To mój pierwszy wątek wymiankowy, dołożę wszelkich starań, aby Wizażanki były zadowolone z odbytych ze mną wymian ![]() * Jako początkująca wymieniaczka, rozumiem i akceptuję fakt, że wysyłam jako pierwsza. * Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. * Kolor szary - rezerwacja/wymiana * Kolor czerwony - dokładka * Wymienione usuwam * Wysyłka tylko na terenie Polski * Wysyłka tylko PP Szukam: szczota TT, satynowa/jedwabna gumka do włosów, korektor pod oczy, krem BB lioele triple solution ![]() Oto co mam do zaoferowania (dołączam zdjęcie każdego produktu): • Avon, Infinite moment. 50 ml. Flakon bez atomizera! • Joanna, rozjaśniacz w spray'u. 150ml. Psiknięty kilka razy, zużycie minimalne. 06.2014r • Avon, puder rozświetlający w kulkach. 22g. Kilka razy muśnięty. • Clinique, Mild Clarifying Lotion - TYLKO! odlewka za mocniejszy lotion Clinique (1,2) • Nivea, antyperspirant Fresh natural. 50ml. Nowy. • Manhattan, matowa pomadka do ust. 6,5ml. Użyta 2-3 razy. Kolor 95M. • Lakier Golden Rose, kolor 209 (żółty) 11ml, użyty 1-2 razy. • Lakier Golden Rose, kolor 83 (malinowy) 11ml, użyty 1-2 razy. • Avon, cienie, 8 kolorów. Mają już kilka lat, ale są mało zużyte. Pudełko z lusterkiem. • Avon, cienie, 4 kolory. Mają już kilka lat, ale są mało zużyte. Pudełko z lekko uszczerbionym lusterkiem. Oprócz tego oferuję jeszcze parę książek: • Podręcznik do j.angielskiego Grammarway • Podręcznik do j.angielskiego Language Leader, poziom intermediate • Podręcznik do j.angielskiego Success, poziom pre-intermediate • Ćwiczeniówka do j.angielskiego Success, poziom pre-intermediate • Zbiór zadań z chemii Pazdro • Podręcznik do matematyki, liceum/technikum • Podręcznik do biologii, I liceum, zakres rozszerzony, operon • Podręcznik do fizyki, szkoły ponad gimnazjalne, wyd. zamkor, część 1 i 2 • Vademecum maturalne z biologii, operon • Vademecum maturalne z chemii, operon Edytowane przez package Czas edycji: 2013-12-15 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowa wymianka - pielęgnacja.
2,5,14, 17, 18, 20
szczególnie BARDZO zależy mi na 2 znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Tołpa, dermo face, sebio. Mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy. 150 ml. Użyty 3-4 razy. 05.2015r 3. La Roche Posay, Effaclar, oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej. 125ml. Użyty ok. 3-4 razy. 05.2015 11. Bourjois, róż, muśnięty kilka razy. Kolor 72 Tomette. 20. Avene, Clean-Ac. Krem nawilżająco-kojący. 5ml (posiadam 3 sztuki)
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żel peelingujący Tołpa, żel nawilżający Pharmaceris, żel La Roche Posay, Clinique 7 day?
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Tołpa, dermo face, sebio. Mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy. 150 ml. Użyty 3-4 razy. 05.2015r 2. Pharmaceris, nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu. Zużycie zaznaczone na zdjęciu (pozostało ok 1/3 z 190ml) 04.2016r 3. La Roche Posay, Effaclar, oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej. 125ml. Użyty ok. 3-4 razy. 05.2015r 4. Clinique 7day Peeling. 30 ml. Użyty 1 raz (odrobinka). 5. Clinique Take the day off, dwufazowy płyn do demakijażu. 30ml. Użyty 2 razy. 20. Avene, Clean-Ac. Krem nawilżająco-kojący. 5ml (posiadam 3 sztuki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hm, z mojej strony w grę wchodzi pędzel EcoTools i mydło Aleppo... pozostałe rzeczy wymienię tylko na coś superpotrzebnego. zastanów się, co mogłabyś oddać
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za
4. Clinique 7day Peeling. 30 ml. Użyty 1 raz (odrobinka). 5. Clinique Take the day off, dwufazowy płyn do demakijażu. 30ml. Użyty 2 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- ps. ustaw sobie link do wątku w podpisie bedzie ciełatwiej znaleźć
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
W sensie odlewka Pharmaceris + któryś z żeli? Bo szczerze mówiąc, na tym Pharmacerisie najbardziej mi zależało
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś u mnie za puder loreal i płyn dwufazowy Clinique?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() znajdziesz u mnie coś za : 14. Iwostin, correctin sensitia. Fluid łagodzący, kolor Naturalny. 30ml. Użyty ok. 4 razy. 08.2015 19. La Roche Posay, filtr 50+ Anthelios XL. 3ml (posiadam kilka sztuk) 20. Avene, Clean-Ac. Krem nawilżająco-kojący. 5ml (posiadam 3 sztuki) ? ![]() Szukasz czegoś konkretnego? Mój wątek ==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714909
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hey
![]() 1. Tołpa, dermo face, sebio. 2. Pharmaceris, nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu. 3. La Roche Posay, Effaclar, oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej. 125ml. 17. Caudalie, serum S.O.S 2ml. (posiadam dwie sztuki) 18. Caudalie, krem. 3ml. 19. La Roche Posay, filtr 50+ Anthelios XL. 3ml (posiadam kilka sztuk) 20. Avene, Clean-Ac. Krem nawilżająco-kojący. 5ml (posiadam 3 sztuki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś za biosilk i tołpę?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej troszke za mało jak na chubby sticka
![]() ps ustaw sobie link w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- chubby sticka moge oddac za 3. La Roche Posay, Effaclar, oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej. 125ml. Użyty ok. 3-4 razy. 05.2015r 4. Clinique 7day Peeling. 30 ml. Użyty 1 raz (odrobinka). 5. Clinique Take the day off, dwufazowy płyn do demakijażu. 30ml. Użyty 2 razy. 20. Avene, Clean-Ac. Krem nawilżająco-kojący. 5ml (posiadam 3 sztuki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
powiedz mi, czy ten żel Tołpa działa bardziej jak żel do codziennego oczyszczania, czy jak peeling?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podobai się conieco. Czy znalazłabys coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hm, widzę, że La Roche Posay już poszedł, więc ja chętnie przygarnę Pharmaceris i Tołpę, a co jeszcze mogłabym chcieć... może Biosilk?
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
1. Tołpa, dermo face, sebio. Mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy. 150 ml. Użyty 3-4 razy. 05.2015r
2. Pharmaceris, nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu. Zużycie zaznaczone na zdjęciu (pozostało ok 1/3 z 190ml) 04.2016r 7. Nivea, antyperspirant Fresh natural. 50ml. Nowy. 8. Soraya bio repair. Delikatny płyn micelarny 30+. 30ml. Nowy. 9. Loreal, Bare naturale, puder mineralny. Miniatura 1,2g. Nowy. Kolor 401 translucent. 14. Iwostin, correctin sensitia. Fluid łagodzący, kolor Naturalny. 30ml. Użyty ok. 4 razy. 08.2015 17. Caudalie, serum S.O.S 2ml. (posiadam dwie sztuki) 18. Caudalie, krem. 3ml. Może znajdziesz coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Mnie pasuje
![]()
![]() |
#23 |
Lux Mundi
|
Mogę zrobić do 500ml 40 składników, do 200 ml 12 składników, do 200 ml Sleek Line z jedwabiem i słonecznikiem i dorzucić nowy żel pod prysznic BingoSpa minerały z Morza Martwego.
Interesuje mnie jeszcze papier sudoku ![]() ~~~~~~ Wszystkie ![]() Pojemność do wyboru [fajnie jakbyś zamknęła się w pół litrze ze wszystkim ![]() Niestety opakowań do przelania nie mam ![]() ~~~~ Chciałabym jeszcze wiedzieć jaki termin ważności mają próbki ![]() I czy dorzuciłabyś miniaturę pudru loreal? ![]() ~~~~ Ok, czekam na wiadomość ![]() Dobrej nocy ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2013-10-03 o 00:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej, wolałabym oddać te rzeczy za coś o mniej więcej równej wartości, szkoda, że oddałaś obie rzeczy do mycia twarzy, bo mogłabym za całość z tego co chciałam oddać np. Misshę... Tak więc chyba niestety podziękuję
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
te testy fajnie wyglądają - co byś za nie ewentualnie chciała?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
7. Nivea, antyperspirant Fresh natural. 50ml. Nowy.
8. Soraya bio repair. Delikatny płyn micelarny 30+. 30ml. Nowy. 10. Manhattan, matowa pomadka do ust. 6,5ml. Użyta 2-3 razy. Kolor 95M. 24. Avon, puder rozświetlający w kulkach. 22g. Kilka razy muśnięty. Cos u mnie? ![]()
![]() |
#27 |
Lux Mundi
|
Rozumiem. To ile dokładnie tych próbek ?
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A nie masz 4 ? ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- No właśnie nie za bardzo. Nie ma jak przelać do butelki po szamponie/odżywce, bo są zbyt gęste. Gdybyś mogła poszukać 2 opakowania na 200 ml, to ja na 100 ml opakowanie mam, mogę dorzucić ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Teoretycznie tak ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Będę się kwasić i nie ukrywam, że każda ilość filtra jest pożądana ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Czyli : od Ciebie 14. Iwostin, correctin sensitia. Fluid łagodzący, kolor Naturalny. 30ml. Użyty ok. 4 razy. 08.2015, 19. La Roche Posay, filtr 50+ Anthelios XL. 3ml - 5 sztuk 9. Loreal, Bare naturale, puder mineralny. Miniatura 1,2g. Nowy. Kolor 401 translucent. Papier toaletowy sudoku ![]() + 2 opakowania na maski [200ml] Za moje : BingoSpa 200ml - 40 składników BingoSpa 200ml - 12 składników Sleek Line 100ml - jedwab+słonecznik [opakowanie moje] BingoSpa żel minerały z Morza Martwego Priv ? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, ja Tangle Teezer wolałabym jednak wymienić na coś innego, więc możemy zostać przy poprzedniej wersji (:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A nie wiem, co bys chciała? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Mogę Ci je oddać, ale to chyba trochę za mało, więc jeśli nie jesteś przekonana, to zostańmy przy poprzedniej wersji ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Satynowych nie mam, ale jakieś mogę Ci dorzucić bo akurat mam nadmiar ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.