|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie :)
Witam wszystkim
![]() Mam zamiar znienić swój styl życia i stracić trochę kg ![]() Kto ma taki problem jak ja?. Kto się do mnie przyłączy? Zmianę stylu życia proponuje na 1.12.2016 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie :)
Czemu chcesz czekać jeszcze miesiąc? Zmieniaj go od dziś małymi kroczkami. Poczytaj o najważniejszych zasadach zdrowego trybu życia i powoli wprowadzaj je w życie. Jeśli chodzi o ćwiczenia to wybierz te które Ci sprawiają przyjemność a nie te które są najbardziej reklamowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Aktualnie mieszkam w UK i 15 listopada lecę do PL na dwa tyg. Więc zmianę swojego trybu życia zacznę jak wrócę do UK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Trudno wprowadzić tyle zmian na raz. Każdy ma identyczne problemy. Jest taka reguła, że do każdej zmiany -nawyku, człowiek przywyczaja się 6-8 tygodni. Potem, wchodzi to w krew i jak tego nie zrobisz to masz uczucie, że czegos ci zabrakło w dniu.
Dlatego każda zmiana pojedynczo powinna być wprowadzana i dopóki sie z nią nie oswoisz, nie wproadzaj nowej. No chyba, że sa to mikroskopijne zmiany to może byc ich więcej Ale odchudzanie wmaga jednak wysiłku psychicznego i na spokojnie. Edytowane przez ZoriQX Czas edycji: 2016-11-02 o 04:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
to jest na prawdę trudne potrzeba mobilizacji i trzeba wyznaczyć sobie jakiś cel, ja od niedawna zaczęłam ćwiczyć w domu i jak na razie nie poddałam się choć nie zawsze mi się chce
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-11-02 o 11:54 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A co ćwiczysz w domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jak mam czas to wykonuje ćwiczenia z Mel B czasami skalpel z Chodakowską i codziennie jeżdże do pracy 11 km rowerem
![]() Karolina 72 a ty co ćwiczysz ? Edytowane przez Kasia95674 Czas edycji: 2016-11-04 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jak Ci brakuje motywacji to świadczy tylko to o twojej słabej woli cienkim charakterze. Musisz nad tym popracować. Wyznaczyć sobie sztywny cel i do niego dążyć. Np rok z reguralnymi ćwiczeniami i bez śmieciowego żarcia. Jak wytrzymasz rok to już pewnie dalej wejdzie Ci to w nawyk i ni będziesz miała problemu ze słabą silną wolą :P
![]() |
#9 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zmień podejście do tematu. Np. trzymasz dietę i ćwiczysz przez dwa tygodnie a potem łapiesz lenia i kończysz ze wszystkim. A pamiętaj że przez 2 tygodnie udawało Ci się. Więc jak raz odpuścisz to nie jest koniec świata, kolejnego dnia możesz wrócić do planu i nic się nie stanie
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Więcej ruchu, rozsądne odzywianie, już nie mówię tutaj o jakies diecie czy innych pomyslach na efekt jojo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze to trzeba zaczynać z głową. Ile to ja juz znam przypadków gdy ktoś łapał niesamowitą motywację i przez miesiąc czy nawet dwa trzymał bardzo restrykcyjną dietę, super treningi itp. Tylko co z tego jeżeli po dwóch miesiącach wszystko wracało do normy. Trzeba zacząć spokojnie, stopniowo się wdrażać. Dzieki temu wasz poziom motywacji się utrzyma i uchronicie się te ż od róznego rodzaju kontuzji.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Zamiast diety po prostu zdrowo się odżywiaj i dużo ruszaj. Najlepiej zacząć jak najszybciej
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zacznijmy razem, razem raźniej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.