![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię Yankee Candle Yves Rocher Oriflame perfumy PAŹDZIERNIKNIEAKTUALNE Wymienię rzeczy, które u mnie zalegają ![]() Aktualnie nie potrzebuję ciuchów dla siebie, kosmetyków, wosków, świeczek itp. - klocków LEGO i DUPLO (w każdej ilości!!!!) - ubranek dziewczęcych (mogą być też uniwersalne) w rozmiarze od 74 cm (do około 1 roku). Obecnie mam już ich sporo jednak można mnie nadal kusić, acz mogę być wybredna ![]() - zabawek dla dzieci (a w szczególności Little People Fisher Price, Garnuszek na klocuszek Fisher Price) oraz innych ciekawych. - kojca dla dzieci (najlepiej drewnianego) Interesują mnie rzeczy zarówno nowe jak i używane (w dobrym stanie). Proszę nie proponować mi kosmetyków, ponieważ mam ich aktualnie sporo ![]() Oczywiście można mnie kusić przedmiotami spoza listy ale bardzo prosiłabym żeby to były rzeczy z przeznaczeniem dla dzieci ![]() Oferuję: Yankee Candle: 1) wosk Midsummer’s night (nowy) 2) wosk Midsummer’s night (nowy) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) 7) wosk November Rain (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice 16) sampler Blissful Autumn (nowy) 17) Kominek do palenia wosków i olejków Yankee Candle (kilka razy użyty, górna cześć kominka (wnętrze miseczki) pokryte niewielkim osadem od olejków zapachowych). Woski, sampler i kominek już wymienione ![]() - Perfumy: 1) Oriflame woda toaletowa Mirage Daydream (pojemność: 50 ml, użyta 2-3 razy. Ubytek około 2-3 ml.) 2) Yves Rocher woda toaletowa Rose Fraiche (pojemność 20 ml, testowana. Ubytek około 1-2 ml). 3) Yves Rocher woda toaletowa Lilas Mauve (pojemność 100 ml, raz testowana. Ubytek około 1 ml). 4) Yves Rocher woda toaletowa Ode L’amour (pojemność 100 ml, testowana. Ubytek około 2-3 ml). 5) Yves Rocher woda toaletowa Les Plaisirs Nature owoce leśne 100 ml (nowa, w kartoniku zastępczym). 6) Yves Rocher woda toaletowa Les Plaisirs Nature mango/marakuja 100 ml (nowa, w kartoniku zastępczym) 7) Yves Rocher woda kolońska bambus 125 ml, testowana (ubytek około 1-2 ml) 8) Yves Rocher woda kolońska zielona herbata 125 ml (ubytek max 1 ml) 9) Yves Rocher woda toaletowa Naturelle 75 ml (nowa, folia) -Kosmetyki: 1) Yves Rocher krem BB –odcień LIGHT (nowy) 2) Yves Rocher krem BB –odcień LIGHT (nowy) 3) Yves Rocher – balsam do ust – malina (nowy) 4) Yves Rocher – balsam do ust – malina (nowy) 5) Yves Rocher Un Martin Au Cardin bez 200 ml (nowy) 6) Yves Rocher – płyn micelarny do demakijażu 200 ml(nowy) 7) Yves Rocher mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 150 ml (nowe) 8) Yves Rocher krem wyszczuplający na brzuch 150 ml (nowy) 9) Yves Rocher mleczko ujędrniająco-napinające do biustu 100 ml (nowe) 10) Yves Rocher puder Perles de Teint 28 g, limitowana letnia edycja (raz maźnięty na rękę) Kolor szary: wymienione ![]() - Gratisy: (te kosmetyki kolorowe zalegają u mnie i chętnie się ich pozbędę, ponieważ szkoda żeby zalegały ![]() ![]() 1) Yves Rocher - lakier do paznokci elegancki róż 3ml (nowy); 2) Yves Rocher - lakier do paznokci - czerwona pomarańcza 3ml (użyty 2 razy); 3) Bourjois puder prasowany odcień Vanille 9g (dość jasny), (użyty raz); 4) Yves Rocher Peeling do paznokci i skórek 5,5 ml (użyty 2-3 razy) oddany ![]() 5) Yves Rocher szminka Rouge Voile Brillance - odcień 02 (użyta raz); 6) Yves Rocher podwójny cień do powiek - szary i turkus 3g (użyty raz) 7) Yves Rocher róż do policzków 7g, odcień: jasna morela (użyty 2-3 razy). Serdecznie zapraszam! ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2013-12-06 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię Yankee Candle Yves Rocher Oriflame perfumy inne
Coś w moich wątkach za:
Yankee Candle: 1) wosk Midsummer’s night (nowy) 2) wosk Midsummer’s night (nowy) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) 7) wosk November Rain (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice 16) sampler Blissful Autumn (nowy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za wszystkie woski i
Yves Rocher krem wyszczuplający na brzuch 150 ml (nowy)
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy.znajdziesz cos u mnie?
mam poza watkiem kurteczke dla dziecka
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za kilka wosków: 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 16) sampler Blissful Autumn (nowy) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za 9) Yves Rocher woda toaletowa Naturelle 75 ml (nowa, folia)
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie woski ?
![]() |
#10 |
:)
|
witaj znajdziesz cos u mnie za
4) Yves Rocher woda toaletowa Ode L’amour (pojemność 100 ml, testowana. Ubytek około 2-3 ml). poza mam nowe kapciuszki czerwone z mikolajami rozm 22 na okolo 1,5 roku. mam tez nowa ksiazka z wierszami. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
7) Yves Rocher mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 150 ml (nowe)
8) Yves Rocher krem wyszczuplający na brzuch 150 ml (nowy) 9) Yves Rocher mleczko ujędrniająco-napinające do biustu 100 ml (nowe) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
COś u mnie za
Yankee Candle: 1) wosk Midsummer’s night (nowy) 2) wosk Midsummer’s night (nowy) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) 7) wosk November Rain (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
1) wosk Midsummer’s night (nowy)) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice 16) sampler Blissful Autumn (nowy) Kosmetyki Futerko i kurtka Ciuchy Skórzana sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic z Twojej wishlisty, ale może coś byś wyszperała w moich wątkach za:
8)wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za: Yankee Candle: 1) wosk Midsummer’s night (nowy) 2) wosk Midsummer’s night (nowy) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) 7) wosk November Rain (nowy) 8) wosk Sandalwood Vanilla (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 15) wosk Paradise Spice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
któryś wosk 3) Yves Rocher woda toaletowa Lilas Mauve (pojemność 100 ml, raz testowana. Ubytek około 1 ml). 5) Yves Rocher Un Martin Au Cardin bez 200 ml (nowy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za woski?
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2013-10-29 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tak myślę, co mogę Ci zaoferować z wishlisty, ale sama mam córeczkę w wieku 6 miesięcy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze kilka ładnych ubranek, ale tak bardziej na 3-6 miesięcy. Nie wiem, jak duża jest Twoja córeczka? Poniżej zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za yankee candle?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś za woski? mam dużo zabawek, chociaż raczej takich dla starszych dzieci :/
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię Yankee Candle Yves Rocher Oriflame perfumy PAŹDZIERNIK
6) Yves Rocher – płyn micelarny do demakijażu 200 ml(nowy)
7) Yves Rocher mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 150 ml (nowe) 8) Yves Rocher krem wyszczuplający na brzuch 150 ml (nowy) 9) Yves Rocher mleczko ujędrniająco-napinające do biustu 100 ml (nowe) 3) Yves Rocher woda toaletowa Lilas Mauve (pojemność 100 ml, raz testowana. Ubytek około 1 ml). 4) Yves Rocher woda toaletowa Ode L’amour (pojemność 100 ml, testowana. Ubytek około 2-3 ml). 5) Yves Rocher woda toaletowa Les Plaisirs Nature owoce leśne 100 ml (nowa, w kartoniku zastępczym). 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos za woski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To ja może napiszę co bym chciała a Ty odpisz jak to widzisz i co mogłabyś oddać
![]() 2) wosk Midsummer’s night (nowy) 3) wosk Red Apple Wreath (nowy) 4) wosk Merry Marshmallow (nowy) 5) wosk Homle Sweet Home (nowy) 6) wosk November Rain (nowy) 9) wosk Saltem Caramel (nowy) 10) wosk Nature’s Paintbrush (nowy) 11) wosk Season of Peace (nowy) 12) wosk Beach Wood (nowy) 13) wosk Fireside Treats (nowy) 14) wosk Grapevine & Oak (nowy) 2) Yves Rocher krem BB –odcień LIGHT (nowy) 3) Yves Rocher – balsam do ust – malina (nowy) 6) Yves Rocher – płyn micelarny do demakijażu 200 ml(nowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cosu mnie za woski?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.