|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
we wrześniu PEREŁKI!!!
Zapraszam na jesienną wymianę
![]() będę dokładać jeszcze rzeczy bo muszę zrobić przegląd szafy ![]() nie szukam niczego konkretnego, wymienię się za ciuchy, buty, kosmetyki, książki. nie proponujcie mi rozmiarów 34-36! noszę rozmiar 38-40, buty 37-38 rzeczy opisuję najlepiej jak mogę, jeśli masz pytania- pisz. Nie toleruję oszustwa i nie potrzebuję starych i złachanych ciuchów więc wizażance Majka007 od razu dziękuję, może opuścić tą stronę! Jeśli komuś nie odpisałam w poprzednim wątku lub urwałam kontakt, przepraszam, jeśli jesteś zainteresowana nadal, napisz. Miałam nawał pracy, przez miesiąc mnie w domu nie było, wiec wymiana zeszła na drugi plan... ZAPRASZAM!!!
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-09-24 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: we wrześniu PEREŁKI!!!
rewelacyjny gorset Atmosphere, przód w małych cekinach, biust usztywniony. Stan idealy, kolor czarny [w rzeczywistości ciemniejszy, zdjęcie rozświetlone lampą]. rozmiar 38
cudowne balerinki w kolorze pudrowego różu, założone raz na godzinę do Kościoła! więc stan idealny! eco skóra Niestety okazały się jednak za małe ;( nad czym ogromnie ubolewam. Rozmiar na bucie to 37, ale wg mnie to małe 37, a nawet 36, dł wkładki ok 23,5cm NOWA torebka Michael Kors [replika] - TYLKO za inną fajną replikę lub torebkę z Zary z ostatnich kolekcji!!! proszę nie proponować mi nic innego perfumy Oriflame Cocktails & the City, psiknięte max 2 razy, więc pełna butelka ciepła kurtka do pasa [wymiary na życzenie podam ] z cudownym, dużym włochatym kołnierzem [odpinany], stan bdb, rozmiar z metki XS, ale wg mnie dobre też na S i małe M
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-09-24 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
czekoladowy płaszczyk rozkloszowany w kolano, prawie nowy miałam go 2 razy na sobie, rozmiar wydaje mi się 36-38. Na wieszaku nie widać jak ładnie się układa, a na mnie za mały więc nie zrobię zdjęcia na sobie...
portfel replika gucci z ekoskóry, ma małą wadę widoczną na ostatnim zdjęciu, podszewka "wyszła" ze skórki portfel MONNARI w stanie idealnym, ekoskóra Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-09-24 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
czerwony portfel MANGO stan bdb/idealny
zegarek wysadzany cyrkoniami, lekko wytarta bransoleta od środka, absolutnie niewidoczne podczas noszenia
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-09-24 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Cos za torebke?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam je
![]() mogę Ci wszystkie oddać z wątku bo ich nie używam a mi zawadzają ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Mi odpowiada ![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2013-09-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za ciepła kurtka do pasa [wymiary na życzenie podam ] z cudownym, dużym włochatym kołnierzem [odpinany], stan bdb, rozmiar z metki XS, ale wg mnie dobre też na S i małe M
Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Super ![]() Bardzo bym prosiła o wymiary tej kurteczki Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za torbę MK ? mam na pewno shopper http://cdn.iofferphoto.com/img/item/...table-6a20.jpg nową idealnie sztywną
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Noszę S więc powinna być dobra. Martwię się tylko o długość:-( Czy nie będzie za krótka,żeby brzucha nie było widać
![]() Jutro się zmierzę dokładnie i dam znać ![]() Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tutaj kupiona http://www.ioffer.com/i/vintage-cele...able-538383320
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś zrobić zdjęcie tej kurteczki na sobie?
Bardzo mi zależy ![]() Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kochana niestety muszę zrezygnować:-(
Kurteczka strasznie mi się podoba jednak jest dla mnie zdecydowanie za krótka ![]() Zimą mam zawsze problemy z nerkami i szukam dłuższej kurtki, co najmniej do połowy tyłka ![]() Pozdrawiam! Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jedynie replika korsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1380041849 ?
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Można prosić o szerokość i długość? Miseczki są na jaki rozmiar?
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za portfel monnari?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za portfel monnari ?
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
co powiedz na wymianę ten gorsecik za tusz + żel? albo żel + sól?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.