|  2013-09-12, 12:11 | #1 | 
| BAN stały | Wrzesień - my clothes

Zapraszam do wymiany   Ubrania niżej prezentowane są często nowe, a jeśli używane to w stanie dobrym, bardzo dobrym i idealnym. Wszelkie plamy itd, to wina aparatu. Niektóre ubrania zostały lekko rozjaśnione aby lepiej przedstawić krój/fason danej rzeczy. Każdą wadę opisuje, nie zatajam faktycznego stanu ubrań. Podaję rozmiar z metki, i taki jak uważam za właściwy, ponieważ rozmiar rozmiarowi nierówny. Paczki wysyłam kilka razy w tygodniu, więc nie ma czegoś takiego jak długi czas przesyłki  Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie, jeśli komuś nie odpisałam proszę się przypomnieć. Ubrania wysyłam listem poleconym ekonomicznym, priorytet na życzenie i tego samego wymagam od Ciebie! Noszę rozmiar duże M, L/XL, także proszę nie proponuj mi ubrań mniejszych! Nie mam dokładnie sprecyzowanej listy Wish, ale chętnie przygarnę: - t shirty z ciekawymi nadrukami - oldschoolowe bluzy (np. adidas) - spodnie baggy, alladynki we wzory i gładkie - kombinezony z obniżonym krokiem - torby eko, listonoszki, shopper bag - saszetki na biodra - kolczyki, bransoletki, pierścionki, wisiory, masywna biżuteria - bluzki i swetry oversize - bluzki/ swetry z dłuższym tyłem - portfel - kosmetyczkę - parka na wiosnę/jesień/zimę - męskie t-shirty, bluzy, spodnie w rozmiarze L - bielizna damska w rozmiarze: góra 85/90 D, dół L - kosmetyki najchętniej nowe ( podkłady do jasnej i średniej karnacji, tusze do rzęs, czarne eyelinery, pudry w kamieniu i sypkie, balsamy do ciała, żele pod prysznic, kremy do twarzy, szampony/odżywki/maski do włosów, błyszczyki/pomadki w odcieniach nude, lakiery do paznokci, zmywacze, bronzer do twarzy, peelingi do twarzy i ciała, raczej wszelka pielęgnacja) - perfumy w każdych ilościach Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-12 o 14:19 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:17 | #4 | 
| BAN stały | 

Dot.: Wrzesień - my clothes

5) Czarny nietoperz ze ściągaczem na dole, mój prawie identyczny z tym że na plecach ma wiązanie. Dla zainteresowanych real photo. Stan idealny, założony z dwa razy. Rozmiar uniwersalny, zamówiony na allegro. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-25 o 17:28 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:18 | #5 | 
| BAN stały | 

6) Chabrowa bluzeczka z dużymi bufkami, firma Tu. Polecam na s-m, stan idealny. 7) Koszula nietoperz w kolorze ecru Orsay. Odcinana pod biustem, brak jednego guziczka, poza tym stan idealny. Będzie dobra na rozmiar M,L, małe XL. 8) Biała koszula tunika/sukienka z kieszeniami B.Young. Rozmiar z metki L, będzie dobra od M do XL, stan bardzo dobry. | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:22 | #7 | 
| BAN stały | 

10) Koszula oversize w paski C&A, stan idealny. 11) Bolerko w panterkę Atmosphere, lekko zmechacone, polecam na rozmiar M/L/ mniejsze XL 12) Nowy t-shirt grupy tanecznej Fair Play Crew z Białegostoku, polecam na rozmiar S/M/ mniejsze L. | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:23 | #8 | 
| BAN stały | 

13) Kamizelka w kratkę h&m, stan idealny. Rozmiar z metki 42, ale polecam na rozmiar 38-40, ewentualnie 42 ale z mniejszym biustem. 14) T-shirt w paski Marks&Spencer z namalowanym niespieralnym sercem. Stan bardzo dobry, będzie dobry na rozmiar 38-40. 15) Nowa z metką brązowa tunika motylek, polecam na rozmiar S/M/L | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:25 | #9 | 
| BAN stały | 

16) Nowa koszulka pensjonarka Atmosphere, z metki rozmiar 42. Polecam na 38-40. 17) Tuba w wisienki Orsay, stan bardzo dobry. Będzie dobra na rozmiar M/L/XL Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-25 o 17:26 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:28 | #10 | 
| BAN stały | 

19) Oversize floral Resreved, stan idealny. 20) Nowy satynowy nietoperz Orsay z kokardą na ramieniu, wiązany w pasie. Polecam na rozmiar M/L/XL. 21) Oversize ze sklepu indyjskiego w geometryczne wzory, stan bardzo dobry. Posiada dłuższy tył. | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:33 | #11 | 
| BAN stały | 

22) Tuba/spódniczka bandażpwa w grochy Atmosphere, stan idealny, polecam na rozmiar M-XL. Jest rozciągliwa, po bokach są marszczenia. Świetnie wygląda jako spódniczka bandażowa. 23) Nowy motylek mgiełka Orsay, rozmiar z metki L, polecam na S-L, jest wiązany na biodrach. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-09-12, 12:44 | #12 | 
| BAN stały | 

25) Koszula z kokardą, stan idealny, założona może dwa razy. Polecam na M/L/ małe XL, dla zainteresowanych real photo. 26) Nowa bez metek krótka bluza oversize Zara w kolorze pudrowego różu. 26 a) Nowa z metką bluzka Pepsi Cola, z metki rozmiar XL - zdecydowanie zawyżony. Będzie dobra na s/m, mniejsze L. 26 b) Nowa miętowa bluza oversize z zipem z tyłu. Bez metek, outlet. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-10-09 o 10:20 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:48 | #13 | 
| BAN stały | 

27) Sukienka maxi Asos, stan idealny. Założona dwa razy. Rozmiar z metki 10, będzie dobra na 38-42. Nie muszę oddawać, tylko za coś naprawdę świetnego  29) Nowa bokserka oversize bez metek New Yorker, kolor to jaśniuteńki pudrowy róż. Posiada spore wycięcia pod pachami. 29 a) Bokserka oversize z koronką bershka, polecam od s do l. Duże wycięcia pod pachami, duży dekolt z tyłu. Stan idealny. Kolor to jaśniuteńki beż. 30a) Pudrowo różowa mgiełka oversize Reserved, nowa bez metek. Sporo kosztowała, więc oddam tylko za coś co mnie powali. Obok zdjęcie z internetu, moja taka sama tylko bez guzików i kołnierzyka. Posiada dłuższy tył, podpinane rękawy na złote guziki. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-13 o 09:42 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 12:53 | #14 | 
| BAN stały | 

31) Ceglasta/ruda koszula z dłuższym tyłem oversize h&m, stan idealny. 32) Dresowe luźniejsze rurki h&m. Rozmiar z metki 42, będą dobre na 40-42/44. Mają małą wadę - dla zainteresowanych. Gdyby nie ona, stan byłby idealny. Nie muszę oddawać, więc tylko za coś co mnie powali  34a) Koszula oversize New Yorker w kolorze kawy z mlekiem, stan idealny. Posiada dłuższy tył, podpinane rękawki. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-25 o 17:25 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 13:01 | #16 | 
| BAN stały | 

37) Oversize h&m, stan idealny. 38) Beżowy sweter oversize Atmo, tył gładki. Stan idealny. 38a) Oversize ombre z Bon Prixa, stan idealny. 39a) Oversize w kratę, jakaś angielska firma, stan bardzo dobry. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-13 o 09:13 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 13:03 | #17 | 
| BAN stały | 

39) Ażurowy sweter oversize w kolorze pudrowego różu, Papaya. Stan idealny. 40) Morelowy/brzoskwiniowy oversize Mila, rozmiar z metki M ale to typowy oversize. Na dole posiada kieszenie. Gdzie niegdzie trzeba przejechać maszynką, poza tym stan idealny. 41a) Oversize Milla w pionowe pistacjowo beżowe paski. Nowy bez metek. Krój identyczny do szarego overa h&m który również jest w moim wątku   Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-13 o 09:10 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 13:10 | #19 | 
| BAN stały | 

Te spodnie, kamizelkę i kombinezon dorzucę do wymiany za czekoladę lub drobiazg. 42) Czarne rurki vero moda, stan idealny, rozmiar z metki 42, będą dobre na 40-42. 43) Granatowe rurki firmy Oh la la, rozmiar 40/42. Wadą są lekkie przetarcia między nogami, widoczne jako lekkie wyblaknięcie materiału. 44) Szara kamizelka Promod. Stan bardzo dobry. 45) Kombinezon z lekko obniżonym krokiem ze sklepu indyjskiego. Polecam na rozmiar od M do XL. Stan idealny. Nogawki zwężane na dole, góra na gumce więc wejdzie na każdy biust. Materiał jest lekko połyskliwy. Zdjęcia są mocno rozjaśnione. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-09-12, 13:14 | #20 | 
| BAN stały | 

46) Nowe bez metki szorty/bokserki Esotiq, rozmiar z metki L, polecam na L/XL. Nie przymierzane. 47) Czerwona bardotka Resereved, rozmiar D80, ale polecam na miseczkę C, stan bardzo dobry, z jednej strony wychodzą druty więc trzeba zaszyć  kosztowała ok 60 zł, posiada miejsce na wkładki z gąbki. 48) Chusta w deseń jakby wężowej skóry. Stan idealny 49a) Listonoszka atmosphere, założona może dwa razy więc prawie nówka. Nie mieści a4. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-10-08 o 17:24 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 13:20 | #21 | 
| BAN stały | 

50) Skarpetki robione na drutach, nowe. Polecam na rozmiar 37-39. 51) Rękawiczki z jednym palcem, robione na drutach. Nowe. 52) Marynarski kostium kąpielowy, stan idealny. Majtki polecam na rozmiar M/L są regulowane, biustonosz najlepszy na miseczkę C. Kosztował ponad stówkę. Posiada miejsce na wkładki z gąbki. 53) Jeanette Winterson - Nie tylko Pomarańcze, nowa. 55) Nowy biustonosz w kwiaty Bon Prix, rozmiar D90. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-25 o 17:24 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 13:22 | #22 | 
| BAN stały | 

Biżuteria Głównie z sieciówek (New yorker, cropp, h&m, Katherine) wisior koperta( new yorker) kolczyki house (moje identyczne tylko w kolorze turkusowo-złotym) kolczyki katherine jednostronne ( w niektórych miejscach blaszka lekko porysowana) kolczyki trójkąty (nowe) wisior kokarda reserved, z prawej strony kokarda jest lekko wgnieciona, mój pies zatopił w niej zęby  wisior jest nowy, nieużywany. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-26 o 13:08 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:15 | #23 | 
| BAN stały | 

Biżuteria ciąg dalszy. Bransoletka z soplami asos (nowa) Bransoletka z ćwiekami (nowa) Srebrna bransoletka rzemyk Asos (nowa) Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-26 o 13:09 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:17 | #24 | 
| BAN stały | 

Kosmetyki  1) Podkład Sleek, kolor 641. Użyty ok. 4 razy więc ubytek minimalny. 2) Bursztynowy krem natłuszczająco-regenerujący Vilcacora. Zostało jakieś 70% 3) Bronzer essence,zużycie to jakieś 10-15 %. 4) Perfumy Halle Berry bez kilka psików. 5) Błyszczyk max factor Gloss Cube zostało 70%. może nawet więcej (Kolor 05, ten co na zdjęciu) 6) Primer (podkład do oczu) Eye Spackle firmy Laura Geller ( do zakupu tylko w USA, bądź na stronie internetowej) Info ze strony producenta: Creamy and weightless, this eye primer is an ideal undercoat for both powder and cream eye shadow. The innovative formula works to make eye color glide on smoothly, look more vibrant, last longer, and stay truer. Film-forming polymers and arnica work to smooth the surface of the eyelids while helping to give eyes a fresher, brighter, more wide-awake look. From Laura Geller. Użyty dwa razy, więc praktycznie nowy. Cena to 25 dolarów. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2013-09-12 o 14:44 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:33 | #26 | 
| Wtajemniczenie | 

__________________ Proszę o odpisywanie u mnie  Ubrania-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=784592 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:38 | #27 | 
| Raczkowanie | 

coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1378984241 i podkład

| 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:42 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1378983218 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1378983218 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378988262 ??? 
				__________________ Nowy wątek! Zapraszam! | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:55 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

No sporo mi się podoba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378981017 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1378981215 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378983218 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1378983218 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1378983218 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1378984241 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1378984494 Ale u mnie podkład już wymieniony i nie wiem o który Ci chodzi zestaw do rąk z Oriflame?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 14:56 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz cos u mnie za szary over hm i butelkowy amisu?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.