![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Otwarty związek
Założyłam nowe konto, żeby nie zostać rozpoznana. Jestem po ślubie i z TŻtem mamy kilkuletnie dziecko, układa dam się dobrze, chociaż po takim czasie jest lekka rutyna. Ostatnio TŻ mi wyznał, że jemu nie przeszkadzałoby, gdybym np. uprawiała seks z kimś innym, natomiast on jest zdecydowanie przeciwny temu, żeby sam sypiał z innymi kobietami. Trochę dziwne prawda? Ale wiem, że raczej nie była to zagrywka, żeby on mógł się spotykać z innymi kobietami, za dobrze go znam, ale z drugiej strony dziwi mnie to. Zazwyczaj mężczyżni takiego czegoś nie akceptuja. Sama nie wiem co o tym myślec. Jeżeli TŻ w tym wypadku jest poważny, a wydaję mi się, że jest sama nie wiem czy nie chciałabym takie urozmaicenia. Wiem, że to hipokryzja tym bardziej, że nie zgodziłabym się na seks TŻta z inną kobietą, ale mam chyba do tego prawo prawda? Czy taki związek by przetrwał? Czy TŻ straciłby do mnie zaufanie? Informuję, że kocham TŻta i nie zgadzam się z tym, że jeżeli kogoś kochamy to nie można uprawiać seksu z innymi (jeżeli oczywiście partner wyraża zgodę). Czasami miewałam fantazję o innych mężczyznach, aktorach itd. (wiecie co mam na myśli) podczas seksu z TŻ mimo, że go bardzo kocham. Chyba polużnienie związku pozwoliłoby mi rozładować bardziej napięcie. Nie wiem co o tym myśleć. Spróbować? Czy żałowałabym tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Otwarty związek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
trochę nie kumam, jaki tu jest problem i mam wrażenie, że wy sami jakby nie kumacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zadajesz na forum pytania, na które możesz odpowiedzieć tylko ty, albo ty i twój partner. NIE MA jednej odpowiedzi. tak, związki poligamiczne, poliamoryczne, wolne mogą przetrwać. Ale mogą się też rozpaść. Można nie przestać kochać osoby, mimo że spotyka się z innymi,można pokochać mocniej, można przestać... Musicie osobno przemyśleć swoje stanowiska, a później poważnie porozmawiać, bo mimo wszystko tworzenie tego typu związków jest ryzykowne, nawet jeśli jest się do nich w 100% przekonanym, a co dopiero mając wątpliwości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Brak pomysłu i przemyślenia + pomysł,ze seks z innymi rozwiąże problemy + postawa: chciałabym się, ale się boję, ze mąż jednak weźmie i pogoni, bo tylko tak gada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie sprawa jest dość ryzykowna i czy warto ryzykować rozpad małżeństwa i rodziny? Jeśli jednak z całym przekonaniem i odpowiedzialnością do tego podejdziecie to żadne rozwiązanie nie będzie złe jeśli dwoje ludzi się na to godzi i czuje się z tym dobrze. Nie nam to oceniać skoro was nie znamy. Temat na długie rozmowy jak dla mnie.
P.S. od siebie - raczej nigdy nie zgodziłabym się na takie coś bo z czasem straciłabym zaufanie ( a co jeśli są inne, co jeśli spotyka się z nią za moimi pecami, poczucie że jestem gorsza) choć nie zakładam, że nie mogłoby być inaczej. Na razie nie mam zamiaru się przekonywać.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Hmm, o co chodzi z tym zakladaniem nowych kont? Tozto jakas plaga ostatnio, co drugi watek to - "zalozylam nowe konto, bo nie chce zostac rozpoznana". Ale ze o co chodzi? Ze ktos sobie nie chce zbrukac wizazowej reputacji?? W internecie?? Paranoja - z leksza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A jak często uprawiacie seks? Czy z jego strony nic się nie zmieniło?
Może pomogę, bo ja swojemu TŻtowi też zaproponowałam to samo - żeby znalazł sobie kochankę, bo ja mu niestety nie daję szczęścia. Po prostu przestałam lubić seks i stale się wykręcam. Gdyby Twój TŻ zaproponowałby, żebyście oboje się w to bawili, to nie byłoby to takie dziwne, jak to, że chce tylko Ciebie popchnąc w ramiona innego.. :/ na pewno coś ukrywa i koniecznie o to zapytaj. [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44061470]Hmm, o co chodzi z tym zakladaniem nowych kont? Tozto jakas plaga ostatnio, co drugi watek to - "zalozylam nowe konto, bo nie chce zostac rozpoznana". Ale ze o co chodzi? Ze ktos sobie nie chce zbrukac wizazowej reputacji?? W internecie?? Paranoja - z leksza.[/QUOTE] Nie od dziś wiadomo, ze naczelne wizażanki są kryształowe i nie mają problemów ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Może Ty go kochasz, ale nie sądzę, że on Ciebie. Jakby mi facet powiedział, że mogę sypiać sobie z innymi, to uznałabym, że mnie nie kocha i zakończyła związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Taka jest niestety smutna prawda. Jednak bez szczerej rozmowy się nie obejdzie.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, Twój facet zainteresował się cuckoldem. Poczytaj na ten temat, wejdź na forum (polecam cuckold pleace). Wielu mężczyzn podnieca fakt, że ich partnerki uprawiają seks z innymi mężczyznami. Nie jest to zabawa dla każdego i musi zostać dobrze przemyślana. Ciężko mi teraz opisać cała problematykę takiego układu, ale możesz śmiało pytać na forum, albo na priv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A może wymyślil sobie, że jest za slaby w lożku i nie chce żebyś chodzila nieusatysfakcjonowana.
Dziwne, że nie drążylaś tematu kiedy to powiedzial i przylecialas na forum. Chyba masz problem z komunikacją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44061470]Hmm, o co chodzi z tym zakladaniem nowych kont? Tozto jakas plaga ostatnio, co drugi watek to - "zalozylam nowe konto, bo nie chce zostac rozpoznana". Ale ze o co chodzi? Ze ktos sobie nie chce zbrukac wizazowej reputacji?? W internecie?? Paranoja - z leksza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dziś też o tym myślałam ![]() ![]() ![]() żeby nie było - jest wiele osób, których opinię bardzo cenię i przyznam, że zamiast przeglądać nowe wątki, to wyszukuję i czytam ich wypowiedzi w obojętnie jakich ![]() sorki za offtop, a w temacie to zgadzam się z resztą. Myślę, że czegoś brakuje i znalazłaś nadzieję w sypianiu z innymi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hrodebert
|
No nie tak wielu ,ale przyjmując post jako autentyczny ,bardzo prawdopodobne .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mąż pozwala ci spac z innymi, ale sam jest temu przeciwny jesli on miałby sypiać z inną?
![]() Nie wiem nie widze sensu zadawania takiego pytania na forum, nikt ci tu nie powie "tak zrób to". Otwarty związek może z pozoru brzmi łatwo. Nie każdy się nadaje. Trzeba też myślec o dziecku no bo nie wiesz co się stanie za pół roku czy sobie z tym poradzisz - albo on. I w ogóle o co jemu tak własciwie chodzi tez nie wiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
wizażanka, która bardzo chce się ukryć przed innymi raczej nie napisałaby na dzień dobry "założyłam nowe konto bo...". Podejrzewam, że 90% tak tylko pisze, żeby od razu nowych użytkowników od trolli nie zjechano. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ReklaMO(D)żerca.
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44063074]No ale czemu w takim razie nie moze napisac ze swojego oryginalnego konta??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] no właśnie tego też nie wiem i nie pojmuję. rozumiem, gdyby chodziło o problem, przez który moga rozpoznać ją realni znajomi, ale coś innego..? zwyczajnie mnie dziwi. często jednak wydaje mi się, że to nie te znane wizażanki piszą, tylko nowi użytkownicy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle że może dziewczyna uczestniczy w wymiankach i wizażanki znają ją w realu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Weźcie się może za naprawę małżeństwa, a nie za sypianie z innymi. Uważam, że to doda wam problemów, a nie ujmie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44063357]Jak dla mnie to wyglada w ten sposob, ze te "uzanane" wizazanki kreujace swoj wizerunek krytukujac wszystko i wszyskich, bo maja najlepszych, bezblednych facetow i ogolnie przepis na wszystko, zwyczajnie sie wstydza, ze cos im nie idzie (jak wszystkim) i nie chcac sobie zepsuc idealnej najmadrzejszej "reputacji" zakladaja nowe konto ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44061470]Hmm, o co chodzi z tym zakladaniem nowych kont? Tozto jakas plaga ostatnio, co drugi watek to - "zalozylam nowe konto, bo nie chce zostac rozpoznana". Ale ze o co chodzi? Ze ktos sobie nie chce zbrukac wizazowej reputacji?? W internecie?? Paranoja - z leksza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] A jak tu potem doradzać komuś i udawać najmądrzejszą? Z idealnym związkiem i radą na wszystko. Komuś to łatwo docinki robić, jaki to ma związek okropny. A samemu to ideał i nowe konto na każdy problem. ![]() W ogóle wątek. to ma być przyzwolenie na sypianie z kim popadnie? Dla mnie to niech każdy idzie do łóżka, z kim ma ochotę. Tylko nie rozumiem jak można kochać kogoś i go świadomie zdradzać?
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44063357]Jak dla mnie to wyglada w ten sposob, ze te "uzanane" wizazanki kreujace swoj wizerunek krytukujac wszystko i wszyskich, bo maja najlepszych, bezblednych facetow i ogolnie przepis na wszystko, zwyczajnie sie wstydza, ze cos im nie idzie (jak wszystkim) i nie chcac sobie zepsuc idealnej najmadrzejszej "reputacji" zakladaja nowe konto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;44063498]I wiesz co? To jednak calkiem logiczne jak o tym pomysle glebiej. Jak sie kreuje idealny wizerunek, wszystkich przy okazji wysylalac do psychologa, bo patologia etc. I sie diagnozuje wiekszosc facetow jako burakow do ostrzalu "bo moj tz jest taki idealny" to potem zwyczajnie wstyd sie przyznac, ze jednak byly to tylko glupie gadanie, a zycie jak to zycie - rzadko bywa rozowe i ludzie tez kolo idealow nie stali
![]() [/QUOTE] No pewnie że wstyd. Jak np. napisać o tym, że ma się wątpliwości wobec swojego męża, jak wcześniej na 10 wątkach napisałaś, że trzeba być kretynem żeby brać ślub bez 100% pewności i "tak się kończą zabawy w dorosłość". Szkoda, że nie da się wyegzekwować zasady jedna osoba=jedno konto. Myślę, że wizażanki byłyby dużo ostrożniejsze w osądach i pokorniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś ma nędzne życie, to chociaż próbuje wykreować siebie inaczej w sieci. Takie simsy wizażowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no właśnie to tylko internet więc co za różnica czy ktoś się czegoś wstydzi, coś udaje czy nie... co mnie to ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.