|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w grudniu wielu rzeczy, na pewno coś masz.![]() ![]() ![]() Legginsy/tregginsy/bryczesy - XS Sukienki, sukienki, sukienki – XS Spódniczki, spódniczki, spódniczki - XS Czarny metaliczny sweter – XS lub oversize Torebka chanelka Zakolanówki Koszule/swetry/bluzki w kolorach butelkowej zielni, szarej zieleni oraz kosmetycznie ![]() ![]() ![]() Kosmetyki Love me green Odżywka do rzęs Brązowa henna do brwi Delikatne żele do mycia twarzy Peeling enzymatyczny do twarzy Pianki do golenia, kremy do depilacji Maszynki do golenia Krem do stóp Odzywki i maski do włosów (wygładzające, nawilżające) Płyn do demakijażu oczu Krem pod oczy (przeciwzmarszczkowy/nawilżający) Balsam do ciała Peeling do ciała Maseczki do twarzy nawilżające i oczyszczające (w saszetkach jak i całe tubki) Płyn micelarny Wybielające paski do zębów Delikatne szampony, bez SLS (ale nie te dla dzieci) Olejki do ciała Pomadki do ust w ciemniejszych odcieniach i tych zbliżonych do koloru ust (nie interesują mnie te w kolorach podkładu do twarzy, krwistej czerwieni ani neonowego różu) Oleje (zwłaszcza makadamia, jojoba, ze słodkich migdałów, arganowy, z wiesiołka) Puder Vichy Dermablend Effaclar Duo Vichy Normaderm na noc Pędzel do pudru, różu, malowaia ust Beauty Blender |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: w grudniu wielu rzeczy, na pewno coś masz.
ja mam koszule
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: w grudniu wielu rzeczy, na pewno coś masz.
zajrzyj do mnie moze cos znajdziesz...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.