![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik Promod Levis River Island kozaki
NIEAKTUALNE-zapraszam do nowszego wątku
Parę słów wstępu: Mam w wątku rzeczy raczej drogie i bardzo zadbane, więc fajnie byłoby, gdyby wymiana obejmowała rzeczy o mniej więcej tej samej wartości- nie wymienię butów Simple za 600zł za buty ze skórki eko z CCC. Jeśli chcesz mi zaproponować sprany T-shirt w zamian za skórzaną kurtkę- nie pisz do mnie. Zapoznaj się natomiast z moją wish, jest poniżej- jeśli masz coś z niej-napisz do mnie. Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Część jest wystawiona na innych portalach, więc mogą znikać. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Jeśli masz mniej przekupek, niż ja- wysyłasz pierwsza. Proszę nie wklejać linków, tylko opisy! Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką, w bąbelkowej kopercie- tego samego oczekuję od Ciebie.Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. WISHLISTA Chętnie przygarnę (noszę rozmiar 36): -t-shirty z krótkim i długim rękawem i nadrukami -dużą torebkę (tylko skóra naturalna) typu shopper -ubrania marki by Insomnia, Risk made in Warsaw -klasyczną, białą, taliowaną koszulę Na wymianę mam następujące rzeczy: 1. nowa bez metki maxi skirt Zara XS (pas jest na gumce 35cmx2, będzie dobra i na S i na małe M-ja mam 63cm w pasie i na mnie jest zdecydowanie za duża. Tylko dlatego oddaję). To dokładnie ten model ze zdjęć. Długość 100cm, przymarszczona, dwie kieszenie w szwach bocznych- nie ma 2. skórzana kurtka Promod, 36, skóra jagnięca, bardzo miękka, kolor jasny karmel, stan bardzo dobry (widać nieznaczne ślady używania tylko przy bliższym przyjrzeniu się, bo skóra jest typu vintage, więc absolutnie nie są widoczne przy noszeniu). Kolor taki jak na tej nieostrej fotce z dżinsami. Ma też świetny tył- jest dość mocno dopasowana cięciami w talii, bardzo kobieco to wygląda. Zapłaciłam za nią 499zł, jakość jest super, to rzecz na długie lata, więc łatwo nie oddam. 3. oficerki Quazi, muszkieterki za kolano, z granatowego nubuku, stan bardzo dobry, rozmiar 36. Można je nosić na dwa sposoby- mankiet można wywinąć, jak na zdjęciu, albo zagiąć, i wtedy sięgają pod kolana. Delikatnie ocieplone. 4. włoskie brązowe oficerki, absolutna klasyka, widać od pierwszego rzutu oka, że jakość skóry jest doskonała, mają piękny kasztanowy kolor, stan bardzo dobry (widać, że nie są zupełnie nowe, w dwóch miejscach nieduże ryski na skórze, ale ciągle prezentują się świetnie) rozmiar 36, kosztowały majątek, łatwo nie oddam. 5. dżinsy rurki Levis Demi Curve Classic Rise Slim- rozmiar W 27 L 30 (na niższą osobę), stan idealny, założone dwa razy (zdjęcia z internetu i real foto- to na zdjęciu z kurtką), lekko elastyczne 6.szara tunika River Island z czaszką z nitów, rozmiar 38, stan idealny 7. halka Obsessive- rozmiar S, jest nowa, bez metki, w kartoniku-leci do Veronca 8.bluzka w paski Fishbone, z baskinką- raz założona, S- nie ma-leci do sasadza 8a. Rurki Mango Alice, identyczne jak na zdjęciu, może kolor jest minimalnie jaśniejszy, raz założone. Cienki,miękki dżins, bardzo elastyczne, strasznie wygodne leżą doskonale, ale UWAGA! mocno farbują. Może ktoś ma jakiś sposób na pozbycie się tej wady- mnie się nie chce bawić w płukanki w occie etc, bo mam kilka par podobnych spodni. Rozmiar 36, raz założone. 8b. Włoskie muszkieterki z beżowej, grubej, mięsistej skóry. Kolor jest absolutnie unikatowy- zimny, niezwykle rzadko spotykany odcień beżu. Skóra postarzana, przecierana na brązowo. Płaski obcas, ocieplane. Buty są ze skóry naturalnej, kosztowały 399zł. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-01-01 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik Promod Levis River Island kozaki
9. ciepła kamizela waterfall Monnari S/M,tył krótszy, przód dłuższy, świetna faktura materiału, dwie kieszenie, w kolorze ciemnego kremu, stan bardzo dobry
10. długi cieplutki kardigan z cekinami,zapinany na guziki, świetny jako tunika do rurek i legginsów, kolor jasnego kremu, cekiny opalizujące, świetny gatunek-30% kaszmir 11. welurowy dres Triumph rozmiar 36 (taki jak na zdjęciu, tylko mój turkusowo-morski), stan bardzo dobry, raczej na niewysoką osobę 12.czarne szpilki Kazar, platforma, rozmiar 36, całe ze skóry, wierzch i wnętrze, absolutna klasyka, stan bardzo dobry minus- za nieznaczne przetarcia zamszu 13.karmelowe szpilki na platformie Interschoe (polska firma Oleksy) - skóra na zewnątrz i w środku, dobrze wyprofilowane, wygodne i seksowne, stan dobry plus 14.czerwone czółenka na platformie Adalbert 36- skóra na zewnątrz i w środku, stan bardzo dobry minus 15.zegarek Nodo Fashion N0910 D>al - nosiłam kilka dni, skóra typu vintage- postarzana. 16.filcowa torebka od projektantki z Pakamery - pasek na ramię, można też nosić w ręku, jest dość duża, ale mało pojemna i A4 na płasko nie zmieści- stan bardzo dobry-leci do sasadza 17. torebka Verso, skóra naturalna lakierowana, ruda, farbowana w świetne wzory, miękka, pojemna- stan idealny- leci do sylwka37 Ciąg dalszy w poście nr 4
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-11-16 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
coś za sukienke nr 1?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
18. platformy Simple 37, lakierowana skóra, skórka licowa wewnątrz i na podeszwie, stan prawie idealny, podeszwa podzelowana cieniutką zelówką. Zapłaciłam za nie 699zł.
19. płaszcz Solar 36, rozkloszowany, bawełniany, rękaw 3/4, bardzo stylowy, w stylu lat 50-tych, do noszenia z długimi rękawiczkami i kopertówką, piękny, gołębioszary kolor, w talii szeroki pas 20. bardzo kobieca sukienka z dużą domieszką jedwabiu (jestem tego pewna, chociaż nie ma metki wewnętrznej), kopertowa, na podszewce, rozmiar 36, na 38 też będzie dobra ze względu na kopertowy krój. Materiał zjawiskowo piękny- na czarnym matowym tle satynowe motyle. Stan bdb. 21. czarna koszulka Coemi rozmiar XS, z koronką i falbanką na dole, stan bardzo dobry (ja nosiłam jako top pod gruby sweter) 22. jedwabna koszula-body Victoria's Secret, metka Moda International, stan bardzo dobry, rozmiar S (wg mnie to 38), elastyczna, raz założona, real foto kompletnie nie oddaje koloru- to ciemny róż, wpadający w fiolet. 23. marynarka z eko-skórki Jacqueline Riu, rozmiar 36, zapinana na haftki, taliowana, niewielkie bufki na ramionach. Stan idealny. W rzeczywistości znacznie ładniejsza. Nie błyszczy się tak jak na zdjęciu, wygląda raczej tak jak na zdjęciu z płaszczem. 24. longsleeve Terranowa S, stan bdb z minusem za normalne ślady użytkowania. Trochę bardziej stonowana czerwień niż na zdjęciu. 25. koszula Amisu, błękitna w biały prążek, taliowana, elastyczna, stan bdb, rozmiar S.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-11-24 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
26. bluzka Zara Trafaluc, S, bordowa mgiełka, tylko mierzona, bardziej przezroczysta niż na zdjęciu, piękny, biżuteryjny kołnierz z koralików
27. rurki skinny z Zara ze wstawkami z eko-skóry, rozmiar 38, zdjęcia nie oddają ich urody - wstawki ze skórki nie różnią się kolorem tak bardzo, jak na zdjęciu (dł.93 cm, pas 41 cm x2, biodra 48 cm x 2). Porządny, gruby dżins. Uwaga! Spodnie są nowe, bez metki papierowej, wewnętrzna przecięta, zestawu gadżetów na zdjęciu nie wymieniam. 28. bluzka Zara śliwkowa, wstawki z eko-skórki, rozmiar S (małe s- pachy 42xmx2) -z metką, ale i z wadą-rozejście materiału na szwie z tyłu, do zrobienia przez krawcową za parę złotych 29. szal Jackpot, fuksja, nowy z metką, dł 154cm, szer. 20cm, 100% wełna 30. t-shirt Benetton rozmiar XS, stan bdb
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2013-12-27 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za tunikę czachą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za
1. sukienka Orsay 36-nowa, s 2. skórzana kurtka Promod, 36, 9. ciepła kamizela waterfall Monnari S/M
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dolozyłam kilka rzeczy, zerkniesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś za kurtkę promod
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za: 4. włoskie brązowe oficerki, absolutna klasyka, widać od pierwszego rzutu oka, że jakość skóry jest doskonała, mają piękny kasztanowy kolor, stan bardzo dobry, rozmiar 36, kosztowały majątek, łatwo nie oddam. ? ![]() podoba mi się też: 21. czarna koszulka Coemi rozmiar XS, z koronką i falbanką na dole, stan bardzo dobry (ja nosiłam jako top pod gruby sweter) ![]() Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2013-10-12 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za kardigan z cekinami?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie oddam w Twe ręce ten sweterek, bo swetrów mam dwie półki i szafka się nie zamyka powoli
![]() jego wymiary : od pachy do pachy 45cm x2 dlugosc rekawa od ramienia 50cm dlugosc calkowita 58cm (od ramienia w dol) i masz jeszcze zdj na mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
oddam duuuużo za oficerki quazi
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za
1. sukienka Orsay 36-nowa, s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
a za co w takim razie?
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ps. przecież ja jestem aniołem, gdybym mogła dorzuciłabym Ci i czołg opancerzony, i Leonardo DiCaprio i nawet willę z basenem, ale nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za pierwszą sukienke orsay?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
obfotografuję butki jutro i zobaczę czy to naturalny zamsz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- w razie czego to podobają mi się jeszcze muszkieterki ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 8.bluzka w paski Fishbone, z baskinką- raz założona, S.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
7. halka Obsessive- rozmiar S, jest nowa, bez metki, w kartoniku
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
coś za rudą torbę ?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
9. ciepła kamizela waterfall Monnari S/M,tył krótszy, przód dłuższy, świetna faktura materiału, dwie kieszenie, w kolorze ciemnego kremu, stan bardzo dobry?
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 Edytowane przez aganiolek Czas edycji: 2013-10-13 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj ^^
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- ale...ile one mają w pasie, nie bardzo wiem, jaki to rozmiar? ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-10-13 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.