![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ekspres Italico, telefon, serwis kawowy, stepper, masażer, ciuszki, kosmetyki...Bardzo proszę o dodanie nazwy miesiąca! W 90% nie wymieniam się na kosmetyki (chyba, że będą to moje ulubione zapachy, coś z wish czy rzecz, którą mogę wziąć na zapas) - nie interesuje mnie kolorówka, a kosmetyków nie dzielę na dolną czy górną półkę! Przede wszystkim interesują mnie rzeczy do domu itp.! MINI REGULAMIN ![]() - odpisuj proszę u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie - preferuję większe wymianki oraz o podobnej wartości cenowej - nie wymieniam się na siłę oraz nie odmieniam się (chyba, że jest to zgodne z regulaminem) - jako pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek albo z negatywem/neutralem - wysyłka poleconym ekonomicznym / paczką ekonomiczną - mogę mieć ograniczone fundusze, więc wysyłka może się opóźnić (zawsze staram się o tym informować) - niektóre rzeczy wystawiam równocześnie na portalu aukcyjnym, więc mogą znikać - nie spędzam przy komputerze 24h na dobę, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć w przeciągu pięciu minut, ale odpisuję zawsze - nawet gdy nic u Ciebie nie znajdę - Ciebie proszę o to samo! - mam bardzo obszerną wish listę, więc jeśli coś Ci się u mnie podoba spójrz - może coś masz ZAPRASZAM!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-15 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekspres Italico, telefon, serwis kawowy, stepper, masażer, ciuszki, kosmetyki..
EKSPRESS NA KAPSUŁKI ITALICO
mam z wymiany, jest w takim stanie w jakim go otrzymałam, czyli bardzo dobrym, posiada drobne ryski, nie jest w kartonie oddaję, bo doszłam do wniosku, że wolę ekspress ciśnieniowy (dorzucam osiem kapsułek) KOMPLET KAWOWY 6 FILIŻANEK i 6 PODSTAWKÓW nowe, kartonik jednak trochę sfatygowany TELEFON STACJONARNY CZERWONE USTA mam z wymianki, działa bez zarzutu, ślicznie się prezentuje, ale osobie, dla której miał być się nie spodobał, dlatego wymieniam
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekspres Italico, telefon, serwis kawowy, stepper, masażer, ciuszki, kosmetyki..
TORBA NA APARAT
spora torba na aparat fotograficzny; użyłam ją jeden raz, a kosztowała ponad 200 zł., więc chciałabym wymienić na równowartość ma masę kieszonek, dla zainteresowanych dodam więcej zdjęć MASAŻER PHILIPS nowy, mam z wymianki (brakuje żelu, ale już taki dostałam) nie muszę oddawać, więc tylko za równowartość za coś z wish! Aneyka AB GYMNIC PAS ODCHUDZAJĄCY mam z wymianki, użyłam raz (trzeba wymienić baterię) tutaj opis: http://www.prodekol.sklepna5.pl/towa...l-hit-tv.html# nie muszę oddawać, więc tylko za równowartość za coś z wish! STEPPER SKRĘTNY Z LINKAMI kupiłam na Allegro pół roku temu za 202 zł. (nie jest to tania podróba, ale ma naprawdę mocną konstrukcję) chciałabym wymienić, bo znalazłam inną formę ruchu, ale tylko za równowartość za coś z wish! MOTYLEK - AGRAFKA przyrząd do ćwiczeń, użyłam kilka razy PATELNIA SERDUSZKO nowa
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-20 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MOŻNA WYKORZYSTAĆ DO RĘKODZIEŁA:
LASKI CYNAMONU ARKUSZE FILCU PĘDZLE (pierwsze i drugie zdjęcie - nowe pędzle) INNE: ZESTAW PŁYT DO FITNESSU PODSTAWY HISTOLOGII LUSTERKO DECOUPAGE (zdjęcie przed wyczyszczeniem) WITRAŻ
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-18 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
LEGGINSY
(tylko za coś ekstra) nowe, z metką cieplutkie, od wewnątrz ocieplane rozmiar XXXL (zdjęcia zapożyczone od poprzedniej właścicielki) KALOSZE (najchętniej na inne buty) ubrane dwa razy, niestety na mnie za małe wkładka 250 mm TUNIKA Bon Prix nowa, bez metki rozmiar 44 STANIK Triumph Curver Forever WDP rozmiar 80C metki wewnętrzne odcięte założony dwa razy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA CZERWONA
NOWA (nie muszę oddawać, więc tylko za coś ekstra z wish, kosztowała 80 zł.)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Poniższe rzeczy - dodatki z firmy CLAIRE'S miały być prezentem (prawie wszystkie mają metki z ceną), niestety nic z tego nie wyszło. Trochę już je trzymam, więc chciałabym, by zmieniły właściciela
![]() Podaję ceny, ale chętnie wymienię np. za szampon czy czekoladę itp. lub wszystko na raz za jedną rzecz rzędu 100 zł lub zapas słodyczy. WPINKI DO KOKA /24,9/ PATYCZKI DO KOKA /17,9/ OPASKA W PANTERKĘ /35,9/ WSUWKA-KLAMRA WEŁNIANA /24,9/ PASEK BROKATOWY SREBRNY /31,9/ PASEK BROKATOWY CZARNY /31,9/ OPASKA ŚWIĄTECZNA /17,9/ KOLCZYKI ŚWIĄTECZNE /???/ OPASKA DO WŁOSÓW SREBRNA /NOWA, ALE BEZ CENY/ OPASKA DO WŁOSÓW CZARNA /UŻYTA KILKA RAZY/ PORTFELIK-KOSMETYCZKA /UŻYTY KILKA RAZY/
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
c.d. dodatków Claire's
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za ekspres italico? poza wątkiem mam coś takiego:
http://eksprescisnieniowy.pl/2013/02...eniacz-tiross/ albo co byś chciała za niego dostać?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA SZTUCZNA
BRANSOLETKI DIVA nowe BRANSOLETKA NIEBIESKA Z ZAWIESZKAMI nowa BRANSOLETKI Z HEMATYTEM nowe PIERŚCIONEK DIVA nowy PIERŚCIONEK REGULOWANY YVES ROCHER noszony kilka razy KOLCZYKI DIVA noszone kilka razy NASZYJNIK DIVA nowy (kolor bardziej morski niż na zdjęciu) NASZYJNIK Robocik - DIVA (wszystkie założone raz czy dwa) BRANSOLETKA Z KAMIENIAMI (dołożę gratis albo za drobiazg) KOLCZYKI (bez zatyczek) DIVA
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA SREBRNA
(może wymagać wyczyszczenia, chętnie oddam całość za jedną potrzebną mi rzecz) PIERŚCIONEK Z BURSZTYNEM BRANSOLETKA STOJAK-DŁOŃ NA PIERŚCIONKI, BRANSOLETKI używany, stan bardzo dobry DOKŁADKA KOTY - kolczyki + zawieszka (lekko oksydowane srebro)
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-24 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
RZECZY Z POSTÓW 12-14 ODDAM ZA DROBIAZGI, DOŁOŻĘ DO WIĘKSZEJ WYMIANY (SZKODA MI WYRZUCIĆ, A NIE MAM MIEJSCA, BY WSZYSTKO TRZYMAĆ)
"THIS IS IT" ZESZYTY A4 i A5 DO PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI "NOWY SŁOWNIK PEDAGOGICZNY" OKOŃ KALENDARZ 2013/2014 EKSPRESS PRZELEWOWY ZAPALNICZKA W ETUI (MOŻE WYMAGAĆ NABICIA) KROKOMIERZ SKARBONKA - ŚWINKA DOMEK NA PODGRZEWACZ SŁOIK MIŚ ŚWINKA W BECZCE ŚWIATEŁKO DO KONTAKTU RAMKA SZKLANKA RAMECZKA WALENTYNKOWA SASZETKA NA BIODRA PORTFEL SKÓRZANY CZERWONY THERM LINE 15 kapsułek KAPELUSZ SŁOMIANY
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-15 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
RZECZY Z POSTÓW 12-13 ODDAM ZA DROBIAZGI, DOŁOŻĘ DO WIĘKSZEJ WYMIANY (SZKODA MI WYRZUCIĆ, A NIE MAM MIEJSCA, BY WSZYSTKO TRZYMAĆ)
"THIS IS IT" ZESZYTY A4 i A5 DO PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI "NOWY SŁOWNIK PEDAGOGICZNY" OKOŃ KALENDARZ 2013/2014 EKSPRESS PRZELEWOWY ZAPALNICZKA W ETUI (MOŻE WYMAGAĆ NABICIA) KROKOMIERZ SKARBONKA - ŚWINKA DOMEK NA PODGRZEWACZ SŁOIK MIŚ ŚWINKA W BECZCE ŚWIATEŁKO DO KONTAKTU RAMKA SZKLANKA RAMECZKA WALENTYNKOWA SASZETKA NA BIODRA PORTFEL SKÓRZANY CZERWONY THERM LINE 15 kapsułek KAPELUSZ SŁOMIANY
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-15 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-15 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
![]()
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-15 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za patelnię serduszko - o ile nadaje sie na indukcję
ĘDZLE (pierwsze i drugie zdjęcie - nowe pędzle) cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za masażer i/lub patelnie w kształcie serduszka. Mam ksiazke kod leonardo da vinci , a poza wątkiem mam wiele nowych rzeczy do domu np 3 noże ,zestaw do grilla , pojemniki na żywność, 4 filiżanki w kolorze czerwonym z koroną oraz kufle do piwa, szklanki do piwa
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za masażer?
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- kochana grill waży tonę i wolałabym go wymienić osobiście, bo wysyłka mnie zbankrutuje... Chętnie oddam nawet dużo książek i kosmetyki. Mogę ew z kosmetyków poszukać poza wątkiem - napisz czego ew szukasz ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- jeszcze w Twoim 2 wątku wpadło mi w oko: SERUM NA ZNISZCZONE KOŃCÓWKI AVON 6. REWITALIZUJĄCY MUS DO CIAŁA CHIŃSKI ŻEŃ-SZEŃ AVON PLANET SPA 200 ml - no KREM DO RĄK I STÓP SEKRETY EGIPTU AVON PLANET SPA . ARGANOWY SUCHY OLEJEK DO CIAŁA EVELINE 150 ml, zużycie widoczne na zdjęciu 6. ŻEL ANTYCELLULITOWY STYMULUJĄCO-WYSZCZUPLAJĄCY SEBORADIN 150 ml, nowy 4. ODŻYWCZA MGIEŁKA ZAPACHOWA AVON PLANET SPA 100 ml - nowa co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej,coś za patelnię w serduszka bądź motylek ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za motylka-agrafkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za pędzelki?
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- ewentualnie jeszcze PEELING DO STÓP ZIELONA HERBATA I MIĘTA AVON 75 ml - nowy vanille noir miniaturka
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę
odżywka Creation's Garden - całkowicie naturalna, jest z USA i jest z moich zapasów, ale za coś fajnego mogę oddać, nowa - Termo-Spray do prostowania włosów, nowy ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ja się właśnie zorientowałam, że odpowiadam Ci w dwóch różnych wątkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.