![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka drobiazgowa :") Bioderma, Rimmel, John Frieda, Avene, Inglot, Barry M..
Witam serdecznie!
Jestem tu początkująca, także proszę o wyrozumiałość ![]() Tak więc w skrócie: - produkty były używane wyłącznie przeze mnie, są świeże (a jeżeli mam jakieś wątpliwości co do tego, to piszę o tym, nie ukrywam); - przesyłkę wysyłam listem poleconym - PRIORYTETEM i także oczekuję tego samego; - nie lubię też ignorowania postów - Ja piszę u Ciebie, Ty u mnie; - produkty wysyłam w folii bąbelkowej, dobrze zabezpieczone - oczekuje tego samego ; - jeżeli masz mniej przekupek niż ja to wysyłasz pierwsza i odwrotnie; - nie odmieniam się; - nie wysyłam za granicę; - nie mam problemu przy wymianie ciuch - kosmetyk i odwrotnie. DOKŁADKA 29.01.2014 r!!! Do wymiany: (ZDJĘCIA NIE SĄ W KOLEJNOŚCI) 1. Catrice, żelowy eyeliner w kolorze czarnym. Użyty około 5 razy. Ma 5-6 miesięcy, nadal jest miękki i świeży; BRAK 2. Essence, cień w kremie z limitowanki Ballerina Backstage w kolorze bardzo jasnego, pudrowego różu (prawie biały). Ma już ponad rok, jednak nie zmienił swoich właściwości. Dość dziwnie pachnie, ale pachniał tak w dniu zakupu. Użyty kilkanaście razy, jednak jest to produkt, który starcza na wieki. Idealny jako baza pod jasne cienie; BRAK 3. Cień Essence, czarny, matowy z limitowanki (coś z 'Rock..'?) Sam wkład (okrągły) bez opakowania. Użyty kilka razy, posiada malutkie dziurki przy brzegach (po wyciąganiu go z paletki szpilką, nie uważam tego za defekt); BRAK 5. Klej DUO, kolor bezbarwny, użyty około 3 razy. Otwarty 2 miesiące temu; 6. Róż E.L.F. w kolorze Mellow Mauve (brudny, matowy, zgaszony róż). Użyty kilkanaście razy, ale ubytku brak. Sam wkład, bez opakowania. Również posiada przy brzegu małe dziurki powstałe przy przenoszeniu do palety; 7. Podkład Maybelline Affinimat, kolor 03 Light Sandbeige. Pozostała prawie połowa opakowania, otwarty około 2 miesiące temu. 8. Dwa wkłady okrągłe Inglot (wkłady pod spodem trochę podniszczone, rdza głównie przez wielokrotne wyciąganie z palety, dziurki po szpilce przy brzegach). Kolory: 502 i 124. Brak widocznego ubytku; BRAK 9. Podkład Rimmel Match Perfection, kolor 010 Light porcelain. Użyty 5-6 razy, świeży. Trudno ocenić, ale jest około 3/4 buteleczki; 10. Krem BB Eveline BioHyaluron 4D, kolor Light (ciemny!), użyty dosłownie 3 razy i to nie na całą twarz, otwarty około 2 miesiące temu; 11. Róż w kremie Manhattan, kolor Apricot. Użyty kilkanaście razy, otwarty około 12 miesięcy temu; 12. Himalaya, Peel-off mask z ogórkiem i migdałem. Użyta 5 razy, kupiona miesiąc temu; 13. John Frieda, Frizz-ease, spray prostujący włosy z termoochroną, zostało pół butelki, otwarty pół roku temu; BRAK 14. Paleta Barry M 'Glamour Puss', tylko swatchowana, kupiona i otwarta miesiąc temu; BRAK 15. Bioderma, Sebium Serum, pozostało około 80% opakowania, otwarty około 3 miesiące temu; Rezerwacja 16. Bioderma, Sebium Global, pozostało około 20% opakowania, bardziej na spróbowanie niż na kurację, otwarty około 3 miesiące temu; 17. Avene Triacneal, pozostało około 90%, właściwie to użyty 3 razy, także może go być nawet więcej - 95%, otwarty około 3 miesiące temu; Rezerwacja 18. Benzacne maść, wersja z mniejszym stężeniem, pozostało około 80%, używany sporadycznie w małych ilościach, ważny do 10.2014 r.; 19. Vipera, cień w pyłku, kolor 141 (czerń/bardzo ciemny grafit mieniący się kolorowymi drobinkami, wygląda jakby w opakowaniu było 50%, aczkolwiek kupiłam go i użyłam tylko 2 razy, także możliwe, że jest około 90% produktu (po prostu tyle wsypują do opakowania?), ale jest gość dość dużo (jak patrzy się na opakowanie z boku to nie widać ubytku); 20. Korektor rozświetlający Maybelline Dream Lumi Touch, kolor 01, kupiony około tygodnia temu, użyty tylko 3 razy! Praktycznie cały. BRAK 21. Pomadka w pisaku ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter, kolor 008 Hug Me, kupiona tydzień temu, użyta 1 raz! Najchętniej za inny produkt do ust; 22. Dwie Kredki Miss Sporty Mini-me (automatyczne), kolory: 010 Black Raven, 050 Snow, wymieniam w komplecie, użyte 3 razy; 23. Dwa wkłady okrągłe Inglot (wkłady pod spodem trochę podniszczone, rdza głównie przez wielokrotne wyciąganie z palety, dziurki po szpilce przy brzegach). Kolory: 325 i 378. Ubytek jak na zdjęciach; 24. Pusta paleta na 4 wkłady okrągłe firmy KOBO, z wierzchu powlekana jakby gumą, baaaaardzo solidna i super lusterko, trochę się brudzi, ale coś za coś ![]() Edytowane przez MMK89 Czas edycji: 2014-01-30 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka drobiazgowa :")
Coś u mnie za:
6. Róż E.L.F. w kolorze Mellow Mauve (brudny, matowy, zgaszony róż). Użyty kilkanaście razy, ale ubytku brak. Sam wkład, bez opakowania. Również posiada przy brzegu małe dziurki powstałe przy przenoszeniu do palety. 7. Podkład Maybelline Affinimat, kolor 03 Light Sandbeige. Pozostała prawie połowa opakowania, świeży. Wystawiam tutaj, bo może ktoś chciałby przetestować. 8. Dwa wkłady okrągłe Inglot (wkłady pod spodem trochę podniszczone, rdza głównie przez wielokrotne wyciąganie z palety, dziurki po szpilce przy brzegach). Kolory: 502 i 124. Brak ubytku. prosiłabym również o zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos za wkłady inglota?
jeszcze ten cien mi się podoba 2. Essence, cień w kremie z limitowanki Ballerina Backstage
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2014-01-20 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dokładka
Edytowane przez MMK89 Czas edycji: 2014-01-24 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
1. Catrice, żelowy eyeliner w kolorze czarnym. Użyty około 5 razy. Ma 5-6 miesięcy, nadal jest miękki i świeży. 2. Essence, cień w kremie z limitowanki Ballerina Backstage w kolorze bardzo jasnego, pudrowego różu (prawie biały). Ma już ponad rok, jednak nie zmienił swoich właściwości. Dość dziwnie pachnie, ale pachniał tak w dniu zakupu. Użyty kilkanaście razy, jednak jest to produkt, który starcza na wieki. Idealny jako baza pod jasne cienie. 8. Dwa wkłady okrągłe Inglot (wkłady pod spodem trochę podniszczone, rdza głównie przez wielokrotne wyciąganie z palety, dziurki po szpilce przy brzegach). Kolory: 502 i 124. Brak ubytku. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A jaka jest data ważności różu i podkładu Maybelline?? Kiedy mniej więcej je otworzyłaś??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
kredka jest nie używana, a znajdziesz coś jeszcze za cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
zapraszam też do wątku ciuchowego
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- czekam na info jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informację
![]() ![]() ![]() Może jak będziesz miała dokładkę jakąś. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś za 2i 9?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wkłady z inglota?
Kosmetyki Ciuchy Skórzana sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za
7. Podkład Maybelline Affinimat 8. Dwa wkłady okrągłe Inglot 9. Podkład Rimmel Match Perfection? ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej cos za klej DUO i eyeliner catrice? zajrzyj do drugiego watku tam również sa kosmetyki pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo na cieniach mi bardziej zależało, a podkłady nie są pełne, więc podziękuję
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za 5, 8, 9
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za :
eyeliner Catrice klej DUO Podklad rimmel ? Najbardziej zalezaloby mi na kleju ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a masz coś jeszcze nie wystawione?
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ;c to mnie malo interesuje... ;/ zatem jak się wymieniamy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Odpisałam podwójnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dokładka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
6. Róż E.L.F. w kolorze Mellow Mauve
7. Podkład Maybelline Affinimat, kolor 03 Light Sandbeige. Pozostała prawie połowa opakowania, świeży; 8. Dwa wkłady okrągłe Inglot Kolory: 502 i 124. 9. Podkład Rimmel Match Perfection, kolor 010 Light porcelain. coś u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
tak, patrzyłam ale nic nie widze dla siebie ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
7. Podkład Maybelline Affinimat, kolor 03 Light Sandbeige. Pozostała prawie połowa opakowania, świeży;
9. Podkład Rimmel Match Perfection, kolor 010 Light porcelain. Użyty 5-6 razy, świeży. Trudno ocenić, ale jest około 3/4 buteleczki; 11. Róż w kremie Manhattan, kolor Apricot. Użyty kilkanaście razy, otwarty około 12 miesięcy temu; coś u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
za pół butelki nie opłaca mi sie oddawać perfumu
![]() a coś innego??
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.