|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Innych perfum za Vera Wang i Agent Provocateur - GRUDZIEŃ
WĄTEK ZAMKNIĘTY!!!
Witam ![]() Jak w tytule szukam innych perfum za: 1. Vera Wang Lovestruck EDP- 100 ml z pudełkiem - tylko testowane - Leci do camelia111 2. Agent Provocateur L'Agent- 100 ml z pudełkiem - ubytek około 6 ml 3. Naf Naf edp 100 ml z maleńkim ubytkiem - jest pudełko Z góry dziękuję za ubrania, kosmetyki, buty itd.... Szukam świeżych i trwałych zapachów nadających się na wiosnę i lato (zimowych cieplaków mam do bólu ![]() Coś u mnie... lub zerknij do mnie - takie oferty będę sprawdzała na końcu. Pozdrawiam Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2014-01-15 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Innych perfum za Vera Wang i Agent Provocateur - GRUDZIEŃ
Witaj. Znajdziesz coś u mnie za Verę. mam w wątku ròżne zapachy i raczej wszystkich tu nie będę wypisywać.
Przepraszam za brak linków do wymiany. Piszę z tele. Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2013-12-27 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo chętnie zobaczę co masz do zaproponowania, ale cięzko znaleźć mi Twoją stronę z wymianą
![]() Może jednak jakis link ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za któryś zapach?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Lovestruck?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi się Vera
![]() mam w wątku min. 3.Hugo Boss Intense ubytek na zdjęciu (50ml) 4.Dolce Gabanna Light blue (100ml) 5.Puma Red White (75ml) 6.ESCADA CHic Lily Limited edition UNIKAT za coś mega ubytek testowy (50ml) 7.Davidoff Summer Dive (100ml) 8.Davidoff Frezee me (100ml) 9.Michael kors 10.Lou Lou Cacharel zostało ok 10mk 11.Guerlian Insolence ok 5-8ml z 50ml tester ale z korkiem 12.Baby Doll sparkling ok 25 z 50ml 13.DKNY Be delicious eau so intense ok 15 z 30ml 14..Marc Jacobs Daisy sunshine so fresh ok 38ml z 75 jak na zdjęciu brak zatyczki 15.Lacoste Inspiration (50ml) 16.Donna Karan Mist Cashmere bez zatyczki (50ml) 17.Nina Nina Ricci (30ml) zostało pół 18.Davidoff frozer fragrance (100ml) 19.Amor Amor in flash (30ml) Dokładka 20.Katy Perry Purr (50ml) zostało ok 40ml a poza watkiem min.baby doll,ze 2 laleczki nowe harajuku..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie odlewki very i agenta moze cos znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niestety do poniedziałku lub wtorku jestem w szpitalu i tu korzystam tylko z tele. Najkrócej do mojego wątku:
kliknij mój nick-pokaż profil użytkownika-kliknij w staty-pokaż wszystkie wątki no i wejdź na grudniowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie oddam Sonie za Verę. Niestety pozbyłam się wszelkich odlewek, jedyne co mogę zaproponować to dorzucić do Soni np. roletkę Zara Femme 10ml. lub nawet cały flakonik Mexx Fresh 20ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, przemyślałaś może sprawę z Lovestruck ? ( za sonię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
fotka Soni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mogę Versace wymienić za Agenta
![]() tylko, jeśli pozwolisz odpsikałabym sobie Versace ze 3-5 ml i dorzucę 2-3 rzeczy z poniższych: Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml Gold 24 http://www.fragrantica.pl/perfumy/Sc...old-16009.html odlewka ok. 3 ml Calvin Klein, CK IN2U, odlewka 5 ml Hugo Boss, Boss Nuit - próbka DKNY Women - próbka ? ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2013-12-30 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.