|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
więc może wymianka? :) Poszukiwania wiosenne. Marzec.Jeśli macie to co niżej na stanie to zapraszam do wymianki - do oddania to co w moich wątkach (można je mieszać) ![]() ![]() ![]() CZWÓRKA PILNYCH: Dior – podkład DiorSkin Forever Pasty do zębów PEARL DROPS ![]() ![]() TYLKO odcień 020 Light Beight (nawet próbki, każda ilość) perfumy YSL - Manifesto EDP ![]() perfumy Hugo Boss - Boss Nuit pour Femme EDP ![]() KOSMETYKI (nawet mniejsze ilości) Dior – korektor Skinflash nr 001 Cetaphil - MD Dermoprotektor (każda ilość, mogą być małe pojemności) ![]() ArtDeco – tusz All In One Mascara nr 6 fioletowy (może być otwarty, byle by był świeży - na wypróbowanie; bardzo chętnie nowy) Clinique - żel i tonik z systemu 3kroków dla cery mieszanej nr 3 - 3-step Skin Care System,Clarifying Lation 3 - (też okrągłe próbki) (ew. nr 2) Dermika Meritum - peeling enzymatyczny (każda ilość) Pilniczek do paznokci (tzw. papierowy, rozmiar 240=drobnoziarnisty, nowy) Tusze do rzęs kolorowe - fiolet, niebieski, zielony, khaki, bordowy (mogą być otwarte, byle by były świeże - na wypróbowanie; bardzo chętnie nowe) Mydło Carex w płynie Płatki pod oczy (kolagenowe, nawilżające, przeciwzmarszczkowe) Płyny miceralne Zależnie od potrzeby czasem kuszę się też na: Krem pod oczy ![]() Maseczki do twarzy (z glinką białą, błotne, oczyszczające, byle nie peel-off) PERFUMY (nawet mniejsze ilości, próbki) Avon – Sunny Skies ( jeśli jeszcze ktokolwiek je posiada) ![]() Escada – Absolutely Me ![]() Mexx - Fly High Woman Viktor&Rolf - Flowerbomb Givenchy - Ange ou Demon YSL - Parisienne ZAPRASZAM DO WYMIANY
![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2014-04-25 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: więc może wymianka? :) Poszukiwania wiosenne. Marzec.
mam -Cetaphil balsam do ciała KWC
-Cetaphil emulsja micelarna do mycia KWC -Cetaphil Da Ultra moze masz cos z mojej wish?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
U mnie Parisienne i płyn micelarny.
edit: ale u Ciebie nic nie znalazłam ![]()
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2013-07-16 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.